Takımımızın ve bütün takımların geçen haftaki birincisi gönlümüzün sultanı seebucuğumu tebrik ederizz Başarılarının devamını dilerim
ssebu seni spor kaptanı ilan ediyorum canım bu görevi sen yap herkesi spor yapması için cesaretlendir yapmayanlara da ceza ver
pinup sen de sulardan sorumlusun daha çok içersin belki canım bu sayede
evdekilere neler neler yapıyorummm
hiç birinin yanından geçmiyorum
sabah peynirli sigara böreği yaptım omlet yaptım misler gibi kahvaltı hazırladım bir tane sigara böreği bile agzıma sürmedim omlette
öğlede fırında patates tavuk pilav yaptım ben kendime tavuk haşladımm
akşamda yeşil fasulye pilav salata yaptım
anlıycagın yanından geçmiyorum yaptıklarımın
benim diyet yemeklerimin kokusu hoşlarına gidiyor bir kaşık alıp bırakıyorlar
semo;
ben senin kaptan oldugunu beni diskalifiye edince öğrendim ne tuhaf demi, geçmişten bir sayfayı tıkladım direk karşıma yazdıkların çıktı çok şaşırdım, hata güldüm semo neden beni diskalifiye ediyor onun ne yetkisi varki diye kızdım.(haticeyi kaptan sanıyordum) sonra bütün yazılanları okudum hatice düzeltmese sen beni diskalifiye etmiştin, (hatta geçmişide okudum 1 aydır ugramadığıma dair bir yazı görmedim)
ben alındığım veya kırıldığım için ayrılmadım, kaptan olarak senin yapmış olduğun hatanı görmeni istedim, takımı kurtarmak adına araştırmadan haksız yere birini diskalifiye ettiğini görmeni istedim. çünkü hatice seni uyarmasa sen beni takımdan diskalifiye etmiştin (keşke uyarmasaydı) hele beklediğin kişileride görünce bu takımda benim yerim yok dedim ve ayrıldım, kırılma ama ben senin kaptanlığını sevmedim. zaten herkez gibi bende senin kaptan olduğunu bilmiyordum
takımdada kaptanlık önemli bir görev hepimize karşı sorumluluğun var bizi motive etmen gerekiyorken sen herşeye yetişen süper kahraman olmak istiyorsun, yazdıklarını okuyunca sende istemeden bu görevi yapıyormuşsun üzüldüm oku,çalış, ev, takım kaptanlığı, vs... zor olsa gerek. ben kimseyide dolduruşa getirdiğimede inanmıyorum bu bir birikim işi bak ben takımdan ayrılınca seninde kaptanlık yapmak istemediğin ortaya çıktı...
günaydınn kızlar bol sporlu kaçamaksız bir gün geçirmeniz dileği ile
kızlar herkes akşam 25 norma 25 sağ 25 sol mekik çekmiş olarak gelsin foruma şimdiden uyarıyorumm valla ceza veririm öğünlerinizi yazarken spor bölümünde görcemm
annnammm sankiii cadaloz kaynana oldum ben
haydi haydiii kaynatmak yok mekik çekmeye
Takımımızın ve bütün takımların geçen haftaki birincisi gönlümüzün sultanı seebucuğumu tebrik ederizz Başarılarının devamını dilerim
ssebu seni spor kaptanı ilan ediyorum canım bu görevi sen yap herkesi spor yapması için cesaretlendir yapmayanlara da ceza ver
canım ben boncukluyım bugünde seniNasılsınız canlarımm
Benim bugün yediklerimi paylaşayım
4 tane bisküvi (kızlar kahvaltımı tamamlayacaktım fakat paketteki kalori miktarını görünce iştahım kesildi)
Öğlen:kızlarmış file balık yanında bezelye ve 4 yemek kaşığı pilav
çok üzülerek söylüyorum bir dilim pasta(okadar pişmanımki)
dolayısıyla ara öğünü yemedim pasta 10 öğüne bedeldi!!
1 litre su içtim..
ve pastanın intikamı ve bisküvilerin kalorileri içinn yarım saat koştum bacakları sıkılaştırıcı yoga hareketleri karın kasları için kas hareketleri yaptım sporum 1 saatimi aldı.. ve bugün cok üzücü birşey oldu..
işyerindeki asansöre elimde ağır yük olmadıkça veda ettimbu cok zor olacak.... calıstıgım yer sadece 5 katlı artı depo..
kızlar.. kendımı spordan sonra yorgun bıtkın ve halsız hıssedıyorum( sımdı anladım yorgun bıtkın halsız aslında neredeyse aynı sey:84:)
yarın ise meyve gunu yapıcam kızlar yarınkı listem meyve ağırlıklı
pinupcum boncuklarını vermiyorum şimcik sen sporunu ve suyunu hallet sonra veriyim bir de mekik çekme otelde internette girebiliyorsan leslie 2 mil yaz çıkan videoyu yap
bende menümü yazıyım
sabah
haşlanmış yumurta
bir dilim peynir
domates salatalık
ara 2 çay kaşıgı pekmez
öğlen sebze yemeğim
ara
elma
akşam sebze yemeği
3 ltre su
spor
sabah
leslie 2 mill (35 dk)
slim in 6 start (35 dk)
akşam
call (60 dk )
yürüyüş (30 dk )
çok tırsıyorum sebuu beni dövicek galibaaa
ama sölemesem de rahat edemicem minibardaki çikolata bni çok tahrik etti zaqten salatam iğrençti yiyemedim ben bugün hiçç boncuk haketmedim sebuuuu
Eyvah yandıkssebu seni spor kaptanı ilan ediyorum canım bu görevi sen yap herkesi spor yapması için cesaretlendir yapmayanlara da ceza ver
ayyy bu görevi bana verdiğin için çookk mesudum
kızlarr şimdiden diyorum çok pis terleticem sizi her türlü cezayı vericem spor kaptanıyım artık çekiceğiniz var benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?