Bende oyle dusunuyorum.genelde 3 ogun yapıyorum bu aralar 2 ye dustu ara yapıp ogle yogurt falan yıcem.sut ıcmıyorum ama yatarkenCanım bence emziren bi anne olarak menülerin iyi hatta akşamını biraz daha sağlıklı birşekilde kuvvetlendir. Geceye sütün olsun. Yatmadan önce mutlaka 1 2 bardak süt iç.Öğleni de ana öğün şeklinde beslen sen emziriyorsun ve bebeğin küçük. Biz atıyorum 4 veriyorsak ayda sen 2 ver. Çok sıkı diyet yapmaman lazım. Bu benim fikrim.
Oh durmadan yemek varEki Görüntüle 1967293 Eki Görüntüle 1967294
Arkadasın emzirirken diyetisyene gitmişti
Onun listesi
Örnek alınabilir
Canim muzu ez biraz sut dok.birazda kakao.karistir. yas pasta gibi oluyor.sonrada spor yap.spor oncesi muz tarzi potasyum kaynagi seyler iyi geliyor.Benim canm cok tatli istior kızlar tutuorum ama cok zorlaniorum evde abur cubur kirintisi bile birakmadim bugunku kilom 70.100 kizlar cumaya 68 olabilirmiyim acaba abur cuburu kestim tatlim hic yok tatli meyvede yok yersem meyve sabahlari yiorum
Canim benim diyetisyende ayni menuyu yazmisti. Aksam cayin yanina bsyler yemek istiyorn die yarim paket diyet biskuvi bile koymustu:))Eki Görüntüle 1967293 Eki Görüntüle 1967294
Arkadasın emzirirken diyetisyene gitmişti
Onun listesi
Örnek alınabilir
Canım öğlen sadece yoğurt yemeBende oyle dusunuyorum.genelde 3 ogun yapıyorum bu aralar 2 ye dustu ara yapıp ogle yogurt falan yıcem.sut ıcmıyorum ama yatarken
Metabolizmana bağlı canım. Mesela ben 2 kilo veremem 1 hafta da. Ama verebilen arkadaşlar varBenim canm cok tatli istior kızlar tutuorum ama cok zorlaniorum evde abur cubur kirintisi bile birakmadim bugunku kilom 70.100 kizlar cumaya 68 olabilirmiyim acaba abur cuburu kestim tatlim hic yok tatli meyvede yok yersem meyve sabahlari yiorum
Hayyy masallah kizlar benim dizimde kirecleme var ben cok yurume veya ayaktaki spor cesitlerini yapamiyom daha cok plates tarzi egzersizler yapabiliyorum okulum eve yurume 10 dk bugun 4 kez oyolu gittim napiyimm sporda bu olsunnn artik olmamiiii
iyi gecelerİyi geceler güzel ve fit hatunlar
Bende 3 ameliyat oldum belimden şuanda üç fıtık var fena derecede kesinlikle yatak istirahati yapıp spor egzersiz hatta bi kg bile kaldırmam yasak. Peki ben dinliyo muyum dediğiniz gibi çivi çiviyi söker dedim bugün (25 tane de olsa) mekiğe başladım Leslie ve tempolu yürüyüş basen bacak ve yanlarım için egzersizler yapıyorum. İnanın yemin edebilirim iki haftadır ne ilaç içtim ne ağrım var (ki iğneyle ayağa kalkıyodum önceki haftalar hatırlarsanız) Allah'ıma çok şükür spor candır.
Ben markette tam un kalmadığından kepek unu aldım evde ondan yapıyorum kek kurabiye ve ekmekCanlar kendi adıma bi tespitim var ben tam tahıllı ekmek yediğim hafta az kilo veriyorum kepekli ekmek yediğim hafta çok kilo veriyorum biliyorum tam tahıllı daha sağlıklı sıkılmamak için dönüşümlü alıyorum ama artık tam tahıllı almak istemiyorum kendim tam tahıllı buğdaydan ekmek yapsam nasıl olur yapan var mı
Canim hazir ekmeklerden mi aliyorsun bilmiyorm ama.diyetisyenim bana demistiki tahilli ekmek oyle yumusacik olmaz.yapabiliyorsaniz evinizde yapin.ama iyi bir maya bulun. Ekmegin sahip oldugu lifler falan kalorili corbalara gore daha tercih ederim demisti.ama ekmekte maya onemliymis onu ustune basa basa soyledi. Iyi bir maya bulmak grkiomus. Ve piyasada aldgmz gibi yumusacik olmazmis. Bn hazir aliyorm.malesef.Canlar kendi adıma bi tespitim var ben tam tahıllı ekmek yediğim hafta az kilo veriyorum kepekli ekmek yediğim hafta çok kilo veriyorum biliyorum tam tahıllı daha sağlıklı sıkılmamak için dönüşümlü alıyorum ama artık tam tahıllı almak istemiyorum kendim tam tahıllı buğdaydan ekmek yapsam nasıl olur yapan var mı
Canim hazir ekmeklerden mi aliyorsun bilmiyorm ama.diyetisyenim bana demistiki tahilli ekmek oyle yumusacik olmaz.yapabiliyorsaniz evinizde yapin.ama iyi bir maya bulun. Ekmegin sahip oldugu lifler falan kalorili corbalara gore daha tercih ederim demisti.ama ekmekte maya onemliymis onu ustune basa basa soyledi. Iyi bir maya bulmak grkiomus. Ve piyasada aldgmz gibi yumusacik olmazmis. Bn hazir aliyorm.malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?