Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Acaba köy usulü ekşi mayadan mı bahsediyor ben onu sevmediğim için kullanmıyorum hazır toz maya alıyorum ama ekşi mayaysa eğer alırım mandıradan. Nasıl bi maya ki düzgün olan
Belkide oyle birsey canim. Bilmiyormki. Devam etmiyorm diyetisyene. Ayda 2 defa gidip gelmek yordu beni.ztn anca haftasonum var onda da rht ediyim modundym:) devam etseydim sorardim.
Belkide dedigin gibi o mayalardan bahsediyordur.

Hiç ekmek yapmadım canım annem yapardı evdeyken bir haftadır bizde yaptı ekmek ama normal undan ondan çok az yedim tam buğday unlu yapıp fındık fıstık atayım dedim bilemedim ki napsam
Şokta unonun tam tahıllısını alırdı eşim bu hafta ilk kez ben aldım 6 tl imiş yuh dedim hayatta ekmeğe o kadar para vermem kırılcam diye söylemedi eşim galiba deniyim bari şu ekmeği yapmayı yarın

2 dlmde çok değil ama yanında yediklerine dikkat

Ekmek varsa çorba patates pilav vs yok cnm
Tek çeşit karbonhidrat ve az miktarda almalısın yanında bol salata yoğurt ve protein yada sebze
Tamam canim hastayimmm kendime bugunnn neyse cok acidi
Aman bacimmm dikkat et kendineee

evet canım senide biliyorum

ben ilk dıyete başladığım hafta ilk bir iki kez bimde satılan kepekli ekmekyı aldım sonra 65ten aşağı inmiyene kadar yemiycem dedim bakalım

Ben birden cavdarcavdar ekmek alıyorum en çok onu sevdim

Menü yine süper canim

Bende evde yapıyorum güzel oluyor. Tam buğday ekmeğimi tavsiye ederim

ben ilk dıyete başladığım hafta ilk bir iki kez bimde satılan kepekli ekmekyı aldım sonra 65ten aşağı inmiyene kadar yemiycem dedim bakalım
Ah keşke hiç yemesek ama makarnayla ekmek yiyen ben her öğün yarım ekmek yiyen ben 1 dilime alıştım ona da şükür canım

Ah keşke hiç yemesek ama makarnayla ekmek yiyen ben her öğün yarım ekmek yiyen ben 1 dilime alıştım ona da şükür canım
Canim ben uno kullaniyorm.chia tohumlusunu aliyorm.bazen karabugday fln oyle bsyini aliyorm.moduma bagli:)
Fakat pakete girmis hic bir urun saglikli degil elbette. Sen kendin yap.hepsinden dha i olur kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…