Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ayy tebrik ederimm canım benimm çok sevindim inşallah bir an önce cici bir öğretmen olursun
:87::81::79::80:

heeyoyooooo süperrrr

çok sevindim senin adına semoo tebrik ederim

Tebrikleriniz icin tek tek tesekur ederim kizlar,
Hak ettim 0 zayifli karneyi ve yüksek puanlari...
Ama cok cali$tim tabi, gece gunduz hemde .

Semocum kimsenin giitmesine gerek yok female özel mesaj attım birkaç kere söyleyeceğimi söyledim dönerse döner yapcak bişey yok artık

ben yanli$likla yazdim, sonra mesajimi duzelttim,
diger mesajlar gozunden kacmi$ galiba.
sende zaten listeye geri donecek yazmi$sin.
Takimdan bir yanli$ anla$ilma uzerine ayrilmasina hic gerek yok.

ben yanli$likla yazdim, sonra mesajimi duzelttim,
diger mesajlar gozunden kacmi$ galiba.
sende zaten listeye geri donecek yazmi$sin.
Takimdan bir yanli$ anla$ilma uzerine ayrilmasina hic gerek yok.

ya ben bunu açıkladım zaten ama o senin ilgisizliğinden rahatsız olmuş aslına bakarsan hepimiz az paylaşım yaptığını düşünüyoruz düzelecek mi bundan sonra

boyum 169 170 civarı 54 kiloda 36 beden olmammıki
ayy bilemedim sen böyle sorunca günde 2 saat spor yapıp 54 kilo olunca 36 beden olamam mı ay şuan depresyona giricem acil cevap ver bana olmam mı

manyak mısın kızım olursun tabi olursun olursun dert etme hem bu haftadan sonra önümüzdeki hafta tatilim var patronum verdi işe gitmeyecem seninle sağlıksız diyetlerden yapacağım sırf eşlik etmek için yanlış anlama savunduğumdan değil

ya ben bunu açıkladım zaten ama o senin ilgisizliğinden rahatsız olmuş aslına bakarsan hepimiz az paylaşım yaptığını düşünüyoruz düzelecek mi bundan sonra

aynen katılıyorum haticeye semo daha önceki yazılanları okursan eger hepimizin senin paylaşımındaki eksikliklerden ve kaptan olarak çok fazla faal olmadıgın için rahatsız durumdayız
hee bu arada female gibi alınma emi

hahahha deme öyle bee bugünki diyetim saglıksız değildi
ne saglıksız diyetler biliyorumda sen gözlerimi oyarsın valla
bence senin izninde biz süper bir spor programı hazırlayalım

tamam süper olur lesliler zumba nivea oryantal pilates ohhhhh

bencee sabah leslie 3 mill ardından slim in 6 start öğlen 8 dk karın egzersi videosu akşamda cal
ben pilates yapmadım hiç anacım yapmamada kendime kota koydum 60 olana kadar bana şekillenme filan yok haha bu arada nivea 10 numara terletiyor ama call ile aynı gün yaparsam kesin ölürüm

bu arada metabolizma hızlandırı çorba buldum kızlar
haftanın 2 günü bu çorbadan yapıp içsek mi bayagı vitaminli
Metabolizma Hızlandırıcı VİCDAN ÇORBASI yapmak için Gerekli Malzemeler:

2 adet kabak

2 adet soğan

2 adet domates

2 yemek kaşığı (YK) bulgur

1 tatlı kaşığı zeytinyağı

2-3 diş sarımsak

Az tuz

Limon

1 demet nane

1 demet maydanoz

1 demet dereotu

Pul biber, kimyon, karabiber

Metabolizma Hızlandırıcı VİCDAN ÇORBASI nasıl hazırlanır? Vicdan çorbasının Hazırlanışı: Blenderdan geçirilen bütün malzemeler 2 bardak su ile pişirilerek hazırlanır. Afiyet olsun!

