Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

1 kare dediğin büyük kare değilse fena değil

Kahvaltın çok az olmuş onun dışında iyi cnm

Çok güzel cnm

Günaydın kızlar Nasılsıniz sabah kahvaltı yapmadım şu anda canım nes kafe çok istedi ondan 1 defalık 3 u bir arada içiyorum kızlar aylardır icmiyordur

Afiyet olsun canim. Fakat sana tavsiyem filtre kahve fln onlara alis. Bende alismaya clsiyorm. 3U1 bana ck tatli gelio.onda kahve tadi bile almiyorm. Sut tozu daha da kaloriyi yukseltio. Sen yine yememe moduna girmissin. Hadi hayirlisi:)

Ben yıllardır filtre içiyorum çok güzel valla kahve içtiğimi anlıyorum :)

Oh ne güzel sildirmişiz :)

Evet öyle yapıyorum işe gelmek için hazırlanırken tartılıyorum moral bozucu bir durum

Ondan canımm işte moral bozmak yok ben bir defa 45 dk ara ile 1,5 kg oynadığına şahit olmuş insanım :) kalkar kalkmaz tartıldım bayaı artıydım evden çıkmadan bir daha tartıldım eksi 1,5 kg gelmişti fark ediyor gerçekten

Selamlar kızlar çok şükür geçmişi bitirdim nasıl gidiyor bakalım tartı öncesi son 2 gün hadi dikkat edelim özellikle seferoğlullar :)

Dünkü menüm,

Sabah 09,30
1,5 kepçe çorba

Saat 13,30
Yarım tost
1 bardak şekersiz çay

Saat 14,30
1 sade nescafe

Saat 19,00
2 tane çubuk kraker arkadaşlar illa al diye ısrar edince
1 şekersiz çay

Saat 21,30
2 yk beyran sadece etinden (tavuk eti ile yapmıştı babam) :)

2 litre su

1 saat yürüyüş
30 bacak hareketi
50 karın çekme
50 kalça sıkma

İki kare bitter yedim ben naaptıımmm

Çok öfkeliyim çok sinirim bozuk bugün nooldu bana yaa ruhen filan hiç iyi hissetmiyorum adetim de Yen'i bitti ondan değil. Niye depresif oldum ki
Canım sıkılıyooo

İki kare bitter yedim ben naaptıımmm

Çok öfkeliyim çok sinirim bozuk bugün nooldu bana yaa ruhen filan hiç iyi hissetmiyorum adetim de Yen'i bitti ondan değil. Niye depresif oldum ki
Canım sıkılıyooo

Canım küçük kare olarak yediysen hiç bozma moralini bittermiş zaten diyetinsyenler bile veriyor bunu bende yiyorum ara ara moral bozmak yok

Canım küçük kare olarak yediysen hiç bozma moralini bittermiş zaten diyetinsyenler bile veriyor bunu bende yiyorum ara ara moral bozmak yok
Yani iki ısırık gibi düşün ama bu hafta zaten artıyım bide perşembe doğumgünü var oğlumun ee yarın kaynanamlar geliyo yiycem belli ama şimdi durduk yere niye yaptım ben bunu diye kendime çok kızıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…