Kızlar süper bir şey oldu bu ekmek ben azcık ucundan tadına baktım akşam yicem o kesilen kısmı annemle kızım yedi muhteşem dedi kızım hehe
Süt tam buğday unu kuru maya tuz bi tutam şeker atmış annem fındık fıstık koymadım sevmezsem boşa gitmesin diye bi dahakine ceviz falan doldurcam içini yrhhu
Evde yapılan ekmek güzel oluyor cidden cevizlisi kek gibi oluyor annem zeytinli falan da yapardı
Fotoğraf yükleyemedim ama iştah açıcı oldu annemde çok yapar ama hep normal undan zeytinlide mantıklı ben bunun binbir halini yaparım artık
Hahahaha ay ne alemsin ya:)))) Allah bagislasin canim. Dunyaninda en guzel duygularindan ama89 haziran canım iki çocuğum var evet :))
Beni baz alma canım sen idealsin erken yaşta çocuk sahibi oldum da nooldu boyum da uzamadı ki
Yaa baya da uzakmışızhele bi yaz gelsin annemler köyden gelsin gelirim o taraflara görürüm seni
ortabağlarda oturuyorlar
Orası tartışılmaz canımHahahaha ay ne alemsin ya:)))) Allah bagislasin canim. Dunyaninda en guzel duygularindan ama
Bu fikri sevdim bakTamam canım görüşelim zayıflayınca kutlama yaparız buluşup
Kizlar ben i degilim ya. Tam doymadm mi naptim. Midem ck fena bulanio.sanirim okdr yemek yetmedi. Hava degisiminden de olablr. Usutuyorm gliba
Nasıl üşütme kız bu bi doktora mı gözüksen halin hal değil sanki öyle bi elektrik aldımKizlar ben i degilim ya. Tam doymadm mi naptim. Midem ck fena bulanio.sanirim okdr yemek yetmedi. Hava degisiminden de olablr. Usutuyorm gliba
2gundur aksama dogru baslayan bisey. Belkide isyerindeki yemek dokunuyor. Bilmiyorm.aksam kayinvalideme gidicez. Onlarda da artik salata yerim.anca bastiriyor midemi. Ya istanbul cok soguk. Kaloriferi yakiyoruz. Isyeride sicak.ama yururken fln heralde kapiyorum bi yerlerden sogugu disaridaNasıl üşütme kız bu bi doktora mı gözüksen halin hal değil sanki öyle bi elektrik aldım
Bebek olmasın o2gundur aksama dogru baslayan bisey. Belkide isyerindeki yemek dokunuyor. Bilmiyorm.aksam kayinvalideme gidicez. Onlarda da artik salata yerim.anca bastiriyor midemi. Ya istanbul cok soguk. Kaloriferi yakiyoruz. Isyeride sicak.ama yururken fln heralde kapiyorum bi yerlerden sogugu disarida
Biz halâ kapatmadık kombiyi malum çocuklar. Hoş onlar okuldayken de ben çok üşüdüğümden kapatamıyorum bu ayki faturadan çok korkuyorum.2gundur aksama dogru baslayan bisey. Belkide isyerindeki yemek dokunuyor. Bilmiyorm.aksam kayinvalideme gidicez. Onlarda da artik salata yerim.anca bastiriyor midemi. Ya istanbul cok soguk. Kaloriferi yakiyoruz. Isyeride sicak.ama yururken fln heralde kapiyorum bi yerlerden sogugu disarida
Yok kuzum ya. Oyle bisey olsa suphelenirim.o konuda ihtimal gormuyorm.ama hala iyi degilim. Eşim basina pervaneyi takmis is yerine geliyor. Deli ya:)Bebek olmasın o
Canm ben 1 sene araliksiz kullandim nerdeyse esimde dahil folio diye en guzeli oymus ama istah aciyor cok evet malesef benim kilomun bi kismi folik asit kullanimi doktora ilk gittigimde 62 falandim gece yatmadan once iciyordum istah aciyorya sabah deli gibi uyanir uyanmaz acikiodum en aza indiriyor istah artirimini yatmadan icersenKizlar folik asit kullanmaya baslicamda. Folik asitin kilo aldirmayacagini bilecek durumdayim. Bayada okudum arastirmalari falan. Fakat istah actigi soyleniyor. Dogru mudur. Deneyimli arkadaslar bir el ativersin:)
Sagol canimcim. Cok halsizim suan ya. Bugunu kapatirm ben boyle.Biz halâ kapatmadık kombiyi malum çocuklar. Hoş onlar okuldayken de ben çok üşüdüğümden kapatamıyorum bu ayki faturadan çok korkuyorum.
Dün de rahatsızdın ondan dedim bu nasıl üşütme diye bence üşütme değil gibi ama yemek hep aynı yemek değil mi. Dokunduğunu düşünüyosun ya. Bilemedim yaa.. Allah şifa versin canımm
Sagol canim kiymetli tavsiyelerin icinCanm ben 1 sene araliksiz kullandim nerdeyse esimde dahil folio diye en guzeli oymus ama istah aciyor cok evet malesef benim kilomun bi kismi folik asit kullanimi doktora ilk gittigimde 62 falandim gece yatmadan once iciyordum istah aciyorya sabah deli gibi uyanir uyanmaz acikiodum en aza indiriyor istah artirimini yatmadan icersen
Canm ben uzun zamandir denedigim icin bir olumsuz asilama birde negatif tup bebek denememiz var ben bi arastrma yazisi okumustum bilincli olup bu sekilde folik asit ve birkac kalite artirici dogal besinler var bunlar hakkinda bebekler cok zeki oldugunu ispatlamis tup bebdk doktoru var turk bir doktor arastrma yapmis bencede kesinlikle kullan folik asit cok onemli folio markanin icerigi digerlerinden daha iyi ben 3 marka desgtrdimHamilelik dusundgm icn doktora gitnistik.bir engel olmadgni sdce 6ay onceden folik asit kullanmam grktgni solemisti.bende arastirdim.folik asite bebegin ihtiyaci oluyormus.ve tum sistemleri olusurken bu cok onemliymis. Oyzdn folik asit konusunda ck titizleniyorlar.ki bencede onemli. Ben vitamindir folik asittir bu tarz takviyelri normal karsiliyorm. Cnku bebek annenin tum depolarini bosaltiyor.iki trfnda faydasi icin olan hersey onemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?