Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

o ne öyle hamur hamur hamur ara öğün yok 4 boncuk canım benden sana

S.A.cım cansunun menüsünü sen yorumlayacaktın seninkini de cansu seebu sen niye karıştırdın işleri

Samanyolu senin menün nerde pinup sen de tam olarak yaz seebu yorumlasın
ben dün gece giremedim bazı sorunlarım vardı
menüm
sabah
yarım katmer 2 küçük parça patatesli börek
öğle
1 tabak bulgur pilavı yanında nohut yemeği
akşam
1 biber dolması çok az ıspanak ve çok az erişte yemeği

çalışıyordum aralarda yiyecek bişey yok işyerimde evden de götürmedim keyfim kaçtı spor da yapmadım ama suyumu içtim bu menümü görmeyin

Kızlar kim burda ve düzenli paylaşım yapıyor bilmeliyim artık
seebu-pinup
S.A.-cansu
Samanyolu-hatice
Semo bize küstün mü????

Bugünkü menüm arkadaşlar

sabah:

1 tane kepekli ekmekten tost
5 tane yeşil zeytin.(kızlar yeşil zeytinin kalorisi daha düşükmüş siyah zeytine göre bilginize)
2 kupa yeşil çay

Sonrasında 100 tane mekik

Ara:

1 dilim beyaz peynir

Öğlen (saat 4)

2 lahmacun 1 bardak ayran

Ara:

1 kase sütlaç

Akşam:

Yoğurt ve yeşil salata.
100 mekik çektim sabah

akşamda 100 mekik çekip 200e tamamlıyacapım

1 litre suyumuda içtim 2.5 litre su içeceğim bugn

Son düzenleme:

Sanırım ben senin menünü sende benim menümü yorumluyorsn canm yeni fark ettim böyle olduğunu kusura bakma.

Sabah kahvaltısında bisküvi çok hafif olmuş.Keşke yanında peynir ve zeytinde yeseydn.Kalorisi çok iyiki hepsini yememişsn zaten sende farkındasın canm.Onun yerinde 1 yada 2 dilim kepek ekmeği yemelisin.
Öğlen menün çok güzel
Ara olarak kuru kayısı kuru incir tavsiye ederim.Pasta yerine.
Ama arada hepimiz yapıyoruz ufak kaçamaklar affettim seni :)
1 litre suyu affedemiyorum. ne yazıkki
en az 2 litre su içmeliyiz biliyorsunki yağ yakmak için çok önemli
Ben yarım litrelik su şişelerine doldurp doldurup içiyorum.:)
Benden sana nazar boncuğu.

Evet canim haklisin, keske soyleseydim kaptanlik yapmak istemedigimi
ve buna pek zamanim olmadigini
Hayir, estagfurullah inciticek bir sey yazmadin.

Neyse hatice cim, bu konu kapansin artik.
kimsede kirilip uzulmesin, eger bilmeden istemeden birini uzduysem kirdiysam.
Beni affetsin, hakkini helal etsin.
kaptanligi devretmek istiyorum o zaman ben :79:

benim yapmi$ oldugum hatayi, gormem icin,
degi$ik bir $ekilde bunu gormemide saglayabilirdin.
female diskalifiye edildi mesajiimin ustune, senin gecmis yazilarini ara$tirdim zaten female.
Onun uzerine, hatice nin mesajini gordum, ve senin duzenli paylasim yaptigini gordum zaten.
Isminin uzerine tikladigimda, gecmis mesajlarina baktim. sonra hatami duzelttim.

Benim kaptanligimi sevmemi$ olabilirsin, diger arkadaslarda.
bende severek yapmiyordum zaten.
itiraz etmiyorum zaten bu konuda.
Benim anlamadigim neden, bu konuyu dile getirmek icin nede bu yolu secmis olman.

dolduru$ demek istemedim.
senin yanli$ anlayipta, mesajin uzerine herkez, rahatsiz oldugunu aciklamasi sorun.
Bu konuda rahatsiz olan arkadaslar, rahatsizliklarini dile getirmediler.

seebu, ortada bir yanli$ anla$ilma var.
female in, semo beni diskalifiye etti etmi$. halbuki ben iyi paylasim yapiyordum...
mesajina nerdeyse herkez, kaptanligi biraksin vs vs yazdi.

benimde anlatmak istedigim, herkez eger bu durumda rahatsizdiysa eger.
Bunu onceden acik acik soyleseydi diyorum.

ama female in mesaji uzerine herkez oyle tepki verince, ben neye ugradigimi $a$irdim.
kirilmak alinmak degil sorun. Herkezin rahatsizligini female in mesaji uzerine yazilmasi sorun.
Umarim derdimi anlatabilmi$imdir.

