Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gecen. Hafta bitti canim. Oyzdn daha olusmamis yumurta dollenemeyecegine gore hahaha:)) yok kuzu ya. Ustune gorme diceksnz biliyorm ama.ben kendimden eminim
Benimde hamileleiğimde troidim çalışmıyordu.ilaç verdiler içersen bi sıkıntı olmuyormuş.çok şükür olmamadıda.

Tesk ederim canm sanada saglikli olsunda gec olmaai cok problem degil ben bu konuda azck tecrubeliyim sanki tabi anne degilim ama oncesi hakkinda baya biseyler biriktirdim umarim sonucuda guzel olur bizde 2 yil dusunmemistik beklenmedik bi anda hamile kalmistim dogal yolla ama olmadi dustu sorasinda dusunduk guzel bi duyguya benziodu 7 hafta kalmsti benmle senin bu olumsuzluklari yasamamani dilerim.

Hayırlı akşamlar
Sabah Bır dilim ekmek
yumurtalı kasarli patatesden bir lokma
Kasarindan 3 lokma
Yeşil zeytin

Ara bir kase yogurtlu mısır gevreği

Akşam
Domatesli kıyma ve yoğurt
Bir dilim ekmek
Dünden kalan bamya yemeği az kalmıştı bitsin dedim.

Spor 50 dk. Yürüyüş hızlı@ayulduzz

Misir gevregi yasak mi diil mi bilemedim suan :) biri bizi aydinlatsin :)

selam kızlar bugün hiç uyuyamadım sabah kahvaltı da misafirim vardı sonra da spora gittim ordan okula hep bir koşturma halindeydim anlıyacağınız

Kızlar arkaddasımda emzırme doneminde dıyetısyen eşliğinde kılo verdı 4ayda 12 kilo.bana cok az yıyosun diyor o gunluk 2000 kalorı alıyormuş ya
canım listesini alsana arkadaşının onu uygula iyi olmazmı

güzel canım

canım benim Rabbim hayırlı zamanda vakti saati gelince nasip etsin en tatlısınız bi yavru sana

Harikasın canım kafada bitirmek bu oluyor işte

Takım dökülüyoo benim de boğazım fena bir de çok üşüyorum. Aman dikkat et kendine nazarlara geliyoz kızlar biz güzelleşip zayıfladıkça ha diyeyim size
:) hep nazardan bunlar kanka gözü olanın gözü çıksın :))

Merhaba, bugunku menum;

Kahvalti bir dilim ekmek bir haslanmis yumurta iki dilim salam salatalik

Oglen; izgara kofte salata bir parca citir tavuk

Aksam; iki kasik light yogurt acili tavuklu kereviz yemegi

2lt su sade turk kahvesi

Bugünkü menüm kızlar

Sabah: 8:30 sıcak limonlu su
Kahvaltı: 10:10 2 yumurtalı mantar chia ve yulaflı omlet. 1 kuru patlıcan dolması 1 kaşık yoğurt 1 çatal soğan kavurması

Öğle: 13:00 2 kare (minik lokma ) bitter çikolata
2-3 ısırık sıcak simit
15:35 2küçük kuru patlıcan dolması
1çatal tahin helvası
1çatal makarna
1sap tere
Mistik form çay

Akşam: 19:30 1 bardak ayran
Spor yarım saat bel ve karın egzersizi bacak çalıştırma 1 km yürüyüş
Su: 3 litre

Fitt_anne sahgull Zerosima

Harikasın canım kafada bitirmek bu oluyor işte
Kizlarrrr cokkk utaniyorummmm sizdennn bir cis yedimmm bennn ben bir nefis kurbaniyimmm yaptimmm ama sorun bir neden yaptimmmmm
Oglumun okuluna kedi dilinden ekler yaptim bir tane yedimmmm kizlarrr yaparken inaninnn agzimin suyu akti resmen yalanirken buldum kendimiiikk pismanimmmmmmm
Carsamba ve persembe kesecemmmm cezamiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…