Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bursa'da Yok ama Diyarbakır'a gittiğimde kaynanamlarda filan aç kalıyorum ben de o ekmeği yiyemiyorum
Önceki sene gittik kapıcıya para veriyorlar 1 veya 1.5 diyorlar diyom 1.5 ekmek nasıl getirecek ki bi geldi tırnak pidelerden anaa dedim hani ekmek burda somun u zor bulursun dediler de hüsrana uğradıydım
Alışkanlık tabi artık hiç birini yemiyorum

Bende hiç özele gitmedim. Devlet hastanesinede gidim dedim dahiliyeye gittim tahlil yaptı diyetisyene yollamadı tahlil iyi kilo da yok diyerisyen liste vermez dedi bende kızdım. Ama bide şu var devlettede herkese aynı listeyi veriyor

Aynen Devlette yağ kas oranlarına bakmıyorlar sadece kan tahlili yapıyorlar listede standart zaten kiloya göre ya artırıyor ya eksiltiyor.

Evet babam şeker hastası ona verdiği liste ile bana verdiği aynı

Burda her ikisi de var ya büyük büyük fırınlar hep hatta meşhur somuncu bile var

Evet diyarbakırda somun pek olmuyo. Bide sen bursadamısın. Bende bursadayım

Canim senle biz yasit miyiz. 90Li misin. Ve 2 cocugun var.ay ben nerelere gidem:)))

89 haziran canım iki çocuğum var evet :))
Beni baz alma canım sen idealsin erken yaşta çocuk sahibi oldum da nooldu boyum da uzamadı ki
Canim senle biz yasit miyiz. 90Li misin. Ve 2 cocugun var.ay ben nerelere gidem:)))

89 haziran canım iki çocuğum var evet :))
Beni baz alma canım sen idealsin erken yaşta çocuk sahibi oldum da nooldu boyum da uzamadı ki

Ha ha çok tatlısınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…