Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar günaydın dün ugrayamadım çokkkk yogun bir gündü.akşam koltukta uyuyakalmışım:)
Dünkü menüm

Sabah 07.15
Yarım haşlanmış yumurta,bir zeytin,iki çatal peynir

Öğle 12.30
Bir kase mercimek çorbası,bir dilim ekmek

Ara 15.30
İki kayısı,iki ceviz

Akşam 19.30
Yarım porsiyon kıymalı ıspanak,üç kaşık yogurt

2 lt su

günaydın kızlar
menüm

Sabah 07:15
1 dilim peynir
5 adet zeytin
2 adet çeri domates
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 bardak şekersiz çay

Öğle 12:30
4 yemek kaşığı güveç
1 kase cacık(pulbiberli)
1 adet portakal

Akşam 19:30
1 orta boy ızgara balık
1 porsiyon salata
1 adet közlenmiş kapya

Yatmadan önce tarçınlı yoğurt

3 lt su
30 dakika koşu bandında tempolu yürüyüş
30 dk pilates

Anlamadığım bir şey var vücudumda çözemedim. Kaçamak yapmamama rağmen bu sabah yine + olmamım sebebini bulmalıyım..

Günaydın kızlar
Bugün hiç keyfim Yok hasta gibiyim limonlu suyumu içtim çocukları gönderdim geri yatıcam

Canim ben uno kullaniyorm.chia tohumlusunu aliyorm.bazen karabugday fln oyle bsyini aliyorm.moduma bagli:)
Fakat pakete girmis hic bir urun saglikli degil elbette. Sen kendin yap.hepsinden dha i olur kesin
Denicem canım bugün yapayım bi tane

Günaydın kızlar Nasılsıniz sabah kahvaltı yapmadım şu anda canım nes kafe çok istedi ondan 1 defalık 3 u bir arada içiyorum kızlar aylardır icmiyordur
Afiyet olsun canim. Fakat sana tavsiyem filtre kahve fln onlara alis. Bende alismaya clsiyorm. 3U1 bana ck tatli gelio.onda kahve tadi bile almiyorm. Sut tozu daha da kaloriyi yukseltio. Sen yine yememe moduna girmissin. Hadi hayirlisi:)

Benim menüm kızlar
Sabah
2 yumurta haşlama
1 salatalik
4 tane çeri domates
Ara
Türk kahvesi şekersiz

Aksam
1 tabak yeşilfasilye
2 kepçe ayran çorbasi
Salata

Gece 1 bardak ayran
Sende emzırıyorsun degılmı canım dıyetteyken nasıl sut durumun.ek gıdayı guzrl yıyormu bebegın.benımkı emmeyı daha cok seviyor

Kizlar folik asit kullanmaya baslicamda. Folik asitin kilo aldirmayacagini bilecek durumdayim. Bayada okudum arastirmalari falan. Fakat istah actigi soyleniyor. Dogru mudur. Deneyimli arkadaslar bir el ativersin:)

menüler güzeLL

Kizlar folik asit kullanmaya baslicamda. Folik asitin kilo aldirmayacagini bilecek durumdayim. Bayada okudum arastirmalari falan. Fakat istah actigi soyleniyor. Dogru mudur. Deneyimli arkadaslar bir el ativersin:)
Bende iştah acıcı bi etki olmamıştı.tabi bunyeden bunyeye değişir mi bilemedim

22. TUR / İKİNCİ HAFTA

1. TAKIM
507. Etap =>0.267% => 1. NOTA

2. TAKIM
BAŞARILI

3. TAKIM

507. Etap =>0,196%=> 1. NOTA
508. Etap =>ETAP BİRİNCİSİ=> 1. NOTA SİLİNDİ

4. TAKIM
508. Etap =>0.027%=> 1. NOTA

5. TAKIM
BAŞARILI

6. TAKIM

508. Etap =>0.006%=> 1. NOTA

7. TAKIM

BAŞARILI

8. TAKIM
507. Etap => 0,227% => 1. NOTA

9. TAKIM
507. Etap => -0.005% => 1. NOTA

508. Etap =>ETAP İKİNCİSİ=> 1. NOTA SİLİNDİ

10. TAKIM

507. Etap => - 0.940% => 1. NOTA
508. Etap =>ETAP ÜÇÜNCÜSÜ=> 1. NOTA SİLİNDİ

14. TAKIM

BAŞARILI

Sende emzırıyorsun degılmı canım dıyetteyken nasıl sut durumun.ek gıdayı guzrl yıyormu bebegın.benımkı emmeyı daha cok seviyor
Canim ben emzirmeyi diyete başlamadan 1 hafta önce bıraktim. emzirirkende diyet yapmiştim ama insanin enerjisi kalmiyor ve benim bebekte huzursuzlaşıyordu. Emzirirken diyet değilde sağlıklı beslenme olabilir bence.

Oglen pilav ve bezelye vardi. Yemedim.yagsiz salatayi bol koydum.ama bezelyeyi yemedim. Iyi de ettim:)
Corba salata yaptm.2 kasik da kisir koydm. Ohhh super. Karnimda gayet doydu. Pilava bezelyeye hayir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…