- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
söz söze kaptanım harfi harfine uyuyomSEFEROGULLARI GELIN YAMACIMA
@Gencanne68
T tudeel
@cylnslymn
Kaydasay77
Zerosima
@Nurumcan94
@shimarik
OnDeryaa
DİYETDAŞLARIM BU ALEMDE KAYBETTIM TEK YARIŞ İDDAA YOKTUR ŞİMDİDE SİZİN EMEĞİNİZ ÇABANIZ SAYESINDE ALICAZ BU YARIŞI
TELLİOĞULLARINA KAPTIRMAK YOK YEŞİL VADİYİ:)
EVET KIZLAR KOÇUNUZ OLDUGUMU GÖRE BEN NE DERSEM ONU YAPMALISINIZ
DİNLERSENİZ BENİ ZARARLI ÇIKMAZ HEM YEŞİL VADİ BİZİM OLUR BU YARIŞI ALIRIZ HEMDE GUZEL BI KILO KAYBI YASARIZ
REÇETEYI HAZIRLIYORUM SİZEDE UYGULAMASI KALIYR AMAN TELLİOĞULLARI DUYMASIN:)
1.SPOR KONUSUNDA GENELDE İYİYİZ LAKİN SİZDEN RİCAM PERŞEMBEYE KADAR DÜZENLİ YAPALIM ÖZELLİKLE TERLETICEK KALBI HAFİF KALBI HIZLANDIRACAK ŞEKİLDE OLSUN
2.TAKIMIMDAKİ HERKESEDEN 2.5 LT ,EN AZ 2LT SU TUKETMELERINI BEKLIYORUM
3.BİTKİ ÇAYI BU HAFTA HAYATIMIZA SOKUYORUZ GUNLUK 2 FİNCAN YEŞİL ÇAY YAHUTTA BENZERI ÇAYLAR TUKETMEYE DIKKAT EDIYORUZ
4.GENÇLER ŞİŞLİK YAPICAK BESINLER EN GEÇ PAZARTESI AKŞAMINA KADAR TUKETILSIN SONRA ISTEMIYORUM KURUFASULYE NOHUT KARNABAHAR GIBI SİZ KENDINIZI DAHA IYI BILIRSINIZ ŞİŞİREN BESİNLERDEN UZAK DURUYORUZ
5.KARBONHIDRATTAN CUMAYA KADAR UZAK DURUN CUMA BIZ KAZANIRSAK SÖZ ÖDUL VERICEM SIZE:)EKMEK SABAH TÜKETİLSİN LÜTFEN
6.PERŞEMBEYE KADAR SAĞLIKLI BESINLERDEN AÇ KALMIYCAK ŞEKİLDE TUKETIYORUZ MİSAL AKSAM TEK ÇEŞIT YENILECEKSE KOCA TABAK SEBZE YENILEBILIR SALATA EŞLİĞİNDE YADA GUZEL Bİ TAVUK YEMEGI PERŞEMBEYE KADAR ŞOK DİYET İSTEMİYORUM PERŞEMBE BENDE O İRADE VAR DİYEN DİYET ARKADAŞLARIMA VE ERTESİ GUN YIYECEKLERE SALDIRMIYCAKLARININ SÖZUNU VERIRLERSE BI DETOKS PATLATABILIRIZ
7.YEMEKLERDE YOGURT OLMAZSA OLMAZIMIZ OLSUN PUL BİBER KATMAYA ÇALIŞALIM VE KIZLAR SPOR ÖNCESI YA ŞEKERSIZ KAHVE YADE YEŞIL ÇAY KESINLIKLE TUKETELİM
8.SPOR SONRASI SUTUN IYI GELDIGINI DUYDUM DENEMEKTE FAYDA VAR
VE VE EN ÖNEMLİSİ AYNAYA BAKIP KENDINIZLE KONUŞMANIZI İSTİYORUM DİYİNKİ ORDAKİ GÜZEL ZARİF KADINA ;SANA GÜVENİYORUM SEN NELER BAŞARDIN SEN NE ZAFERLER KAZANDIN Bİ TELLİOĞULLARINIMI YENEMİYECEKSİN GÜLDÜRME BENİ İKİMİZDE BİLİYORUZ BUNU YAPABİLİRSİN..
