Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Takımımızın ve bütün takımların geçen haftaki birincisi gönlümüzün sultanı seebucuğumu tebrik ederizzBaşarılarının devamını dilerim

Semo ya ben şaşırdım bu gruptaki herkes beni kaptan olarak biliyormuş Sen bu görevi yapmak istiyorsun sanıyordum mecbur kaldığını ve istemediğini keşke bildirseydin Bir de bütün mesajlarımı okursan seni kıracak incitecek birşey yazmadığımı fark edersin umarım tgull de bana daha önce sen kaptan ol dedi ben de semo kaptan ben yardımcıyım dedim o da senin kaptan olduğunun farkında değilmiş Bu durumu tek bilen bendim anlaşılan Neyse canım anladım seni elinden geldiğince girmeye ve paylaşım yapmöaya çalışıyorsun Takımn kaptanlığına mecbur kaldın ve isteyerek de sürdürmüyorsun o zaman artık senden şu cümleyi duyalım arkadaşlar kaptanlığımı devretmek istiyorum de bize

Female canım seni de bu ayrılışında haklı bulmuyorum evet ayrılma kararın bişeyleri değiştirdi haklısın ama kızgınlığını dile getirebilirdin burda yarışarak kilo vermeye çalışıyoruz hepimiz birinci amacı bu öyle değil mi takımda bişeyleri yoluna koyduk eskiye göre çok daha fazla paylaşım oluyor diğer takımlardan çok burda daha iyi motive olacağını düşünüyorum senin de öncelikli isteğin bu olmalı Ama yine de kararlıysan yolun açık olsun canım umarım herşey istediğin gibi olur

Son düzenleme:
Takımımızın ve bütün takımların geçen haftaki birincisi gönlümüzün sultanı seebucuğumu tebrik ederizzBaşarılarının devamını dilerim

hürmetlerimiziii selamlarımıı sevgilerimiii ve sulu öpücüklerimiii konduruyorum size layık olmak için çok çalışıyorum sanırım fazla çalıştım bugünn hahahhaha menümü ve sporumu yazınca anlıycaksınız
haticemm diyorum ki hergün biri yada kaptan da olur spor ödevi verilsin çünkü grupta çok spor yapılmıyor ben geçen haftaki kilomu spor sayensinde verdim biliyorsun bu hafta da daha çok spor yapmaya çalışıyorum ve sıkılaştıgımı hissediyorum o yüzden su ve spor birinci önceliğimiz olsun
organize olalımda takım olarak birinci olalım

kalsi iyi yolculuklar canım sana diskalifiye olmazsın daha listeye eklememiştik seni bu vcuma yazacaktım yazmam artık dönünce ekleriz olur mu

serap çok güzel paylaşım yapacak gibi duruyordun bir haber verseydin hiç olmazsa her nereye gittiysen hoşçakal diyorum

cansu burda bizimlesin değil mi

ssebu seni spor kaptanı ilan ediyorum canım bu görevi sen yap herkesi spor yapması için cesaretlendir yapmayanlara da ceza ver
pinup sen de sulardan sorumlusun daha çok içersin belki canım bu sayede

ssebu seni spor kaptanı ilan ediyorum canım bu görevi sen yap herkesi spor yapması için cesaretlendir yapmayanlara da ceza ver

ayyy bu görevi bana verdiğin için çookk mesudum

kızlarr şimdiden diyorum çok pis terleticem sizi her türlü cezayı vericem spor kaptanıyım artık çekiceğiniz var benden

sporlar hakkında bilgiler vericem
isteyenlere spor videoları için linkler vericem
şimdilik vaadettiklerim bunlar

oofff bayılıyorum bu iradenizeeee

duruşunu belli ettin female ama herkes hata yapabilir bnce artık dönn

ama ben oteldeyim pis yere mi yatayımmm

braaavvoooooooo sebuuu :)

ben su mu neeee haticeeee çivi çiviyi söker gibi oldu otele geldim 1,5 ltre su aldım btrmeye çalışcam akşama kadar daha hiç su içmedimm

selamm kızllarrr bugünkü menümü açıklıcam ama suyumu sporumuda elicem onları bitirene kadar boncklarımı verme tamam mıı sebuu

