Bugünkü menüm kızlar
sabah:
1 tane kepekli tost
5 tane yeşil zeytin
2 dlim dil peyniri
Reçel
Öğlen:
2 tane hamur kızartması minicklerdi
turşu
yoğurtlu havuç salatası
Akşam:
1 tane hamur
1 kase yoğurt
2 litre su
100 mekik
14şubat canım,karne tatilinden sonra...tgull ne zaman dönüyorsun tam olarak??
o ne öyle hamur hamur hamur ara öğün yok4 boncuk canım benden sana
S.A.cım cansunun menüsünü sen yorumlayacaktın seninkini de cansu seebu sen niye karıştırdın işleri
Nasılsınız canlarımm
Benim bugün yediklerimi paylaşayım
4 tane bisküvi (kızlar kahvaltımı tamamlayacaktım fakat paketteki kalori miktarını görünce iştahım kesildi)
Öğlen:kızlarmış file balık yanında bezelye ve 4 yemek kaşığı pilav
çok üzülerek söylüyorum bir dilim pasta(okadar pişmanımki)
dolayısıyla ara öğünü yemedim pasta 10 öğüne bedeldi!!
1 litre su içtim..
ve pastanın intikamı ve bisküvilerin kalorileri içinn yarım saat koştum bacakları sıkılaştırıcı yoga hareketleri karın kasları için kas hareketleri yaptım sporum 1 saatimi aldı.. ve bugün cok üzücü birşey oldu..
işyerindeki asansöre elimde ağır yük olmadıkça veda ettimbu cok zor olacak.... calıstıgım yer sadece 5 katlı artı depo..
kızlar.. kendımı spordan sonra yorgun bıtkın ve halsız hıssedıyorum( sımdı anladım yorgun bıtkın halsız aslında neredeyse aynı sey:84:)
yarın ise meyve gunu yapıcam kızlar yarınkı listem meyve ağırlıklı
SEMO arkadaşım hadi gel artık,bak ben boncuksuz kaldım
Ben kendi adıma gerçekten kaptan olarak Hatice yi biliyordum,gerçekten çok yoğun bir tempon varmış.Keşke kaptanlığı yapmaya vaktin olmadığını söyleseydin,kendini de yıpratmışsın...Kimsenin üzülmesini istemem,sonuçta kilo vermek,birbirimize destek olmak için buradayız...Seni incitecek birşey yazmadığımı umarım,bu konuda yorumum sadece kaptanı yanlış bilmem olmuş
Semo ya ben şaşırdım bu gruptaki herkes beni kaptan olarak biliyormuş Sen bu görevi yapmak istiyorsun sanıyordum mecbur kaldığını ve istemediğini keşke bildirseydin Bir de bütün mesajlarımı okursan seni kıracak incitecek birşey yazmadığımı fark edersin umarım tgull de bana daha önce sen kaptan ol dedi ben de semo kaptan ben yardımcıyım dedim o da senin kaptan olduğunun farkında değilmiş Bu durumu tek bilen bendim anlaşılan Neyse canım anladım seni elinden geldiğince girmeye ve paylaşım yapmöaya çalışıyorsun Takımn kaptanlığına mecbur kaldın ve isteyerek de sürdürmüyorsun o zaman artık senden şu cümleyi duyalım arkadaşlar kaptanlığımı devretmek istiyorum de bize
semo;
ben senin kaptan oldugunu beni diskalifiye edince öğrendim ne tuhaf demi, geçmişten bir sayfayı tıkladım direk karşıma yazdıkların çıktı çok şaşırdım, hata güldüm semo neden beni diskalifiye ediyor onun ne yetkisi varki diye kızdım.(haticeyi kaptan sanıyordum) sonra bütün yazılanları okudum hatice düzeltmese sen beni diskalifiye etmiştin, (hatta geçmişide okudum 1 aydır ugramadığıma dair bir yazı görmedim)
ben alındığım veya kırıldığım için ayrılmadım, kaptan olarak senin yapmış olduğun hatanı görmeni istedim, takımı kurtarmak adına araştırmadan haksız yere birini diskalifiye ettiğini görmeni istedim. çünkü hatice seni uyarmasa sen beni takımdan diskalifiye etmiştin (keşke uyarmasaydı) hele beklediğin kişileride görünce bu takımda benim yerim yok dedim ve ayrıldım, kırılma ama ben senin kaptanlığını sevmedim. zaten herkez gibi bende senin kaptan olduğunu bilmiyordum
takımdada kaptanlık önemli bir görev hepimize karşı sorumluluğun var bizi motive etmen gerekiyorken sen herşeye yetişen süper kahraman olmak istiyorsun, yazdıklarını okuyunca sende istemeden bu görevi yapıyormuşsun üzüldüm oku,çalış, ev, takım kaptanlığı, vs... zor olsa gerek. ben kimseyide dolduruşa getirdiğimede inanmıyorum bu bir birikim işi bak ben takımdan ayrılınca seninde kaptanlık yapmak istemediğin ortaya çıktı...