HAYDI BİSMİLLAH
Günaydın canımGünaydın kızlar bugün uyku tutmadı erkenden gireyim dedim :)
afıyet olsun canımEki Görüntüle 1966052 1'er tutam maydanoz dere otu yeşil soğan tere 1.5 yumurta 1 minik nagıt 1 tatlı kaşığı chia 1 çay kaşığı pul biber
Hımm alayım o zaman en kötü ihtimal kızım zıplar çok seviyor.Benimmm varr
Muhteşemm bişeyy
Kosu bandında bile aynı tadı alamıyorum
Bayada yorucu
Azar azar başlayıp arttırmak gerekiyor birden yüklenirsen kasların çok zorluyor
Tavsiye ederim kesinlikle
Günaydın zehram
Benide ya haftaiçi zor kalkıp işe gidiyorum haftasonu kendiliğimden uyanıyorum
Eki Görüntüle 1966036 GÜNAYDIN GÜNAYDIN 3.TAKIM ÇITIRLARIBU HAFTA DİYETLE SPORLA KOÇU OLDUĞUM SEFEROĞULLARINI DESTEKLEMEYE KARAR VERDİM.. BENİM KELEBEKLERİM KAZANMA ADINA AÇLIKLA MÜCADELE EDERKEN BEN HOMİNİGIRTLAKK YİYEMEZDİM:)
1BARDAK SUYUMU İÇTİM FİLTRE KAHVEMİ İÇİYORUM VE YÜRÜYÜŞE ÇIKICAM
Canim benim elbette basaricaz. Bak burda kac tane kadiniz. Iyi birsey icin ugrasiyoruz.bu bile okdr kiymetliki. Hepimiz daha saglikli olmak icin kendimizi daha i hissetmek icin ugrasiyoruz. Ve brbrmzide hep gazliyoruz.bence bu cok kiymetli birsey.
Bana bir gun bir tane kadin dediki bu kilolulari anlamiyorum ya hani kocanizda boyle bir kadin istiyor mu falan dedi.inan beynimde sigorta atti.tartismayi kavgayi seven biri degilim.27yasindym bir insana 1 tokat atmisligim yoktur. Sadece dedimki ben biraz fazla kilom var die cirkin bi kadin degilim ben gayet kendine guvenen guzel.bir kadinim ayrica esimle aramizda birbirimizi elestirmeye dair bir muhabbet degil olmaz asla aksine brbrmzn her zama. Guzel yonlerine odaklaniriz.o sizin sorununuz diyip gectm. Ama o gun beni asagilamasi kalitesiz bir sekilde hele. O gun diyete karar verdim.smdi de diyorki boyun fln ne kdr guzel manken gibi olacaksn dio.
Oyzdn burdaki destegi iyi niyeti ck kiymetli goruyorm ben.cok acimasiz insanlar var malesef.ayrica guzellik algisi zayiflik algisi kadina dayatilmaya baslanmis. Bu da cinsiyetcilikte ayri nokta:)
Dun gece 1gibi konserden ciktik.aksam dogru duzgun yemeynce midem kazindi. Esim diyorki hadi bsyler yiyelim
Ben ayni bu mod:)))
Aaaa dedim her yerde kapali tuhhh:)
Eve gidince tost fln yersin dedim. Evet dese kendimi tutamicaktim. Eve geldik 1kuru kayisi attim agzima. Snra uyudum ztn.:)
Dünkü Menüm
Sabah (07:30)
Tambuğday ekmeğinden yapılmış peynirli domatesli tost
Ara (10:00)
Türk Kahvesi+ çaylar
Öğle (12:30)
Sebzeli sulu köftenin susuz 5 küçük top köftesi
1 kase pul biberli cacık
1 adet portakal
Ara (15:00)
Türk Kahvesi + çaylar+ madensuyu
Akşam (19:30)
1 kase mercimek çorbası (yağsız ve unsuz)
4 yemek kaşığı taze fasulye
yoğurt
Akşam yemeğinden sonra hiçbir atıştırmalık kesinlikle yok
3 lt su
Spor olarak 100 ip atlama
Eki Görüntüle 1966052 1'er tutam maydanoz dere otu yeşil soğan tere 1.5 yumurta 1 minik nagıt 1 tatlı kaşığı chia 1 çay kaşığı pul biber
Kahvaltim
Yasasin seferogullari yanliz ben çok gazageldim alacaz yesilvadiyi başka yolu yok.
söz söze kaptanım harfi harfine uyuyom
Amin cnm amincanım bununla geçmiş olsun RABBİM bidaha böyle sıkıntılar yaşatmasın
Yediklerin gerçekten çok az suyu 2 litre yapsan bariZerosima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?