sabah yoğurt müsli yarım kivi karışımı

aralarda 1 elma 1 mandalina 2 kuru incir bi kaç ceviz

kızlar yolda olduğum için öğle yemeğim 4ü buldu ama bu biraz kötü

bir dilim pizza ve biraz salata

yicek başka bişi bulamadm kızlar napimm

akşam ymeğim ise

salata ton balıklı

2 biber dolması zeytnyağlı

pinupcum boncuklarını vermiyorum şimcik sen sporunu ve suyunu hallet sonra veriyim bir de mekik çekme otelde internette girebiliyorsan leslie 2 mil yaz çıkan videoyu yap

bende menümü yazıyım

sabah
haşlanmış yumurta
bir dilim peynir
domates salatalık

ara 2 çay kaşıgı pekmez

öğlen sebze yemeğim

ara

elma

akşam sebze yemeği

3 ltre su

spor
sabah
leslie 2 mill (35 dk)
slim in 6 start (35 dk)
akşam
call (60 dk )
yürüyüş (30 dk )

Nasılsınız canlarımm

Benim bugün yediklerimi paylaşayım

4 tane bisküvi (kızlar kahvaltımı tamamlayacaktım fakat paketteki kalori miktarını görünce iştahım kesildi)
Öğlen:kızlarmış file balık yanında bezelye ve 4 yemek kaşığı pilav
çok üzülerek söylüyorum bir dilim pasta(okadar pişmanımki)
dolayısıyla ara öğünü yemedim pasta 10 öğüne bedeldi!!
1 litre su içtim..

ve pastanın intikamı ve bisküvilerin kalorileri içinn yarım saat koştum bacakları sıkılaştırıcı yoga hareketleri karın kasları için kas hareketleri yaptım sporum 1 saatimi aldı.. ve bugün cok üzücü birşey oldu..

işyerindeki asansöre elimde ağır yük olmadıkça veda ettim bu cok zor olacak.... calıstıgım yer sadece 5 katlı artı depo..

kızlar.. kendımı spordan sonra yorgun bıtkın ve halsız hıssedıyorum( sımdı anladım yorgun bıtkın halsız aslında neredeyse aynı sey:84:)

yarın ise meyve gunu yapıcam kızlar yarınkı listem meyve ağırlıklı

Bugünkü menüm kızlar

sabah:

1 tane kepekli tost
5 tane yeşil zeytin
2 dlim dil peyniri
Reçel

Öğlen:

2 tane hamur kızartması minicklerdi
turşu
yoğurtlu havuç salatası

Akşam:

1 tane hamur
1 kase yoğurt

2 litre su

100 mekik

canım ben boncukluyım bugünde seni
bugün tam tepe taklak olmuş menün canım
araların yok kaçamakların var ana öğünlerin yok
yarın cezalısın fazladan 50 mekik spor koçunuz oldum zatti
ama spor var
suyunu tamamla emi boncuk veriyorum sana su için ama tamamla erken daha
bu arada merdiven olayı bence süper kesinlkle vazgeç asansörden
yarın güzel bir menü ile seni bekliyorum

Son düzenleme:

canım sana boncuk az gerçekten düşüp bayılma ya şekerim ne kadar çok spor yapıyorsun böyle

yatak üzerinde çektm mekik daha kolay olur sandm ama daha zor oldu ondan toplam 45 oldu

suyumuda bitiremicemm galibaaa kusucam şimdi böööö

çok tırsıyorum sebuu beni dövicek galibaaa

ama sölemesem de rahat edemicem minibardaki çikolata bni çok tahrik etti zaqten salatam iğrençti yiyemedim ben bugün hiçç boncuk haketmedim sebuuuu

Son düzenleme:
çok tırsıyorum sebuu beni dövicek galibaaa

ama sölemesem de rahat edemicem minibardaki çikolata bni çok tahrik etti zaqten salatam iğrençti yiyemedim ben bugün hiçç boncuk haketmedim sebuuuu

