8bucuk canım bende bır ılk zamanlat oldum bırdr birde gecen ayBenimde doğum sonrası düzene girmedi 1.5 ay oldu bende dün hastalandım. Senin bebiş kaç aylık
Havucun ne zararı varkıPatates ve havuç miktarı çok değilse iyi ama çoksa ve helva yediysen fazla :)
Canm alisveris merkezlerindeki makineler vucudundaki yag oranini gosteriyor kasi hatrlamiyorum detayli bi kac bisey yaziyor bozuk para ile calisiyorKızlar bi diyetisyene gitmek istiyorum. Bu yaşıma kadar hiç yağ kas ölçümüm filan yapılmadı diyetisyenin dediklerine uymuyacağımı bilsem de ölçüm için gitmek istiyorum. Sigorta hastanesine gitmiştim iki yıl önce ama 2000 kl bi diyet elime verip yollamıştı hiç bişeyime bakmadan özele gitmem gerek sanırım kaç liradır ortalama bunlar bu ay çok sıkıştım arttırmaya çalışıyorum olmadı nisan da giderim bi fikri olan var mı napiyim nereye gideyim.
Havucun ne zararı varkı
Arastir ama sen bilirsin kilo almamak icin gece yatarken iciolar hepSagol canim kiymetli tavsiyelerin icin
Tok karnina mi yutsam napsam bilemedim. Istah acmasin ya.hedefe 4kalmisken acmasin:)
Canim bende cok arastirdim okudum.folik asiti hamilelikten onceden beri oneriolar. Cnku bebek olusurken folik asite cok ihtiyac duyuyormus. Ve sinir sistemleri organlari iligi beyni olusurken folik asit cok ihtiyac olurmus. Oyuzden kullanin diolar. Diyetisyenim bana gunde 1 bardak sut vermisti.ama ben belli bsyden snra icemedim. Kalsiyum depolayalim dedi.cunku bebekler annelerinden kullaniyor.Canm ben uzun zamandir denedigim icin bir olumsuz asilama birde negatif tup bebek denememiz var ben bi arastrma yazisi okumustum bilincli olup bu sekilde folik asit ve birkac kalite artirici dogal besinler var bunlar hakkinda bebekler cok zeki oldugunu ispatlamis tup bebdk doktoru var turk bir doktor arastrma yapmis bencede kesinlikle kullan folik asit cok onemli folio markanin icerigi digerlerinden daha iyi ben 3 marka desgtrdim
Kız teyzemı oluyoruz adet oldunmuKizlar ben i degilim ya. Tam doymadm mi naptim. Midem ck fena bulanio.sanirim okdr yemek yetmedi. Hava degisiminden de olablr. Usutuyorm gliba
Hımm havucu cok severım ben hıc boyle dusunmemıstımHavuç tamamen şeker cnm
Gecen. Hafta bitti canim. Oyzdn daha olusmamis yumurta dollenemeyecegine gore hahaha:)) yok kuzu ya. Ustune gorme diceksnz biliyorm ama.ben kendimden eminimKız teyzemı oluyoruz adet oldunmu
Bende 8 aylıkken oldum ama 1.5 ay falan arayla oluyorum8bucuk canım bende bır ılk zamanlat oldum bırdr birde gecen ay
Hehe oyle olsun.ben bebış İstemeye başladım heray mıdem bulanıyordu.sonra bıraktık ben şırnağa gıtmek zorunda kaldım adetım 12 gun gecmıştı hıç bulantı fln yok aklıma da gelmıyor bıt test aldım kı ne goreyımmm..ondan once her ay test yapıyordum bıdeGecen. Hafta bitti canim. Oyzdn daha olusmamis yumurta dollenemeyecegine gore hahaha:)) yok kuzu ya. Ustune gorme diceksnz biliyorm ama.ben kendimden eminim
Süpersin:)işyerinde çalışan arkadaşlar baklava almışlar. İki koca dilim baklava ve bir bardak kolayı naptım... tabi ki de yemedim.. Eskiden olsa yerdim hemen.... Çok ısrar ettiler bir kereden birşey olmaz diye ama kararlıydım koca bardak suyumu içtim. Bi anlık damak tadım için haftalarca harcadığım emeği çöpe atamam dedim ve kararımı gösterdim
Ayyy kiyamam. Ne guzel olmus oyleHehe oyle olsun.ben bebış İstemeye başladım heray mıdem bulanıyordu.sonra bıraktık ben şırnağa gıtmek zorunda kaldım adetım 12 gun gecmıştı hıç bulantı fln yok aklıma da gelmıyor bıt test aldım kı ne goreyımmm..ondan once her ay test yapıyordum bıde
Hımm havucu cok severım ben hıc boyle dusunmemıstım
Takım dökülüyoo benim de boğazım fena bir de çok üşüyorum. Aman dikkat et kendine nazarlara geliyoz kızlar biz güzelleşip zayıfladıkça ha diyeyim sizeYapmistim ondan 2 tane yedim
Aksam salata yogurt corbasi haslanmis et yedim spor yokk cokkk hastayimmm koluma kaldiracak halimmm yokkk
Dün gazetede kilo aldırmaz diyordu amaHavuç tamamen şeker cnm
Bwnde gecen hafta okula 1 tepsi kaymakli ekmek kadayifi geldi arkadas sagolsun 1 dlm ayirmis eolabima koymus yiyimm diye 1 ders boyunca yesemmi yemesemmiiii diye kendimiii yedimmmm gittim tabagi baska bir arkadasa ikram ettim sen yee dedimm canimmmm amaaa yememenin versigi hazz superdiiiişyerinde çalışan arkadaşlar baklava almışlar. İki koca dilim baklava ve bir bardak kolayı naptım... tabi ki de yemedim.. Eskiden olsa yerdim hemen.... Çok ısrar ettiler bir kereden birşey olmaz diye ama kararlıydım koca bardak suyumu içtim. Bi anlık damak tadım için haftalarca harcadığım emeği çöpe atamam dedim ve kararımı gösterdim
Olabilir esim 5 gundur sehir disindaydi dun geldiii k8z senn zayiflamissinnn diyyoo canimmm yerimmm seniiii dedim agzindann bal damliyy herifinnTakım dökülüyoo benim de boğazım fena bir de çok üşüyorum. Aman dikkat et kendine nazarlara geliyoz kızlar biz güzelleşip zayıfladıkça ha diyeyim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?