Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

iyide bugün pazartesi değilmi bugünden itibaren başlamıyormuyduk puanlamaya..?? pazartesi cuma demiştik..

bugün yediklerim:

sabah 1 tost
öğlen salata
arada kuru yemiş
akşam domates ve bir kağıse çorba

yarım saat yürüyüş
2.5 litre su

Seebucum psikolojin bozulacak korkuyorum ya:26: bu ot çöp karıştırmayı boşver geçen hafta 3 kilo verdin zaten stres yapma halledeceğiz

deme öylee :2:
ben ot çöp hastasıyım bütün gün ot kesem bıkmam asıl tavuk et filan yiyemiyorum bana çok yavan geliyor ayrıca sen böyle geç dalga ben yapıcam
KOZMİK SALATA MI VE ÇORBAMI HAFTANIN İKİ GÜNÜ ÖGLEDE

evet canım öyleydi de geç saate kaldın ya o bakımdan şimdi cansuyu nerden bulalım sana ben vereyim boncuk en acımasız ve uykulu halimlefazlası yok 3 boncukla yetin ara öğünler nerde ana öğünler de vasat

evet canım öyleydi de geç saate kaldın ya o bakımdan şimdi cansuyu nerden bulalım sana ben vereyim boncuk en acımasız ve uykulu halimlefazlası yok 3 boncukla yetin ara öğünler nerde ana öğünler de vasat

canım ben hergün iş yerinde saat 11 le 12 arası yemek yemek zorundayım öğle aram öyle..

sabah 8de tost yeyip 11de yemek yeyince arada birşey yemeye gerek duymuyorum.. sabahta bi aram olmuyor zaten.. sadece öğleden sonra tenefüs var ozaman yiyorum.. ara öğünleri atlamıyorum fakat sadece oğleden sonra yiyebiliyorum elimden gelen bu işim buna izin veriyor..

ben cıkıyortum canım iyi geceler( gec saate kalmamın sebebıde pazartesi salı eve saat 8 bucukta geliyorum.. gündüz nete girmeme imkan olmuyor..

ben de geldim
bende yediklerimimi yazayım arkadaşlar nasıl olacak bu yarışma napmam lazım .

slm kizlar, bu mesaji herkez okusun lutfen.
female in yanli$ anlayipta, ben takimda gidiyorum mesajina gazlanip bu kadar ustume gelmeden
once gecmis mesajlara göz atsaydiniz yanli$i duzeltigimi gorurdunuz.

Boyle hep birlikte üstume saldirir gibi mesaj yazmasaydiniz keske.

Bana, takim kaptanligini baska birisine devretmemi soyleseydiniz hepiniz.
ben zaten buna raziyim, itiraz etmezdim.

Rahatsizliginizi daha guzel dile getirebilirdiniz, ben böyle seylere alinip kusecek bir insan degilim.
Bana sorabilirdiniz, takim kaptani olarak baska birini secelimmi?
sen cok yogunsun, fazla girmiyorsun, gunde 1kere anca giriyorsun.
kaptan hatice veya tgull olsun, herkezin raziligi varsa diyebilirdiniz.
ben neye ugradigimi $a$irdim KK yi acinca.
Bunu hic dile getirmediniz, birden de herkez boyle mesaj yazinca ben uzuldum.

Yapabildigim kadar payla$im yapiyorum zaten kizlar,
bundan fazlasini gercekten ama gercekten yapamam.

Ama seebu nun dedigin gibi, benim diskalifiye olmami istiyosa gercekten.
Ben bir daha girmem 3. takima.

hatice cim, haklisin.
sözde takim kaptani benim.
Ama takima gunde 3 kere girip control edip yorum yazan sensin.

silagul gitti, tgull bi ara takim kaptaniyardimcisi olarak takimi ayakta tuttu.
Bi ara tgull un cok i$leri, veya takimdan gecici sure ayrilinca.. tam hatirlamiyorum
kaptanlik ister istemez bana kaldi.

En eski üye tgull ve bendim cunku, ve diger arkadaslarin hepsi yeniydi.
Takim kaptani olmayi ne ben sectim, ne ben istedim takim kaptani olmayi.
ama kimse kalmayinca ben olmak zorunda kaldim.
Cali$iyorum, okuyorum, evliyim anliyacaginiz cok yogunum.
kaptanlik görevini iyi yapmadigimin bi hayli farkindayim yani.

tekrar, tekrarliyorum ben hak etmeyen arkada$lari diskalifiye etmedim.
gecmi$ mesajlari okuyup, neyin ney olmadigini bilmeden yorum yapmayim lutfen.

i$lerim oldugu zaman, gecici sure ayrilmak uzere beni yazin demedim.
ama her defasinda neyin ney oldugunu yazdim.
22 aralik tan 26 araliga kadar istanbula gittim yazdim.
26 araliktan 10 ocaka kadar sinavim var cali$iyorum, sonra staglarim ba$liyor onlara cali$iyorum dedim
10 ocaktan 21 ocaka kadar staglarim var dedim, sonra bitiyor dedim.

Bu yogunlugumun haricinde hergun yazmaya cali$iyorum.
hafta sonu yazmiyorum sadece.

Onun haricinde de her defasinda yaziyorum zaten, i$, okul sonra geri i$e gidiyorum diye.
Alinganlik yapilacak bir sey yok, az payla$im yapmiyorum desem yalan olur zaten.

