Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

nurumcuğum menu on numara beş yıldız . bebişim stepper yapınca dk yaparsan daha iyi olur benim için spor yarışının sonuçlarına bakarken baya zorlandım tahmininen 500 adım 15dk varmıdır

Kilo kardeşim pilav yeme nolur ya

stinzel olmasaymış ne iyi olurmuş

evet çok iyi olur Akıllı kaptanım benim

Hayyy masallah kizlar benim dizimde kirecleme var ben cok yurume veya ayaktaki spor cesitlerini yapamiyom daha cok plates tarzi egzersizler yapabiliyorum okulum eve yurume 10 dk bugun 4 kez oyolu gittim napiyimm sporda bu olsunnn artik olmamiiii
plates yapabiliyorsan daha ne olsun sıkılaşmak için birebir

nurumcuğum menu on numara beş yıldız . bebişim stepper yapınca dk yaparsan daha iyi olur benim için spor yarışının sonuçlarına bakarken baya zorlandım tahmininen 500 adım 15dk varmıdır
Teşekkürler canumm :) tamam kaptanim sen iste evet 15 dakika oluyo zaten birden yapamıyorum ki yavaş yavas

11.30
Ikı soganlı yumurta
Domates
5 parca peynir
Bır kayısı
15.30
Bır fıncan rezene bır cevız bir kayısı
18.30
2 kepce mercımek
5 ızgara kofte
Salata
Bir dılım tbugday ekmegı
3 litre su

Kızlar arkaddasımda emzırme doneminde dıyetısyen eşliğinde kılo verdı 4ayda 12 kilo.bana cok az yıyosun diyor o gunluk 2000 kalorı alıyormuş ya

Kızlar arkaddasımda emzırme doneminde dıyetısyen eşliğinde kılo verdı 4ayda 12 kilo.bana cok az yıyosun diyor o gunluk 2000 kalorı alıyormuş ya
Canım bence emziren bi anne olarak menülerin iyi hatta akşamını biraz daha sağlıklı birşekilde kuvvetlendir. Geceye sütün olsun. Yatmadan önce mutlaka 1 2 bardak süt iç.Öğleni de ana öğün şeklinde beslen sen emziriyorsun ve bebeğin küçük. Biz atıyorum 4 veriyorsak ayda sen 2 ver. Çok sıkı diyet yapmaman lazım. Bu benim fikrim.

Katılıyorum cnm hep söylüyorum
Sağlıklı şeyler kalori arttır diye
Ara öğün ekle
Pilav makarna değilde salata et süt ürünleri yoğurt vs hatta ara öğünde kefirde içebilir süt yapar Y Yasnira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…