Bence herkesin yazdıgı üslup gereğinden fazla nazikti senin bu yazınla kullandıgı üslup bence konuşulanları çarpıtıyor burada kadınlar gününde yapılan dedikodu yok burada senin görüceğin şekilde yazılmış yazılar var ve sebepleri bildirilerek güzel bir üslupla kaptanlıktan ayrılmanın dogru olucagı söyleniyor bence sen asıl okumamışsın yazılanları okusaydın bu şekilde sanki biz sana tü kaka demişsiz gibi davranmazdın üslubumuzu bozmadık sana karşı ve her seferinde alınma yanlış anlama dedik he sen hala alınıp bu şekilde üslup geliştiriyorsan senin adına ve senin şahsına münasır tek kelime etmem bu da ayrı bir konu şunuda belirtmek isterim sen de kaptanlıktan memnun değilsen neden bunca süredir yürütmeye çalıştın kimse seni zorla yapmadı yada kimse seni kaptan olarak tutmadı isteğin üzerine başkalarına verebilirsin değil mi?
bence sen durumu fazla kişiselleştirmişsin ve yazılanlarda fazla kişiye özel konuşmuşsun bizim üslubumuzla senin üslubun çok farklı lütfen anlamadan karşı ataga geçme can sıkıcı oluyor
ayrıca ergen çocuk değiliz iki tane eleştriye trip atıp takımdan gidicek eleştriyi kaldırmayacak insanın bence böyle bir yarışmada işi yok yarışma varsa eleştiri olmak zorundadır ki insanlar hatalarını anlatsın düzeltmeye çalışsın bu konu hakkında daha fazla konuşmayacagım ve semo arkadaşım bence yazılanlar saldırır değil eleştiri ögretmen adayına eleştiriyi saldırı olarak yorumlamak bence hiç yakışmıyor.
saygılarımla
Sanırım ben senin menünü sende benim menümü yorumluyorsn canm yeni fark ettim böyle olduğunu kusura bakma.
Sabah kahvaltısında bisküvi çok hafif olmuş.Keşke yanında peynir ve zeytinde yeseydn.Kalorisi çok iyiki hepsini yememişsn zaten sende farkındasın canm.Onun yerinde 1 yada 2 dilim kepek ekmeği yemelisin.
Öğlen menün çok güzel
Ara olarak kuru kayısı kuru incir tavsiye ederim.Pasta yerine.
Ama arada hepimiz yapıyoruz ufak kaçamaklar affettim seni :)
1 litre suyu affedemiyorum. ne yazıkki
en az 2 litre su içmeliyiz biliyorsunki yağ yakmak için çok önemli
Ben yarım litrelik su şişelerine doldurp doldurup içiyorum.:)
Benden sananazar boncuğu.
