Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tarhana nın yanaına ekmek fazla olmuş sanki

İyi menü cnm

Bide turk kahvesi yatmadan limon kürü

Güzel cnm

Gayet güzel cnm
Hayırdır neden miden bulanıyordu hasta mısınnn

Gayet güzel cnm

Güzel cnm

Kizlar folik asit kullanmaya baslicamda. Folik asitin kilo aldirmayacagini bilecek durumdayim. Bayada okudum arastirmalari falan. Fakat istah actigi soyleniyor. Dogru mudur. Deneyimli arkadaslar bir el ativersin:)
Bebek için mi kullanıyorsun canım folik asiti sadece bi kutu kullanmıştım hamile kaldığımda ilacın her türlüsüne karşıyım hamileyken, doğumdan sonra hatta migrenim var onun için bile kullanmıyorum direniyorum

Patates ve havuç miktarı çok değilse iyi ama çoksa ve helva yediysen fazla :)

Yap cnm ama sen yeme :)

Bende regl oldum dun karın agrım vardı.doğumdan sonra düzenli degıl pek.
Bu regl olma olayına acayip taktım doğumdan sonra bir haftaya çıktı reglim ve çok yoğun birde bir hafta erken oluyor yani 30 günün 15 gününü regl olarak geçiriyorum yine ağrılarım başladı çok mutsuzum böyle devam etmez inşallah 27 ay oldu doğum yapalı hala kendi düzenime dönmedi

11.30
Ikı soganlı yumurta
Domates
5 parca peynir
Bır kayısı
15.30
Bır fıncan rezene bır cevız bir kayısı
18.30
2 kepce mercımek
5 ızgara kofte
Salata
Bir dılım tbugday ekmegı
3 litre su

Akşam ki ekmek fazla olmuş onun dışında iyi

Hamilelik dusundgm icn doktora gitnistik.bir engel olmadgni sdce 6ay onceden folik asit kullanmam grktgni solemisti.bende arastirdim.folik asite bebegin ihtiyaci oluyormus.ve tum sistemleri olusurken bu cok onemliymis. Oyzdn folik asit konusunda ck titizleniyorlar.ki bencede onemli. Ben vitamindir folik asittir bu tarz takviyelri normal karsiliyorm. Cnku bebek annenin tum depolarini bosaltiyor.iki trfnda faydasi icin olan hersey onemli.

Kuzu ilac icilmez evet emzirirken ve hamileyken.doktorun izin verdigi syler kullanilir.dogru yapiosn kuzum:)

Tarhana sadece un olduğu için ekmek bana daima fazla geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…