Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canm alisveris merkezlerindeki makineler vucudundaki yag oranini gosteriyor kasi hatrlamiyorum detayli bi kac bisey yaziyor bozuk para ile calisiyor

Canim bende cok arastirdim okudum.folik asiti hamilelikten onceden beri oneriolar. Cnku bebek olusurken folik asite cok ihtiyac duyuyormus. Ve sinir sistemleri organlari iligi beyni olusurken folik asit cok ihtiyac olurmus. Oyuzden kullanin diolar. Diyetisyenim bana gunde 1 bardak sut vermisti.ama ben belli bsyden snra icemedim. Kalsiyum depolayalim dedi.cunku bebekler annelerinden kullaniyor.
Acikcasi hic bebek girisimimiz olmadi. 2.5yil oldu 3e dogru gidiyoruz.fikrine anca isinmaya basladik. Doktorlara gittik konustuk. Fikir aldik. Etraftanda kizanlar oldu ne kdr pimpiriklisiniz die. Fakat elimizde degil. Polikistik over var demislerdi bana. Ama bu son gittgmde ortalama 2yil sonra ve ilaclrida birakali 2 yil sonra.hic bsy yk sdce 1 2 tane ufak var ama bunlar engel teskil etmez icinizi rht tutabilrsnz ddi. Ama prolaktindir fsh fln bakmadi. Bende her ay regl olan biriyim.diyetten dolayi sdce 2 3 hafta aksadi. Bakalim yazin artik niyetliyiz fakat olur mu olmaz mi bir fikrim yok.
Umarim gonlune gore olur hersey. Dilerim hic uzulmeden hep sevincli haberler alirsin doktordan. Baya dikkat etmissin okumussun incelemissin.duyarsiz kalmamissin tebrik ederm seni.
Insallah en guzel en hayirli zamanda seninde istedigin bir vakitte saglikla huzurla bereketle kucagina almak nasip olsun

Gecen. Hafta bitti canim. Oyzdn daha olusmamis yumurta dollenemeyecegine gore hahaha:)) yok kuzu ya. Ustune gorme diceksnz biliyorm ama.ben kendimden eminim
Hehe oyle olsun.ben bebış İstemeye başladım heray mıdem bulanıyordu.sonra bıraktık ben şırnağa gıtmek zorunda kaldım adetım 12 gun gecmıştı hıç bulantı fln yok aklıma da gelmıyor bıt test aldım kı ne goreyımmm..ondan once her ay test yapıyordum bıde

Süpersin:)

Ayyy kiyamam. Ne guzel olmus oyle

Yapmistim ondan 2 tane yedim
Aksam salata yogurt corbasi haslanmis et yedim spor yokk cokkk hastayimmm koluma kaldiracak halimmm yokkk
Takım dökülüyoo benim de boğazım fena bir de çok üşüyorum. Aman dikkat et kendine nazarlara geliyoz kızlar biz güzelleşip zayıfladıkça ha diyeyim size

Bwnde gecen hafta okula 1 tepsi kaymakli ekmek kadayifi geldi arkadas sagolsun 1 dlm ayirmis eolabima koymus yiyimm diye 1 ders boyunca yesemmi yemesemmiiii diye kendimiii yedimmmm gittim tabagi baska bir arkadasa ikram ettim sen yee dedimm canimmmm amaaa yememenin versigi hazz superdiii

Takım dökülüyoo benim de boğazım fena bir de çok üşüyorum. Aman dikkat et kendine nazarlara geliyoz kızlar biz güzelleşip zayıfladıkça ha diyeyim size
Olabilir esim 5 gundur sehir disindaydi dun geldiii k8z senn zayiflamissinnn diyyoo canimmm yerimmm seniiii dedim agzindann bal damliyy herifinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…