Kizlar, benim kaptanlik görevini seve seve ve ba$ariyla yaptigim söylenemez zaten.
buna ben itiraz etmiyorum, ve her defa az payla$im yapiyorsun nerdesin dediginiz zaman.
haklisiniz, yogunum, kusura bakmayim, sizi bir sure yanliz biraktim mesajlari yazdim ben.

karnemi aldim diye, okulu ve i$i birakmadimki.
aksam saat 8de i$ten cikiyorum, 8bucukta evdeyim.

i$e gitmeden girmeye cali$tim, KK bakimdaydi saat 4te

kızlar ya biliyorum daha deneme haftasındayım ama yarın öğlen bir haftalığına şehir dışına çıkıyorum ve internete girme imkanımın olacağını sanmıyorum bi hafta sonra yine düzenli yazıp oylamaya başlayacağım, diskalifiye edilmem umarım :26::26:

semo;
ben senin kaptan oldugunu beni diskalifiye edince öğrendim ne tuhaf demi, geçmişten bir sayfayı tıkladım direk karşıma yazdıkların çıktı çok şaşırdım, hata güldüm semo neden beni diskalifiye ediyor onun ne yetkisi varki diye kızdım.(haticeyi kaptan sanıyordum) sonra bütün yazılanları okudum hatice düzeltmese sen beni diskalifiye etmiştin, (hatta geçmişide okudum 1 aydır ugramadığıma dair bir yazı görmedim)

ben alındığım veya kırıldığım için ayrılmadım, kaptan olarak senin yapmış olduğun hatanı görmeni istedim, takımı kurtarmak adına araştırmadan haksız yere birini diskalifiye ettiğini görmeni istedim. çünkü hatice seni uyarmasa sen beni takımdan diskalifiye etmiştin (keşke uyarmasaydı) hele beklediğin kişileride görünce bu takımda benim yerim yok dedim ve ayrıldım, kırılma ama ben senin kaptanlığını sevmedim. zaten herkez gibi bende senin kaptan olduğunu bilmiyordum

takımdada kaptanlık önemli bir görev hepimize karşı sorumluluğun var bizi motive etmen gerekiyorken sen herşeye yetişen süper kahraman olmak istiyorsun, yazdıklarını okuyunca sende istemeden bu görevi yapıyormuşsun üzüldüm oku,çalış, ev, takım kaptanlığı, vs... zor olsa gerek. ben kimseyide dolduruşa getirdiğimede inanmıyorum bu bir birikim işi bak ben takımdan ayrılınca seninde kaptanlık yapmak istemediğin ortaya çıktı...

günaydınn kızlar bol sporlu kaçamaksız bir gün geçirmeniz dileği ile

kızlar herkes akşam 25 norma 25 sağ 25 sol mekik çekmiş olarak gelsin foruma şimdiden uyarıyorumm valla ceza veririm öğünlerinizi yazarken spor bölümünde görcemm
annnammm sankiii cadaloz kaynana oldum ben
haydi haydiii kaynatmak yok mekik çekmeye

Selam kızlar herkese nasılsınız bakalım bugün neler yapıyosunuz valla ben bu soğuktu ewde oturmayı tercih edenlerdenim. :)

yakaladımm seni
evde oturmuşken verdiğim mekik ödevini yap

yavhu hava soguk ama kar yokk ben karsı soguk havayı neyleyimm

Son düzenleme:

Femalecım seninle tanışmıyoruz fakat bana kalırsa senin sağlıgın yani kilo vermen herşeyden önemli herkes senin geri dönmeni istiyor en kısa zamanda yanımızada istiyoruz seni

merhabalar kızlar,

ben 13. takımın kaptan yardımcısıyım. geçen haftaki listede bizim takımdan kaynaklanan bir yanlışlık olmuş. takım kaptanımız durumu ayrıntılı olarak paylaşım alanına yazdı. hatamız nedeniyle bireysel sıralama da değişiyor ve siziz takımdan seebu geçen haftanın 1. oluyor. bu hatamızdan dolayı özür diliyoruz ve özellikle birinci olması gereken arkadaşımızdan da özel olarak özür diliyorum. kusura bakmayın kızlar.

bugün yediklerim,

sabah: üç dilim ekmek -kahvaltıya fırsatım olmadı-

ara: bi bardak çay

öğle: zeytin / peynir / salatalık

ara: sütlü kahve

akşam: -yiyeceğim- ıspanak ve yoğurt

su bi lt. falan içmişimdir ama 2ye tamamlayacağım,
spor yok

yukarıdaki mekik adetlerini yazdım hadi hiç durma bahane yok en fazl 20 dakikanı alır
normal 25 sag 25 sol 25 mekik hadi hadii bahane yok

üzülsem mi sevinsem mi bilemedim geç gelen birinciliği ben neyleyim
ben bugün çok cadıyım çookk

ben de geldim
bende yediklerimimi yazayım arkadaşlar nasıl olacak bu yarışma napmam lazım .

hoşgeldin canım bir hafta deneme süremiz var hergün ama hergün mutlaka giriyorsun ve ne yediğini ne kadar spor yaptığını yazıyorsun bir haftanın sonucunda cuma günü listemize ekleniyorsun ve takım olarak diğer takımlarla yarışıyoruz sana özelden mesaj attım çünkü katılma isteğini yanlış yere yazmışsın bunun için ayrı topik var biraz siteyi incelersen daha iyi kavrarsın mesajlarımızın altında kilo takip çizelgemiz var tickerfactory.com dan hazırlayıp çıkan kodu profilindeki çizelge bölümüne ekliyorsun. Sitede bununla ilgili de detaylı bilgi var. Önce bize biraz kendini tanıtırsan diyet geçmişinden şuanki ve hedef kilondan bahsedersen daha iyi yardımcı olabiliriz. Hep birlikte güzel arkadaşlıklar kazanıyor ve yarışarak kilo veriyoruz. Günlük olarak bu gruba birazcık vaktini ayırabilirsen kilo vermek daha kolay olacak senin için inş çok uzun yazdım ilk günden sıkmadım seni umarım

Tamam canım bilgilendirdiğin için sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…