Benimde hamileleiğimde troidim çalışmıyordu.ilaç verdiler içersen bi sıkıntı olmuyormuş.çok şükür olmamadıda.Gecen. Hafta bitti canim. Oyzdn daha olusmamis yumurta dollenemeyecegine gore hahaha:)) yok kuzu ya. Ustune gorme diceksnz biliyorm ama.ben kendimden eminim
Pişmediği sürece sorun yokDün gazetede kilo aldırmaz diyordu ama
http://mobil.hurriyet.com.tr/cig-havuc-sismanlatmaz-25411974
Tesk ederim canm sanada saglikli olsunda gec olmaai cok problem degil ben bu konuda azck tecrubeliyim sanki tabi anne degilim ama oncesi hakkinda baya biseyler biriktirdim umarim sonucuda guzel olur bizde 2 yil dusunmemistik beklenmedik bi anda hamile kalmistim dogal yolla ama olmadi dustu sorasinda dusunduk guzel bi duyguya benziodu 7 hafta kalmsti benmle senin bu olumsuzluklari yasamamani dilerim.Canim bende cok arastirdim okudum.folik asiti hamilelikten onceden beri oneriolar. Cnku bebek olusurken folik asite cok ihtiyac duyuyormus. Ve sinir sistemleri organlari iligi beyni olusurken folik asit cok ihtiyac olurmus. Oyuzden kullanin diolar. Diyetisyenim bana gunde 1 bardak sut vermisti.ama ben belli bsyden snra icemedim. Kalsiyum depolayalim dedi.cunku bebekler annelerinden kullaniyor.
Acikcasi hic bebek girisimimiz olmadi. 2.5yil oldu 3e dogru gidiyoruz.fikrine anca isinmaya basladik. Doktorlara gittik konustuk. Fikir aldik. Etraftanda kizanlar oldu ne kdr pimpiriklisiniz die. Fakat elimizde degil. Polikistik over var demislerdi bana. Ama bu son gittgmde ortalama 2yil sonra ve ilaclrida birakali 2 yil sonra.hic bsy yk sdce 1 2 tane ufak var ama bunlar engel teskil etmez icinizi rht tutabilrsnz ddi. Ama prolaktindir fsh fln bakmadi. Bende her ay regl olan biriyim.diyetten dolayi sdce 2 3 hafta aksadi. Bakalim yazin artik niyetliyiz fakat olur mu olmaz mi bir fikrim yok.
Umarim gonlune gore olur hersey. Dilerim hic uzulmeden hep sevincli haberler alirsin doktordan. Baya dikkat etmissin okumussun incelemissin.duyarsiz kalmamissin tebrik ederm seni.
Insallah en guzel en hayirli zamanda seninde istedigin bir vakitte saglikla huzurla bereketle kucagina almak nasip olsun
Misir gevregi yasak mi diil mi bilemedim suan :) biri bizi aydinlatsin :)Hayırlı akşamlar
Sabah Bır dilim ekmek
yumurtalı kasarli patatesden bir lokma
Kasarindan 3 lokma
Yeşil zeytin
Ara bir kase yogurtlu mısır gevreği
Akşam
Domatesli kıyma ve yoğurt
Bir dilim ekmek
Dünden kalan bamya yemeği az kalmıştı bitsin dedim.
Spor 50 dk. Yürüyüş hızlı@ayulduzz
Neden olmasın Antep de hangi semtdesin,
Haha olur mu olur :)
Daha öncede yiyordum kimse bişey demediMisir gevregi yasak mi diil mi bilemedim suan :) biri bizi aydinlatsin :)
canım listesini alsana arkadaşının onu uygula iyi olmazmıKızlar arkaddasımda emzırme doneminde dıyetısyen eşliğinde kılo verdı 4ayda 12 kilo.bana cok az yıyosun diyor o gunluk 2000 kalorı alıyormuş ya
mısır gevreklerindede şeker olduğu için tavsiye edilmiyor onun yerine yulaf ezmesi kullanıyorum artık benDaha öncede yiyordum kimse bişey demedi
Bende bilmiyorum aydınlatın bizi
geçmiş olsun canım havalar birden soğudu ondanmı dır nedir herkes hastaYapmistim ondan 2 tane yedim
Aksam salata yogurt corbasi haslanmis et yedim spor yokk cokkk hastayimmm koluma kaldiracak halimmm yokkk
güzel canımHayırlı akşamlar
Sabah Bır dilim ekmek
yumurtalı kasarli patatesden bir lokma
Kasarindan 3 lokma
Yeşil zeytin
Ara bir kase yogurtlu mısır gevreği
Akşam
Domatesli kıyma ve yoğurt
Bir dilim ekmek
Dünden kalan bamya yemeği az kalmıştı bitsin dedim.
Spor 50 dk. Yürüyüş hızlı@ayulduzz
canım benim Rabbim hayırlı zamanda vakti saati gelince nasip etsin en tatlısınız bi yavru sanaTesk ederim canm sanada saglikli olsunda gec olmaai cok problem degil ben bu konuda azck tecrubeliyim sanki tabi anne degilim ama oncesi hakkinda baya biseyler biriktirdim umarim sonucuda guzel olur bizde 2 yil dusunmemistik beklenmedik bi anda hamile kalmistim dogal yolla ama olmadi dustu sorasinda dusunduk guzel bi duyguya benziodu 7 hafta kalmsti benmle senin bu olumsuzluklari yasamamani dilerim.
Aferin enişteye bize bunlarla gelsin eşler işte :)Olabilir esim 5 gundur sehir disindaydi dun geldiii k8z senn zayiflamissinnn diyyoo canimmm yerimmm seniiii dedim agzindann bal damliyy herifinn
Harikasın canım kafada bitirmek bu oluyor işteBwnde gecen hafta okula 1 tepsi kaymakli ekmek kadayifi geldi arkadas sagolsun 1 dlm ayirmis eolabima koymus yiyimm diye 1 ders boyunca yesemmi yemesemmiiii diye kendimiii yedimmmm gittim tabagi baska bir arkadasa ikram ettim sen yee dedimm canimmmm amaaa yememenin versigi hazz superdiii
canım benim Rabbim hayırlı zamanda vakti saati gelince nasip etsin en tatlısınız bi yavru sana
:) hep nazardan bunlar kanka gözü olanın gözü çıksın :))Takım dökülüyoo benim de boğazım fena bir de çok üşüyorum. Aman dikkat et kendine nazarlara geliyoz kızlar biz güzelleşip zayıfladıkça ha diyeyim size
Kizlarrrr cokkk utaniyorummmm sizdennn bir cis yedimmm bennn ben bir nefis kurbaniyimmm yaptimmm ama sorun bir neden yaptimmmHarikasın canım kafada bitirmek bu oluyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?