Seebucum psikolojin bozulacak korkuyorum ya:26: bu ot çöp karıştırmayı boşver geçen hafta 3 kilo verdin zaten stres yapma halledeceğiz
iyide bugün pazartesi değilmi bugünden itibaren başlamıyormuyduk puanlamaya..?? pazartesi cuma demiştik..
bugün yediklerim:
sabah 1 tost
öğlen salata
arada kuru yemiş
akşam domates ve bir kağıse çorba
yarım saat yürüyüş
2.5 litre su
evet canım öyleydi de geç saate kaldın ya o bakımdan şimdi cansuyu nerden bulalım sana ben vereyim boncuk en acımasız ve uykulu halimlefazlası yok 3 boncukla yetin ara öğünler nerde ana öğünler de vasat
off ya böyle gereksiz yere alınganlık yapıyorsunuz ya çok kızıyorum ne kadar da hassasız ya öyle yazdı semo diye gitti mi şimdi bu kız bişey anlamadım ya
Semo sana da kızıyorum bu takımın kaptanıysan olup biteni en çok senin takip etmen gerekiyor ama yine kayıplardasın
aynı düşüncedeyim isterse semo kızabilir ama önce kendinin diskalifiye olması lazım ben seni kaptan biliyordum semo kaptanmış fazlasıyla ilgisiz ve paylaşım yapmıyor sözlerim agır olabilir ama bence durum bu yazılanlarıda okumuyor semo okuyacagını umut ederek yazıyorum
umarım bir alınganlık yaratmaz sadece grup üyesinden bir eleştiri örneğin benimde yogun sınav dönemim olmasına ragmen günde 3 dk ayırıp yazıp çıkabiliryorsam bence buraya yazmak ne kadar yogun olunursa olunsun zor değil
iyi akşamlar
canım burda hepimiz senin ne kadar paylaşım yaptığını biliyoruz female 1 ay girmeyecek demiştim o da heralde 1 aydır yok anlamış öyle bişey yazmış ama sen buna takılma lütfen çok güzel bir ortamımız var burda hem sen en çok paylaşım yapan arkadaşlardan birisin diskalifiye kelimesini görünce canın sıkıldı anladım o dönecek diye yazdığı arkadaşlar da aylardır yok ve döneceklerini hiç sanmıyorum dönsler de yerimiz yok semo onları bekleyip duruyordu takıma kimseyi almıyordu o kadar az kaldık ki hem püsküüt çok kişi olmasını istiyor takımların ben de yeni üyeler davet ettim sen bize belirli bir süre verdin ve fırsat buldukça uğradın döneceğinden emindik canım ayrılma lütfen femalecim seni seviyoruz
Herkes aynı düşüncedeyse Semo için şunu söylemek istiyorum takım kaptanının burda olup bize örnek olması gerekir eğer böyle devam edeceksen ya kaptanlık yapma ya da düzenli girip bütün mesajları oku ve paylaşım yap yalan yanlış göz ucuyla okuyorsun sonra yorum yapıyorsun sonra da sorun çıkıyor sözlerime kırılma canım ama bu böyle olmaz ki ne zamandır giremiyorsun bütün herşeyi ben yapmak zorunda kalıyorum haftalarca kilonu aynı yazdık ve demedin ki arkadaşlar ben bir süre yokum geri dönmek üzere ayrıldı yazın ya da artık kaptanlık yapamayacağım vs Açık söyleyim ben çok kaptan olma heveslisi değilim ama bu takımın ayakta durması gerekiyordu o yüzden çabaladım
sana katılıyorum haticecim semo ya grubun takımlıgını üstlensin yada kaptanlıgı bıraksın bu şekilde olmaz şuanda takım ayaktayken ve paylaşım artmışken kaptanın olmaması bence çok garip...
ayrıca haticecim bence buraya paylaşım yapmak bişeyleri ihmal etmemize değil dinlenmemize kafa dagıtmamıza sebep oluyor sen işinden ailenden çocugundan vakit ayırabiliyrsn bence semo hayli hayli ayırabilir ayrıca karnesinide aldı stajıda bitti tatilde hala girmemesi ilginç
slm kizlar, bu mesaji herkez okusun lutfen.
female in yanli$ anlayipta, ben takimda gidiyorum mesajina gazlanip bu kadar ustume gelmeden
once gecmis mesajlara göz atsaydiniz yanli$i duzeltigimi gorurdunuz.
Boyle hep birlikte üstume saldirir gibi mesaj yazmasaydiniz keske.
Bana, takim kaptanligini baska birisine devretmemi soyleseydiniz hepiniz.
ben zaten buna raziyim, itiraz etmezdim.
Rahatsizliginizi daha guzel dile getirebilirdiniz, ben böyle seylere alinip kusecek bir insan degilim.
Bana sorabilirdiniz, takim kaptani olarak baska birini secelimmi?
sen cok yogunsun, fazla girmiyorsun, gunde 1kere anca giriyorsun.
kaptan hatice veya tgull olsun, herkezin raziligi varsa diyebilirdiniz.
ben neye ugradigimi $a$irdim KK yi acinca.
Bunu hic dile getirmediniz, birden de herkez boyle mesaj yazinca ben uzuldum.
Yapabildigim kadar payla$im yapiyorum zaten kizlar,
bundan fazlasini gercekten ama gercekten yapamam.
