nurumcuğum menu on numara beş yıldızMenüm
Sabah
Yarım elma
1 bardak su
Öğlen
Mercimek çorbası
1 dilim ekmek 1 büyük bardak ayran
Ara : diyet muffin + yarım çay bardağı kefir
Aksam: 2 tavuk but 5 kasik mercimekli salata 1 bardak su
2 litre su 3 e tamamlicam
1 bardak elmalı detoks çayi
Spor : 500 adim stepper 10 dakika twister 100 mekik dambıl hareketleriFitt_anne
Cnm öyle tahminen olur munurumcuğum menu on numara beş yıldız. bebişim stepper yapınca dk yaparsan daha iyi olur benim için spor yarışının sonuçlarına bakarken baya zorlandım tahmininen 500 adım 15dk varmıdır
geçmiş olsun canımHaklisin canim. Isyernde mecbur kaldm.dha dikkatli olmam lazm haklisin.
Smdi brz dha iyiyim.limon bastirdi.
evet kaptanım dakika üzerinden olursa daha adaletli olurCnm öyle tahminen olur mu
Dk tutsun herkes spor yaparken
Kilo kardeşim pilav yeme nolur yaHayırlı akşamlar
Akşam bir kase pilav
Bir tabak bamya yemeği
Canım çok tatlı çekti bir tatlı kaşığı dolusu tahin helvasi ve çay
Uzun zamandır evde tatlı yapmıyorum 20 gün oldu. Oğlum anne evde kurabiye yok mu yemek istiyorum diyor. Benimde canım çok çekiyor ama yapmaya korkuyorum çok yerim diye.
Ama oğlum istedi diye yapacam kiyamiyorum çocuklara canı çekmiş oğlanın.
stinzel olmasaymış ne iyi olurmuşSabah
2Bardak su
1h.yumurta
1Kk peynir
2zeytin
Boool maydonoz
1dilim tam tahilli
Oglen
Yagsiz salata
Cacik
Sinitzel
2Kasik makarna.
Ara
Cig kuruyemis
3 kuru kayisi
Sekersiz Turk kahvesi
Aksam
Midem bulaniyor.
Limonlayip 4cicek brokoli yemisimdir.
Su
2.5litre
evet çok iyi olur Akıllı kaptanım benimKızlar şu şekilde yapalım
Herkes kendi spor çetelesini tutsun
Günlük menüde bildiriri ayrıca. Cuma günü kilo bildirirken haftalık toplam spor dk belirtelim ayylduz ordan puanlasın hem ona kolay olur
Örn
Kilo bildirimi
+
300 dk spor
Şeklinde
Ne dersiniz
plates yapabiliyorsan daha ne olsun sıkılaşmak için birebirHayyy masallah kizlar benim dizimde kirecleme var ben cok yurume veya ayaktaki spor cesitlerini yapamiyom daha cok plates tarzi egzersizler yapabiliyorum okulum eve yurume 10 dk bugun 4 kez oyolu gittim napiyimm sporda bu olsunnn artik olmamiiii
tesekur ederim.bugün karnını çok yorgun hisardayım yemekten sonra uyuya kalmısımmenu de sporda harika kuzu
ayrıca tebrik ederim haftanın spor incisi oldun
yanlış gelditesekur ederim.bugün karnını çok yorgun hisardayım yemekten sonra uyuya kalmısım
bence menun çok güzel canımNot defterimde öyle tutuyorum. Direk kopyala yapıştır yapıyorum. Daha sonra bakıyorum kolay oluyo benim için.
hadi inşallah menüm iyi mi yani
Teşekkürler canumm :) tamam kaptanim sen iste evet 15 dakika oluyo zaten birden yapamıyorum ki yavaş yavasnurumcuğum menu on numara beş yıldız. bebişim stepper yapınca dk yaparsan daha iyi olur benim için spor yarışının sonuçlarına bakarken baya zorlandım tahmininen 500 adım 15dk varmıdır
Canım bence emziren bi anne olarak menülerin iyi hatta akşamını biraz daha sağlıklı birşekilde kuvvetlendir. Geceye sütün olsun. Yatmadan önce mutlaka 1 2 bardak süt iç.Öğleni de ana öğün şeklinde beslen sen emziriyorsun ve bebeğin küçük. Biz atıyorum 4 veriyorsak ayda sen 2 ver. Çok sıkı diyet yapmaman lazım. Bu benim fikrim.Kızlar arkaddasımda emzırme doneminde dıyetısyen eşliğinde kılo verdı 4ayda 12 kilo.bana cok az yıyosun diyor o gunluk 2000 kalorı alıyormuş ya
Katılıyorum cnm hep söylüyorumCanım bence emziren bi anne olarak menülerin iyi hatta akşamını biraz daha sağlıklı birşekilde kuvvetlendir. Geceye sütün olsun. Yatmadan önce mutlaka 1 2 bardak süt iç.Öğleni de ana öğün şeklinde beslen sen emziriyorsun ve bebeğin küçük. Biz atıyorum 4 veriyorsak ayda sen 2 ver. Çok sıkı diyet yapmaman lazım. Bu benim fikrim.
Tebrikler canm59.9
Kızlar hep diyorum kafanızı şişirdim ben hamile kalana kadar hiç 60 lı rakamlar görmemiştim canım kızım sağolsun 84 ü buldum sayesinde bugün 3 yıl önce martta olduğum kilonun en azından 5 le başladığı haline döndüm o zaman danss
Çok güzel örnek menüEki Görüntüle 1967293 Eki Görüntüle 1967294
Arkadasın emzirirken diyetisyene gitmişti
Onun listesi
Örnek alınabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?