Belkide oyle birsey canim. Bilmiyormki. Devam etmiyorm diyetisyene. Ayda 2 defa gidip gelmek yordu beni.ztn anca haftasonum var onda da rht ediyim modundym:) devam etseydim sorardim.Acaba köy usulü ekşi mayadan mı bahsediyor ben onu sevmediğim için kullanmıyorum hazır toz maya alıyorum ama ekşi mayaysa eğer alırım mandıradan. Nasıl bi maya ki düzgün olan
Hiç ekmek yapmadım canım annem yapardı evdeyken bir haftadır bizde yaptı ekmek ama normal undan ondan çok az yedim tam buğday unlu yapıp fındık fıstık atayım dedim bilemedim ki napsamCanim hazir ekmeklerden mi aliyorsun bilmiyorm ama.diyetisyenim bana demistiki tahilli ekmek oyle yumusacik olmaz.yapabiliyorsaniz evinizde yapin.ama iyi bir maya bulun. Ekmegin sahip oldugu lifler falan kalorili corbalara gore daha tercih ederim demisti.ama ekmekte maya onemliymis onu ustune basa basa soyledi. Iyi bir maya bulmak grkiomus. Ve piyasada aldgmz gibi yumusacik olmazmis. Bn hazir aliyorm.malesef.
Tamam canim hastayimmm kendime bugunnn neyse cok acidi2 dlmde çok değil ama yanında yediklerine dikkat
Ekmek varsa çorba patates pilav vs yok cnm
Tek çeşit karbonhidrat ve az miktarda almalısın yanında bol salata yoğurt ve protein yada sebze
Aman bacimmm dikkat et kendineeeBende 3 ameliyat oldum belimden şuanda üç fıtık var fena derecede kesinlikle yatak istirahati yapıp spor egzersiz hatta bi kg bile kaldırmam yasak. Peki ben dinliyo muyum dediğiniz gibi çivi çiviyi söker dedim bugün (25 tane de olsa) mekiğe başladım Leslie ve tempolu yürüyüş basen bacak ve yanlarım için egzersizler yapıyorum. İnanın yemin edebilirim iki haftadır ne ilaç içtim ne ağrım var (ki iğneyle ayağa kalkıyodum önceki haftalar hatırlarsanız) Allah'ıma çok şükür spor candır.
evet canım senide biliyorumBende 3 ameliyat oldum belimden şuanda üç fıtık var fena derecede kesinlikle yatak istirahati yapıp spor egzersiz hatta bi kg bile kaldırmam yasak. Peki ben dinliyo muyum dediğiniz gibi çivi çiviyi söker dedim bugün (25 tane de olsa) mekiğe başladım Leslie ve tempolu yürüyüş basen bacak ve yanlarım için egzersizler yapıyorum. İnanın yemin edebilirim iki haftadır ne ilaç içtim ne ağrım var (ki iğneyle ayağa kalkıyodum önceki haftalar hatırlarsanız) Allah'ıma çok şükür spor candır.
ben ilk dıyete başladığım hafta ilk bir iki kez bimde satılan kepekli ekmekyı aldım sonra 65ten aşağı inmiyene kadar yemiycem dedim bakalımCanlar kendi adıma bi tespitim var ben tam tahıllı ekmek yediğim hafta az kilo veriyorum kepekli ekmek yediğim hafta çok kilo veriyorum biliyorum tam tahıllı daha sağlıklı sıkılmamak için dönüşümlü alıyorum ama artık tam tahıllı almak istemiyorum kendim tam tahıllı buğdaydan ekmek yapsam nasıl olur yapan var mı
Ben birden cavdarcavdar ekmek alıyorum en çok onu sevdimHiç ekmek yapmadım canım annem yapardı evdeyken bir haftadır bizde yaptı ekmek ama normal undan ondan çok az yedim tam buğday unlu yapıp fındık fıstık atayım dedim bilemedim ki napsam
Şokta unonun tam tahıllısını alırdı eşim bu hafta ilk kez ben aldım 6 tl imiş yuh dedim hayatta ekmeğe o kadar para vermem kırılcam diye söylemedi eşim galiba deniyim bari şu ekmeği yapmayı yarın
Menü yine süper canimMenüm
Sabah
Yarım elma
1 bardak su
Öğlen
Mercimek çorbası
1 dilim ekmek 1 büyük bardak ayran
Ara : diyet muffin + yarım çay bardağı kefir
Aksam: 2 tavuk but 5 kasik mercimekli salata 1 bardak su
2 litre su 3 e tamamlicam
1 bardak elmalı detoks çayi
Spor : 500 adim stepper 10 dakika twister 100 mekik dambıl hareketleri @ayulduzz
Bende evde yapıyorum güzel oluyor. Tam buğday ekmeğimi tavsiye ederimCanlar kendi adıma bi tespitim var ben tam tahıllı ekmek yediğim hafta az kilo veriyorum kepekli ekmek yediğim hafta çok kilo veriyorum biliyorum tam tahıllı daha sağlıklı sıkılmamak için dönüşümlü alıyorum ama artık tam tahıllı almak istemiyorum kendim tam tahıllı buğdaydan ekmek yapsam nasıl olur yapan var mı
Bana gel seve seve yaparım bacımBiri bana da ekmek yapsin
waaw menü HarikaBenim menüm kızlar
Sabah
2 yumurta haşlama
1 salatalik
4 tane çeri domates
Ara
Türk kahvesi şekersiz
Aksam
1 tabak yeşilfasilye
2 kepçe ayran çorbasi
Salata
Gece 1 bardak ayran
Tarif verir misin kujumBende evde yapıyorum güzel oluyor. Tam buğday ekmeğimi tavsiye ederim
Onu da demiyim bi canım sağolBen birden cavdarcavdar ekmek alıyorum en çok onu sevdim
Ah keşke hiç yemesek ama makarnayla ekmek yiyen ben her öğün yarım ekmek yiyen ben 1 dilime alıştım ona da şükür canımben ilk dıyete başladığım hafta ilk bir iki kez bimde satılan kepekli ekmekyı aldım sonra 65ten aşağı inmiyene kadar yemiycem dedim bakalım
Çok güzelBenim menüm kızlar
Sabah
2 yumurta haşlama
1 salatalik
4 tane çeri domates
Ara
Türk kahvesi şekersiz
Aksam
1 tabak yeşilfasilye
2 kepçe ayran çorbasi
Salata
Gece 1 bardak ayran
yavaş yavaş canım öyle bır hale geleceksin ekme yı aramazsınAh keşke hiç yemesek ama makarnayla ekmek yiyen ben her öğün yarım ekmek yiyen ben 1 dilime alıştım ona da şükür canım
Canim ben uno kullaniyorm.chia tohumlusunu aliyorm.bazen karabugday fln oyle bsyini aliyorm.moduma bagli:)Ah keşke hiç yemesek ama makarnayla ekmek yiyen ben her öğün yarım ekmek yiyen ben 1 dilime alıştım ona da şükür canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?