Ama seebu nun dedigin gibi, benim diskalifiye olmami istiyosa gercekten.
Ben bir daha girmem 3. takima.
Bence herkesin yazdıgı üslup gereğinden fazla nazikti senin bu yazınla kullandıgı üslup bence konuşulanları çarpıtıyor burada kadınlar gününde yapılan dedikodu yok burada senin görüceğin şekilde yazılmış yazılar var ve sebepleri bildirilerek güzel bir üslupla kaptanlıktan ayrılmanın dogru olucagı söyleniyor bence sen asıl okumamışsın yazılanları okusaydın bu şekilde sanki biz sana tü kaka demişsiz gibi davranmazdın üslubumuzu bozmadık sana karşı ve her seferinde alınma yanlış anlama dedik he sen hala alınıp bu şekilde üslup geliştiriyorsan senin adına ve senin şahsına münasır tek kelime etmem bu da ayrı bir konu şunuda belirtmek isterim sen de kaptanlıktan memnun değilsen neden bunca süredir yürütmeye çalıştın kimse seni zorla yapmadı yada kimse seni kaptan olarak tutmadı isteğin üzerine başkalarına verebilirsin değil mi?
bence sen durumu fazla kişiselleştirmişsin ve yazılanlarda fazla kişiye özel konuşmuşsun bizim üslubumuzla senin üslubun çok farklı lütfen anlamadan karşı ataga geçme can sıkıcı oluyor
ayrıca ergen çocuk değiliz iki tane eleştriye trip atıp takımdan gidicek eleştriyi kaldırmayacak insanın bence böyle bir yarışmada işi yok yarışma varsa eleştiri olmak zorundadır ki insanlar hatalarını anlatsın düzeltmeye çalışsın bu konu hakkında daha fazla konuşmayacagım ve semo arkadaşım bence yazılanlar saldırır değil eleştiri ögretmen adayına eleştiriyi saldırı olarak yorumlamak bence hiç yakışmıyor.
saygılarımla
Selam kızlar herkese nasılsınız bakalım bugün neler yapıyosunuz valla ben bu soğuktu ewde oturmayı tercih edenlerdenim. :)
semo;
ben senin kaptan oldugunu beni diskalifiye edince öğrendim ne tuhaf demi, geçmişten bir sayfayı tıkladım direk karşıma yazdıkların çıktı çok şaşırdım, hata güldüm semo neden beni diskalifiye ediyor onun ne yetkisi varki diye kızdım.(haticeyi kaptan sanıyordum) sonra bütün yazılanları okudum hatice düzeltmese sen beni diskalifiye etmiştin, (hatta geçmişide okudum 1 aydır ugramadığıma dair bir yazı görmedim)
ben alındığım veya kırıldığım için ayrılmadım, kaptan olarak senin yapmış olduğun hatanı görmeni istedim, takımı kurtarmak adına araştırmadan haksız yere birini diskalifiye ettiğini görmeni istedim. çünkü hatice seni uyarmasa sen beni takımdan diskalifiye etmiştin (keşke uyarmasaydı) hele beklediğin kişileride görünce bu takımda benim yerim yok dedim ve ayrıldım, kırılma ama ben senin kaptanlığını sevmedim. zaten herkez gibi bende senin kaptan olduğunu bilmiyordum
takımdada kaptanlık önemli bir görev hepimize karşı sorumluluğun var bizi motive etmen gerekiyorken sen herşeye yetişen süper kahraman olmak istiyorsun, yazdıklarını okuyunca sende istemeden bu görevi yapıyormuşsun üzüldüm oku,çalış, ev, takım kaptanlığı, vs... zor olsa gerek. ben kimseyide dolduruşa getirdiğimede inanmıyorum bu bir birikim işi bak ben takımdan ayrılınca seninde kaptanlık yapmak istemediğin ortaya çıktı...
bugün yediklerim,
sabah: üç dilim ekmek -kahvaltıya fırsatım olmadı-
ara: bi bardak çay
öğle: zeytin / peynir / salatalık
ara: sütlü kahve
akşam: -yiyeceğim- ıspanak ve yoğurt
su bi lt. falan içmişimdir ama 2ye tamamlayacağım,
spor yok
merhabalar kızlar,
ben 13. takımın kaptan yardımcısıyım. geçen haftaki listede bizim takımdan kaynaklanan bir yanlışlık olmuş. takım kaptanımız durumu ayrıntılı olarak paylaşım alanına yazdı. hatamız nedeniyle bireysel sıralama da değişiyor ve siziz takımdan seebu geçen haftanın 1. oluyor. bu hatamızdan dolayı özür diliyoruz ve özellikle birinci olması gereken arkadaşımızdan da özel olarak özür diliyorum. kusura bakmayın kızlar.
ben de geldim
bende yediklerimimi yazayım arkadaşlar nasıl olacak bu yarışma napmam lazım .
merhabalar kızlar,
ben 13. takımın kaptan yardımcısıyım. geçen haftaki listede bizim takımdan kaynaklanan bir yanlışlık olmuş. takım kaptanımız durumu ayrıntılı olarak paylaşım alanına yazdı. hatamız nedeniyle bireysel sıralama da değişiyor ve siziz takımdan seebu geçen haftanın 1. oluyor. bu hatamızdan dolayı özür diliyoruz ve özellikle birinci olması gereken arkadaşımızdan da özel olarak özür diliyorum. kusura bakmayın kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?