ayy tebrik ederimm canım benimm çok sevindim inşallah bir an önce cici bir öğretmen olursun
:87::81::79::80:
heeyoyooooosüperrrr
ayy valla semoo cidden bende okurken görüyorum hep ekmek yiyorsun sen
canım benim azcık daha düzenli diyet yapsana çok sağlıksız diyette cips olur mu sende ögünlü cipsle geçiriyorsun kilo vermek istiyoruz almak değil kızıyorum valla
çok sevindim senin adına semoo tebrik ederim
Canım çok sevindim,gözünaydın...İnşaallah en kısa zamanda diplomanı da alır mesleğini yaparsın.
Bu hafta biz eşiz ,bol boncuklu günler olsun....
Seebu canım harikasın,tebrik ederim.Kıskanmadım diyemicemŞaka bir yana iradene hayranım canım...:80:
semo-samaanyolu
pinup-seebu
S.A-cansu
hatice-serap
S.A.cım tablon için teşekkür ederiz sen cansuyu değerlendir
bu haftanın birincileri seebu S.A. tebrik ederiz kızlar en saağlıklı beslenenler
semocum tebrikler canım stajlları atlattın artık diyete devam
Semocum kimsenin giitmesine gerek yok female özel mesaj attım birkaç kere söyleyeceğimi söyledim dönerse döner yapcak bişey yok artık
seebucum 54 olunca mı 36 olacaksın?**
ben yanli$likla yazdim, sonra mesajimi duzelttim,
diger mesajlar gozunden kacmi$ galiba.
sende zaten listeye geri donecek yazmi$sin.
Takimdan bir yanli$ anla$ilma uzerine ayrilmasina hic gerek yok.
boyum 169 170 civarı 54 kiloda 36 beden olmammıki
ayy bilemedim sen böyle sorunca günde 2 saat spor yapıp 54 kilo olunca 36 beden olamam mı ay şuan depresyona giricem acil cevap ver bana olmam mı
ya ben bunu açıkladım zaten ama o senin ilgisizliğinden rahatsız olmuş aslına bakarsan hepimiz az paylaşım yaptığını düşünüyoruz düzelecek mi bundan sonra
manyak mısın kızım olursun tabi olursun olursun dert etme hem bu haftadan sonra önümüzdeki hafta tatilim var patronum verdi işe gitmeyecem seninle sağlıksız diyetlerden yapacağım sırf eşlik etmek için yanlış anlama savunduğumdan değil
hahahha deme öyle bee bugünki diyetim saglıksız değildi
ne saglıksız diyetler biliyorumda sen gözlerimi oyarsın valla
bence senin izninde biz süper bir spor programı hazırlayalım
tamam süper olur lesliler zumba nivea oryantal pilates ohhhhh
bencee sabah leslie 3 mill ardından slim in 6 start öğlen 8 dk karın egzersi videosu akşamda cal
ben pilates yapmadım hiç anacım yapmamada kendime kota koydum 60 olana kadar bana şekillenme filan yok haha bu arada nivea 10 numara terletiyor ama call ile aynı gün yaparsam kesin ölürüm
Yaaaaaa ben de isterim o rejimden,haftaya bende müsait olurum lahana kürümü yapsam bilemedim:44:manyak mısın kızım olursun tabi olursun olursun dert etme hem bu haftadan sonra önümüzdeki hafta tatilim var patronum verdi işe gitmeyecem seninle sağlıksız diyetlerden yapacağım sırf eşlik etmek için yanlış anlama savunduğumdan değil
Çok teşekkür ederim arkadaşım,ölçülü yedim merak etme..Miktarları belirtirim bundan sonra...
aslında kararında yemişsen bence güzel bir menü herşey var azar azar yenmişse kabulümdür
seninde aklında olsun canım makarnaların pilavların ekmeklerin miktarını belirtiyoruz
şaşırdın iyice sen ya ne zamana kadar 60 olacaktın cal zaten öldürüyor hergün 1 tanesini seçelim 1 saat terletenlerden sonra birazda bölgesel egzersiz ok
yaaaaaa ben de isterim o rejimden,haftaya bende müsait olurum lahana kürümü yapsam bilemedim:44:
çok teşekkür ederim arkadaşım,ölçülü yedim merak etme..miktarları belirtirim bundan sonra...
kızlar nasılsın ız ya..... ar cok paylaşmışsınızki 2 günde kimle eşim onuda bulamadım..
sahi ben kimle eşim??
2 gundur evın ıslerı bıtırdı benııı
seebu anneciğin bir an önce iyileşsin evdekilere de bu kozmik salatandan yediriyorsan hayattan zevk almayı unutacaklar yazık
samanyolu gel sen de katıl bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?