- 7 Ekim 2013
- 1.955
- 2.190
- 133
- 35
Teşekküe ederim canım ama bu kadar dikkat etmeye + çıkıyorum
Tebrik ederim seni kutluyorum menülerin de çok iyi ben bu hafta senden çok ümitliyim. Bi iki isim daha var böyle inşallah ben sizleri çok etkilemem artılarımla
Yap cnm ama sen yeme :)[/QUOTE
Malesef yiyorum. Daha çok fırın ekmeğini tüketiyorum. Bilirsin sen fırın ekmeğini pide. Batı daki arkadaşlarımız bilmezler. Fırın ekmekleriniz yok değil mi yanlışım varsa düzeltin
Kızlar bi diyetisyene gitmek istiyorum. Bu yaşıma kadar hiç yağ kas ölçümüm filan yapılmadı diyetisyenin dediklerine uymuyacağımı bilsem de ölçüm için gitmek istiyorum. Sigorta hastanesine gitmiştim iki yıl önce ama 2000 kl bi diyet elime verip yollamıştı hiç bişeyime bakmadan özele gitmem gerek sanırım kaç liradır ortalama bunlar bu ay çok sıkıştım arttırmaya çalışıyorum olmadı nisan da giderim bi fikri olan var mı napiyim nereye gideyim.
Aynen Devlette yağ kas oranlarına bakmıyorlar sadece kan tahlili yapıyorlar listede standart zaten kiloya göre ya artırıyor ya eksiltiyor.Bende hiç özele gitmedim. Devlet hastanesinede gidim dedim dahiliyeye gittim tahlil yaptı diyetisyene yollamadı tahlil iyi kilo da yok diyerisyen liste vermez dedi bende kızdım. Ama bide şu var devlettede herkese aynı listeyi veriyor
Bide tanıdıklarından biri de benmişim.Aynen cnm Antepliyim ama urfalı arkadaşım tanıdığım çok :)
Evet babam şeker hastası ona verdiği liste ile bana verdiği aynıBende hiç özele gitmedim. Devlet hastanesinede gidim dedim dahiliyeye gittim tahlil yaptı diyetisyene yollamadı tahlil iyi kilo da yok diyerisyen liste vermez dedi bende kızdım. Ama bide şu var devlettede herkese aynı listeyi veriyor
Bursa'da Yok ama Diyarbakır'a gittiğimde kaynanamlarda filan aç kalıyorum ben de o ekmeği yiyemiyorum
Önceki sene gittik kapıcıya para veriyorlar 1 veya 1.5 diyorlar diyom 1.5 ekmek nasıl getirecek ki bi geldi tırnak pidelerden anaa dedim hani ekmek burda somun u zor bulursun dediler de hüsrana uğradıydım
Alışkanlık tabi artık hiç birini yemiyorum
,Bide tanıdıklarından biri de benmişim.
Bursa'da Yok ama Diyarbakır'a gittiğimde kaynanamlarda filan aç kalıyorum ben de o ekmeği yiyemiyorum
Önceki sene gittik kapıcıya para veriyorlar 1 veya 1.5 diyorlar diyom 1.5 ekmek nasıl getirecek ki bi geldi tırnak pidelerden anaa dedim hani ekmek burda somun u zor bulursun dediler de hüsrana uğradıydım
Alışkanlık tabi artık hiç birini yemiyorum
Ayyy ne kadar sevindiğimi anlatamam kızz ben de Bursa'dan kimse Yok diye üzülüyodum takımda.Evet diyarbakırda somun pek olmuyo. Bide sen bursadamısın. Bende bursadayım
Be varım canımAyyy ne kadar sevindiğimi anlatamam kızz ben de Bursa'dan kimse Yok diye üzülüyodum takımda.
K Karanfil_kokuyor neresi Bursa'nın kızzz komşu olsak bari de görüşsek yaa
Ben Beşevler civarı eğitimciler cad.
Canim senle biz yasit miyiz. 90Li misin. Ve 2 cocugun var.ay ben nerelere gidem:)))Evet babam şeker hastası ona verdiği liste ile bana verdiği aynı
89 haziran canım iki çocuğum var evet :))Canim senle biz yasit miyiz. 90Li misin. Ve 2 cocugun var.ay ben nerelere gidem:)))
Yaa baya da uzakmışızUzakmışız kızzz bende eriklide oturuyorum
Canim senle biz yasit miyiz. 90Li misin. Ve 2 cocugun var.ay ben nerelere gidem:)))
89 haziran canım iki çocuğum var evet :))
Beni baz alma canım sen idealsin erken yaşta çocuk sahibi oldum da nooldu boyum da uzamadı ki
Canim senle biz yasit miyiz. 90Li misin. Ve 2 cocugun var.ay ben nerelere gidem:)))
89 haziran canım iki çocuğum var evet :))
Beni baz alma canım sen idealsin erken yaşta çocuk sahibi oldum da nooldu boyum da uzamadı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?