Pinup üzülme canım bende bugün senin gibi kendime boncuk vericem.sadece 45 dk yürüdüğüm ve suyumu içtiğim için hakettim..Bugün arkadaşımdaydım ısrarlara dayanamadımÇok üzgünüm..Yarın sadece lahana çorbası içicem cezalıyım yarın..
SEEBU Menün yine harika canım iradene hayranım
SA Merdiven olayı süper,tabii koşmanda,sende benim gibi kendini cezalandırmışsın,artık kendi cezamızı da kendimiz veriyoruz Bu da bir aşamadır di mi ama

Son düzenleme:
Eyvah yandık
ayyy bu görevi bana verdiğin için çookk mesudum

kızlarr şimdiden diyorum çok pis terleticem sizi her türlü cezayı vericem spor kaptanıyım artık çekiceğiniz var benden

SEEBU bak acı bana bugünlük ama söz yatarken 100 mekik çekerim

SEMO arkadaşım hadi gel artık,bak ben boncuksuz kaldım
Ben kendi adıma gerçekten kaptan olarak Hatice yi biliyordum,gerçekten çok yoğun bir tempon varmış.Keşke kaptanlığı yapmaya vaktin olmadığını söyleseydin,kendini de yıpratmışsın...Kimsenin üzülmesini istemem,sonuçta kilo vermek,birbirimize destek olmak için buradayız...Seni incitecek birşey yazmadığımı umarım,bu konuda yorumum sadece kaptanı yanlış bilmem olmuş

SEEBU ya sen bu lahana çorbasını nasıl içtin,şimdi blender dan geçirdim,iğrenç kokuyor,tadı nasıl bilmiyorum,ama dediğin gibi 2 gün içicem artık..yarın sadece lahana çorbası,diğer gün sabah ve akşam içmeyi planlıyorum.Bakalım sonuç nasıl olacak...Yürüyüşümü yapıp,bol su içmeliyim...Yarın sabahtan dışarıda olucam,çocukları sinemaya götürücem,umarım dışarıda bir sorun yaşamam,yanıma alıcam artık...Çünkü ara öğün olarakda çorba içicem yarın.yazacağım menü belli yarın,sadece lahana çorbası

tatilden herkese selamlarrr,
nasılsınız kızlar...
bir kaç sayfadır okudum valla bayağı ipler incelmiş sinirler bozulmuş ama ne yalan söylim şaşırmadım...
semocan ın dediği gibi grubun dinazorları semo ve ben ve sılagül gidince ben kaptanlık yaptım o yardımcılık derken ben bir süre gittim geldim derken işlerde yoğunlaştı ve ben kaptanlık ve ya yardımcılık işini hakkıyla yerine getiremeyeceğim için kimsenin işini aksatmama takımı zor durumda bırakmama için elimi eteğimi yönetimden çektiiim...
bu arada şaşırmama işine gelince şaşırmamamın nedeni şu;
ben takımlık yaparken bir süre aksilik falan derken takıma giremedim sözde kaptan benidim ama tüm işi semo yürüttü aynen şimdi semonun başkan olup işleri haticenin yürütmesi gibi bir iki üç hafta derken işler düzelecek ve işimi yapabileceğim diye bekliyorum ama baktım bitmiyor görevden kaçtıım çekildim.olayın şu an şu boyuta gelmesinin nedeni semonun işlerinin çok uzun zamandır yoğun gitmesi ve yoğun gitmesine rağmen görevi devretmemesi, takımda düzensizlik yapılana kızılırken başkanın düzensizliği iki kat tepki topluyordu ve denetim yapamamasına rağmen semonun arada yetişip birşeylere yardım etmeye halletmeye çalışırken hata yapması patlama noktası oldu......
hatalarımızı söyleyeliim...
kabul edeliim ...
kırılmayalım...
olur böyle şeyler internetten yüzyüze olmayınca,
keşke biz semoya işler bu kadar ilerlemeden deseydik işlerin yoğun birde kaptanlık stresi çekme başkasına devret diye,
keşke semo işleri yoğunken kendi deseydi ben yürütemiyorum başkası alsın görevi diye,
.....
bence uzatmayalım kapansın konu başkanlık işini ben yaparım diyen başkan biride yardımcı olsun, hatta birde denetçi olsun da iş garanti olsun...
heepinizi çok öptüüm
semocuum
haticeciim
sebucuum
femaleciim
ve eski yeni tüüm takım arkadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…