Bugünkü menüm arkadaşlar
sabah:
1 tane kepekli ekmekten tost
5 tane yeşil zeytin.(kızlar yeşil zeytinin kalorisi daha düşükmüş siyah zeytine göre bilginize)
2 kupa yeşil çay
Sonrasında 100 tane mekik
Ara:
1 dilim beyaz peynir
Öğlen (saat 4)
2 lahmacun 1 bardak ayran
Ara:
1 kase sütlaç
Akşam:
Yoğurt ve yeşil salata.
100 mekik çektim sabah
akşamda 100 mekik çekip 200e tamamlıyacapım
1 litre suyumuda içtim 2.5 litre su içeceğim bugn
o ne öyle hamur hamur hamur ara öğün yok4 boncuk canım benden sana
S.A.cım cansunun menüsünü sen yorumlayacaktın seninkini de cansu seebu sen niye karıştırdın işleri
Seebucum dün çekmediğim mekikleri de bugün çekeceğim söz dün yapacaktım uyuyakalmışım
saygılar efendim başka eşe göz dikmemKızlar kim burda ve düzenli paylaşım yapıyor bilmeliyim artık
seebu-pinup
S.A.-cansu
Samanyolu-hatice
Semo bize küstün mü????
canım sanaboncuk az gerçekten düşüp bayılma ya şekerim ne kadar çok spor yapıyorsun böyle
yatak üzerinde çektm mekik daha kolay olur sandm ama daha zor oldu ondan toplam 45 oldu
suyumuda bitiremicemm galibaaa kusucam şimdi böööö
bugünn toptan cezalısın 50 mekik çekiceksinçok tırsıyorum sebuu beni dövicek galibaaa
ama sölemesem de rahat edemicem minibardaki çikolata bni çok tahrik etti zaqten salatam iğrençti yiyemedim ben bugün hiçç boncuk haketmedim sebuuuu
Sağol tatlımPinup üzülme canım bende bugün senin gibi kendime boncuk vericem.sadece 45 dk yürüdüğüm ve suyumu içtiğim içinhakettim..Bugün arkadaşımdaydım ısrarlara dayanamadım Çok üzgünüm..Yarın sadece lahana çorbası içicem cezalıyım yarın..
SEEBU Menün yine harika canım iradene hayranım
SA Merdiven olayı süper,tabii koşmanda,sende benim gibi kendini cezalandırmışsın,artık kendi cezamızı da kendimiz veriyoruzBu da bir aşamadır di mi ama
Eyvah yandık
SEEBU bak acı bana bugünlük ama söz yatarken 100 mekik çekerim
SEEBU ya sen bu lahana çorbasını nasıl içtin,şimdi blender dan geçirdim,iğrenç kokuyor,tadı nasıl bilmiyorum,ama dediğin gibi 2 gün içicem artık..yarın sadece lahana çorbası,diğer gün sabah ve akşam içmeyi planlıyorum.Bakalım sonuç nasıl olacak...Yürüyüşümü yapıp,bol su içmeliyim...Yarın sabahtan dışarıda olucam,çocukları sinemaya götürücem,umarım dışarıda bir sorun yaşamam,yanıma alıcam artık...Çünkü ara öğün olarakda çorba içicem yarın.yazacağım menü belli yarın,sadece lahana çorbası
saol teşekkür ederim :)Teşekkür ederim canım normalde içerim hep 2 litre su ama arada böyle oluyor maalesef..
Merhaba canım bende seni yorumlayayım hemen :)
Canım sporun suyun süperben günde 2 litre içiyorum bazen dahada fazla olabiliyor..
Ana yemeklerinde harika.
benden sanapuan canım
Kızlar.. ben bu hafta kilo paylaşımı yapmasam olurmu.. regl dönemi yeni bitti bu hafta tartılmak istemiyrum??haftaya tartılsam olurmu??
lütfen neolur bu haftacık olur deyinneolur
canım regli döneminde ödemlerin atılması için regli dönemi sırasında pirinç lapası yapılıyor ödemler atılıyor netten bak bulursun bence son iki gün onu yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?