Teşekkür ederim canım normalde içerim hep 2 litre su ama arada böyle oluyor maalesef..

Merhaba canım bende seni yorumlayayım hemen :)

Canım sporun suyun süper ben günde 2 litre içiyorum bazen dahada fazla olabiliyor..

Ana yemeklerinde harika.

benden sana puan canım

Merhaba arkadaşlar,bugün paylaşım az olmuş herhalde herkesin işi var:44:
Bugün lahana detoksu yapacağımı söylemiştim,artık öğğğ geldi,canım elma yemek istiyor...
Başım çok ağrıyor bugün ve hiç halim yok,yaramadı bana bu lahana,umarım cumaya bir faydası olur...Yarın devam edebilir miyim bilmiyorum,dışarıda olucam...

o ne öyle hamur hamur hamur ara öğün yok 4 boncuk canım benden sana

S.A.cım cansunun menüsünü sen yorumlayacaktın seninkini de cansu seebu sen niye karıştırdın işleri

canım cansu boncuk vermediği için boncuksuz kalsın istemedim arkdaşlar sonuçta onlar paylaşıyor eşleri boncuklamıyor sorun olmasn diye dedim bir daha yapmam tatlım hatta cezalıyım bunun için 10 mekik çekcem
Seebucum dün çekmediğim mekikleri de bugün çekeceğim söz dün yapacaktım uyuyakalmışım

haticecim mekiklerini bugün görcem bahane yok mekik yoksa boncukta yok cumadan itibaren spor boncukları vericem ayrıca herkese ödev verip boncuklycm böyle çok saldınız siz

Kızlar kim burda ve düzenli paylaşım yapıyor bilmeliyim artık
seebu-pinup
S.A.-cansu
Samanyolu-hatice
Semo bize küstün mü????
saygılar efendim başka eşe göz dikmem

Şekerim düşmez tatlım ben pekmez yada bal yiyorum bir tatlı kaşıgı o dengeliyor bünyemin farkına vararak hareket ediyorum
o zaman dün sana kaçamagın oldugu için eksik boncuk veriyorum

dün pinup boncukları

çok tırsıyorum sebuu beni dövicek galibaaa

ama sölemesem de rahat edemicem minibardaki çikolata bni çok tahrik etti zaqten salatam iğrençti yiyemedim ben bugün hiçç boncuk haketmedim sebuuuu
bugünn toptan cezalısın 50 mekik çekiceksin
böyle kaçamaklarla olmaz çikolata aklına geldi mii güzel güzel cicilerle kendini narinnn narinnn gördüğünü hayal et

Sağol tatlım
azim etmezsem eger gitmiycek bu kilolar o kadar güzel ciciler var ki imrenerek bakıyorum o yüzden sır o cicilerin hatrına hergün 5 saat spor yapmaya razıyım

Eyvah yandık

SEEBU bak acı bana bugünlük ama söz yatarken 100 mekik çekerim

söz verdinnn çekmezsen küserim

canım blendırdan geçirme bence güzel olmaz blendırdan geçirmeden bol limon sık öyle iç sonuçta küçük küçük dograndıgı sürece hazmı çok kolay olur

saol teşekkür ederim :)

Kızlar.. ben bu hafta kilo paylaşımı yapmasam olurmu.. regl dönemi yeni bitti bu hafta tartılmak istemiyrum?? haftaya tartılsam olurmu??

lütfen neolur bu haftacık olur deyinneolur

bugünki menümü yazıyım kimsecikler yok bugün herkeslerin gezme günü
sabah
bir dilim peynir
salatalık
domates
1 dilim ekmek
ara
1 tatlı kaşıgı bal
öğlen
4 kaşık patlıcan yemeği
ara
elma
akşam
200 gram kadar haşlanmış tavuk

2.5 litre su hala içiyorum

spor
slim in 6 start (25 dk )
45 dakika yürüyüş
nivea bodyile dinamik sabahlar yapıcam 10 da yaptıktan sonra yazarım

Kızlar.. ben bu hafta kilo paylaşımı yapmasam olurmu.. regl dönemi yeni bitti bu hafta tartılmak istemiyrum?? haftaya tartılsam olurmu??

lütfen neolur bu haftacık olur deyinneolur

canım regli döneminde ödemlerin atılması için regli dönemi sırasında pirinç lapası yapılıyor ödemler atılıyor netten bak bulursun bence son iki gün onu yap

canım regli döneminde ödemlerin atılması için regli dönemi sırasında pirinç lapası yapılıyor ödemler atılıyor netten bak bulursun bence son iki gün onu yap

canım güzelmiş ama regl bitti bugün ama kendimi hala davul gibi hissediyorum :) ama bunu yaparım bidahaki sefere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…