Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bende oyle dusunuyorum.genelde 3 ogun yapıyorum bu aralar 2 ye dustu ara yapıp ogle yogurt falan yıcem.sut ıcmıyorum ama yatarken

Kızlar bugunku menum
Sabah
1 haslanmis yumurta 4 zeytin domates salatalik 1 bardak potakal suyu
Oglen
Izgara tavuk 2 parca cok az pilav salata ayran
Aksam
Bir kase tarhana corbasi cok ax yogurt minicik 3 parca kopardm ekmek 1 dilim bile degil
2 litre su

Benim canm cok tatli istior kızlar tutuorum ama cok zorlaniorum evde abur cubur kirintisi bile birakmadim bugunku kilom 70.100 kizlar cumaya 68 olabilirmiyim acaba abur cuburu kestim tatlim hic yok tatli meyvede yok yersem meyve sabahlari yiorum

Benim canm cok tatli istior kızlar tutuorum ama cok zorlaniorum evde abur cubur kirintisi bile birakmadim bugunku kilom 70.100 kizlar cumaya 68 olabilirmiyim acaba abur cuburu kestim tatlim hic yok tatli meyvede yok yersem meyve sabahlari yiorum
Canim muzu ez biraz sut dok.birazda kakao.karistir. yas pasta gibi oluyor.sonrada spor yap.spor oncesi muz tarzi potasyum kaynagi seyler iyi geliyor.
Fakat spor once elma gibi asit iceren seyler kaslariniz icinde iyi degil.halsiz dusersiniz verimli gecmez spor

Bende oyle dusunuyorum.genelde 3 ogun yapıyorum bu aralar 2 ye dustu ara yapıp ogle yogurt falan yıcem.sut ıcmıyorum ama yatarken
Canım öğlen sadece yoğurt yeme
Çorba sebze/ etli sebze/ et salata/baklagil salata ve yoğurt şeklinde beslen öğlen de. Akşamın da böyle olsun bi de yatmadan önce mutlaka süt iç çiğ badem ceviz fındık filan tüket.

Metabolizmana bağlı canım. Mesela ben 2 kilo veremem 1 hafta da. Ama verebilen arkadaşlar var

Sabah
2 yumurta + yulaf kepegi ile krep
4 dilim sucuk
1 kasik yagsiz krem peynir
Sekersiz cay

Ogle
2 kofte
1 tavuk budu

Bir kupa yagsiz sut ile kahve
1 kare cikolata

Aksam
1 kase yogurt
1 kk hellim peyniri
2 dilim salatalik

1 bardak yagsiz sut
1 avuc goji berry

Yarim saat yavas yuruyus
20 dk hizli eliptik bisiklet
Yapabilirsem 30 squat bring sally up yapicam :)

1.5 lt su 2ye tamamlamak uzere

benim de dizimde menüsküs yırtıgı vardı spor yaptığımdan beri biraz daha iyi arkadaşlar hatırlar en başta bacağının ağrısından yataktan çıkamadım acilim oldum hata ateşim bile cıktı sonra bir hafta kıpırdayamadım yerımde çivi çiviyi söker misalı canim

Bende 3 ameliyat oldum belimden şuanda üç fıtık var fena derecede kesinlikle yatak istirahati yapıp spor egzersiz hatta bi kg bile kaldırmam yasak. Peki ben dinliyo muyum dediğiniz gibi çivi çiviyi söker dedim bugün (25 tane de olsa) mekiğe başladım Leslie ve tempolu yürüyüş basen bacak ve yanlarım için egzersizler yapıyorum. İnanın yemin edebilirim iki haftadır ne ilaç içtim ne ağrım var (ki iğneyle ayağa kalkıyodum önceki haftalar hatırlarsanız) Allah'ıma çok şükür spor candır.

Canlar kendi adıma bi tespitim var ben tam tahıllı ekmek yediğim hafta az kilo veriyorum kepekli ekmek yediğim hafta çok kilo veriyorum biliyorum tam tahıllı daha sağlıklı sıkılmamak için dönüşümlü alıyorum ama artık tam tahıllı almak istemiyorum kendim tam tahıllı buğdaydan ekmek yapsam nasıl olur yapan var mı

Benim de sezeryan yerim 2 senedir ağrıyordu ne zaman spora başladım sapasağlamım

Ben markette tam un kalmadığından kepek unu aldım evde ondan yapıyorum kek kurabiye ve ekmek
Ama bu hafta tam un almayı planlıyorum
Sen de makine de mi yapıyorsun

Canim hazir ekmeklerden mi aliyorsun bilmiyorm ama.diyetisyenim bana demistiki tahilli ekmek oyle yumusacik olmaz.yapabiliyorsaniz evinizde yapin.ama iyi bir maya bulun. Ekmegin sahip oldugu lifler falan kalorili corbalara gore daha tercih ederim demisti.ama ekmekte maya onemliymis onu ustune basa basa soyledi. Iyi bir maya bulmak grkiomus. Ve piyasada aldgmz gibi yumusacik olmazmis. Bn hazir aliyorm.malesef.

Acaba köy usulü ekşi mayadan mı bahsediyor ben onu sevmediğim için kullanmıyorum hazır toz maya alıyorum ama ekşi mayaysa eğer alırım mandıradan. Nasıl bi maya ki düzgün olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…