- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Hophophop bir dur bakim. Nie moral bozuyosun. Bitter cikolata yemissin 2 kare. Nolck bundan.İki kare bitter yedim ben naaptıımmm
Çok öfkeliyim çok sinirim bozuk bugün nooldu bana yaa ruhen filan hiç iyi hissetmiyorum adetim de Yen'i bitti ondan değil. Niye depresif oldum ki
Canım sıkılıyooo
Yani iki ısırık gibi düşün ama bu hafta zaten artıyım bide perşembe doğumgünü var oğlumun ee yarın kaynanamlar geliyo yiycem belli ama şimdi durduk yere niye yaptım ben bunu diye kendime çok kızıyorum
Şimdi ben kendimi biliyom bi ısırık alsam o gün komple bozuluyor hatta hafta gerisi geliyor sürekli yeme isteği duyuyorum ama kesin ve katı davranırsam çok güzel ilerliyorum. Kendime sinir oldum.Hophophop bir dur bakim. Nie moral bozuyosun. Bitter cikolata yemissin 2 kare. Nolck bundan.
Canım ben hergün sade kahve yanında yiyordum iki kare baktım burda kızlar yemiyor bıraktım bende bi zararı yok sıkıntı yapmaŞimdi ben kendimi biliyom bi ısırık alsam o gün komple bozuluyor hatta hafta gerisi geliyor sürekli yeme isteği duyuyorum ama kesin ve katı davranırsam çok güzel ilerliyorum. Kendime sinir oldum.
Dedim ya bugün tuhaf ım.
Hadi sıkı tutun hemen bırakma ipin ucunuAhh öyle mi diyorsunuz o zaman kafamı duvarlara vurmıyim
Akşam yemeyi düşünmüyorum inşallah istikrarlı olurum
Ahh öyle mi diyorsunuz o zaman kafamı duvarlara vurmıyim
Akşam yemeyi düşünmüyorum inşallah istikrarlı olurum
Ben istanbulda ozel hastaneye gittim. Tum kan tahlillerime falan bakildi. Ilk gidiste sanirim 250lira falan gitti. D vitamin eksik cikti baya dusuktu. D vitaminide kilo verme surecinde onemli.yani vitaminin kendisi zaten onemlide:)Kızlar bi diyetisyene gitmek istiyorum. Bu yaşıma kadar hiç yağ kas ölçümüm filan yapılmadı diyetisyenin dediklerine uymuyacağımı bilsem de ölçüm için gitmek istiyorum. Sigorta hastanesine gitmiştim iki yıl önce ama 2000 kl bi diyet elime verip yollamıştı hiç bişeyime bakmadan özele gitmem gerek sanırım kaç liradır ortalama bunlar bu ay çok sıkıştım arttırmaya çalışıyorum olmadı nisan da giderim bi fikri olan var mı napiyim nereye gideyim.
cidden mi ohh iyi rahatladım biraz. Hayır kendimden de eminim yani nasıl olur diyorum.Ondan canımm işte moral bozmak yok ben bir defa 45 dk ara ile 1,5 kg oynadığına şahit olmuş insanım :) kalkar kalkmaz tartıldım bayaı artıydım evden çıkmadan bir daha tartıldım eksi 1,5 kg gelmişti fark ediyor gerçekten
Havalardandır canım can sıkıcı yağışlı bir hava var bizim buradaİki kare bitter yedim ben naaptıımmm
Çok öfkeliyim çok sinirim bozuk bugün nooldu bana yaa ruhen filan hiç iyi hissetmiyorum adetim de Yen'i bitti ondan değil. Niye depresif oldum ki
Canım sıkılıyooo
Özel Hastane tahliller dahil en az 200 TL ilk etapta gidiyor sonra aylık kontrol 50-60 arası değişiyor. Denizli de canımKızlar bi diyetisyene gitmek istiyorum. Bu yaşıma kadar hiç yağ kas ölçümüm filan yapılmadı diyetisyenin dediklerine uymuyacağımı bilsem de ölçüm için gitmek istiyorum. Sigorta hastanesine gitmiştim iki yıl önce ama 2000 kl bi diyet elime verip yollamıştı hiç bişeyime bakmadan özele gitmem gerek sanırım kaç liradır ortalama bunlar bu ay çok sıkıştım arttırmaya çalışıyorum olmadı nisan da giderim bi fikri olan var mı napiyim nereye gideyim.
250₺ yi geçmezse gidebilirim bu ay ama geçer diye düşünüyodum sadece kan tahlili için 600₺ verdim bir hastanede geçen sene o yüzden de korkuyorum açıkçası. Muayene parası dert değil Acıbadem filan olmadıktan sonra hepsi en fazla 100₺ zaten ama tahlillerden biraz korkuyorum ama yaptırmam şart diyetisyenin muayenehane sine mi yoksa sıradan bir özel hastanedeki diyetisyene mi gitmeliyim sizce.Ben istanbulda ozel hastaneye gittim. Tum kan tahlillerime falan bakildi. Ilk gidiste sanirim 250lira falan gitti. D vitamin eksik cikti baya dusuktu. D vitaminide kilo verme surecinde onemli.yani vitaminin kendisi zaten onemlide:)
Sonra basladik. Neyse 1hafta oduosn. Digeri kontrole girdigi icin odemiosn. 65Liraydi gliba ya randevu. Bu hafta gittiysem 15gun icinde doktorun randevusu kontrole girdigi icn para vermiodm. Sonra sonra ayda 1e dusurduk. Ama ben skldm. Cok faydasini gordm. Cok dogru bilgiler verdi. Ac kalmanin diyetle alakasi yoktu. Ayrica yagimida gordum:)
Eger sirf tarti icin gideceksen.eczanelerde de var onlardan.
Öyle olsa hiç beklemem koşarım da telefonda fiyat da söylemiyorlar sanki noolcaksa sinir oldumÖzel Hastane tahliller dahil en az 200 TL ilk etapta gidiyor sonra aylık kontrol 50-60 arası değişiyor. Denizli de canım
işyerinde çalışan arkadaşlar baklava almışlar. İki koca dilim baklava ve bir bardak kolayı naptım... tabi ki de yemedim.. Eskiden olsa yerdim hemen.... Çok ısrar ettiler bir kereden birşey olmaz diye ama kararlıydım koca bardak suyumu içtim. Bi anlık damak tadım için haftalarca harcadığım emeği çöpe atamam dedim ve kararımı gösterdim
cidden mi ohh iyi rahatladım biraz. Hayır kendimden de eminim yani nasıl olur diyorum.
Urfaliyiz canım ama annemler Antep e taşındilar.Sen normalde urfalı mısın antep li mi cnm hemşeri sayılırmışız :)
işyerinde çalışan arkadaşlar baklava almışlar. İki koca dilim baklava ve bir bardak kolayı naptım... tabi ki de yemedim.. Eskiden olsa yerdim hemen.... Çok ısrar ettiler bir kereden birşey olmaz diye ama kararlıydım koca bardak suyumu içtim. Bi anlık damak tadım için haftalarca harcadığım emeği çöpe atamam dedim ve kararımı gösterdim
Urfaliyiz canım ama annemler Antep e taşındilar.
Sende anteplisin herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?