DİYETİSYEN DİLARA KOÇAK ' TAN ALINtı

AAYYY BİR DE SALATA BULDUM BİR DE BUNU YEDİK Mİİİ
DEGME KEYFİMİZE
Prof. Dr. Ahmet Maranki toksin atmak için kozmik salatanın çok yararlı olduğunu ,mutlaka yemeklerden önce yenilmesi gerektiği görüşünde. Tarifi de şöyle veriyor;

Toksin atıcı Kozmik salata tarifi:

Malzemeler: Lahana, Maydanoz, Ispanak, Tere, Roka, Kırmızıturp, Havuç, Kuru soğan, Limon

Hazırlanışı: Tüm malzemeyi doğradıktan sonra üstüne limon ve nar şerbeti ilave edin.

Bu kozmik salatayı maksimum fayda sağlamak için yemeklerden önce yemeye önem verin.

Son düzenleme:

şaşırdın iyice sen ya ne zamana kadar 60 olacaktın cal zaten öldürüyor hergün 1 tanesini seçelim 1 saat terletenlerden sonra birazda bölgesel egzersiz ok

Yaaaaaa ben de isterim o rejimden,haftaya bende müsait olurum lahana kürümü yapsam bilemedim:44:

aslında kararında yemişsen bence güzel bir menü herşey var azar azar yenmişse kabulümdür

seninde aklında olsun canım makarnaların pilavların ekmeklerin miktarını belirtiyoruz
Çok teşekkür ederim arkadaşım,ölçülü yedim merak etme..Miktarları belirtirim bundan sonra...

Seebucum psikolojin bozulacak korkuyorum ya:26: bu ot çöp karıştırmayı boşver geçen hafta 3 kilo verdin zaten stres yapma halledeceğiz

kızlar nasılsın ız ya..... ar cok paylaşmışsınızki 2 günde kimle eşim onuda bulamadım..

sahi ben kimle eşim??

2 gundur evın ıslerı bıtırdı benııı

seebu anneciğin bir an önce iyileşsin evdekilere de bu kozmik salatandan yediriyorsan hayattan zevk almayı unutacaklar yazık
samanyolu gel sen de katıl bize

şaşırdın iyice sen ya ne zamana kadar 60 olacaktın cal zaten öldürüyor hergün 1 tanesini seçelim 1 saat terletenlerden sonra birazda bölgesel egzersiz ok

bi kere benimm hedefim hep 54 dü Yakın hedefim 60 sütlü nuriye için ne zamana kadar 60 olurum bilmem ama nisan 10 dogum günüm nerden baksan 2 aydan fazla var bir 8 kilo versem ahh ahh ahhh Yani dogum günüme kadar 60 görsem iyi olucakk

yaaaaaa ben de isterim o rejimden,haftaya bende müsait olurum lahana kürümü yapsam bilemedim:44:

çok teşekkür ederim arkadaşım,ölçülü yedim merak etme..miktarları belirtirim bundan sonra...

haydiii gelll bizimleee olll
Gell canım benim sende müsaitsen süperrr o zaman harika bir diyet programı ve spor programı yapalım bir dee lahana kürü çok etkili bence bir hafta yapmada 3 gün yap Ayrıca ben çorbayı çok sevdm

kızlar nasılsın ız ya..... ar cok paylaşmışsınızki 2 günde kimle eşim onuda bulamadım..

sahi ben kimle eşim??

2 gundur evın ıslerı bıtırdı benııı

nerdesin sen bakayım hiç uğramadın ne işiymiş bu böyle cansuyla eşsinn ama geç kaldın onun boncukları verdik biz sen kendi menünden haber ver

seebu anneciğin bir an önce iyileşsin evdekilere de bu kozmik salatandan yediriyorsan hayattan zevk almayı unutacaklar yazık
samanyolu gel sen de katıl bize

evdekilere neler neler yapıyorummm
hiç birinin yanından geçmiyorum
sabah peynirli sigara böreği yaptım omlet yaptım misler gibi kahvaltı hazırladım bir tane sigara böreği bile agzıma sürmedim omlette
öğlede fırında patates tavuk pilav yaptım ben kendime tavuk haşladımm
akşamda yeşil fasulye pilav salata yaptım
anlıycagın yanından geçmiyorum yaptıklarımın
benim diyet yemeklerimin kokusu hoşlarına gidiyor bir kaşık alıp bırakıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…