Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

şekercim gözünden kaçtı heralde menümü yazmıştım zaten sebuşda bugn yorumlaMIŞŞ

haticeee katmer mi yediinn bnde çikolata yedim dünn

akşam yemeğini 4de mi yedinnn yoksa yiyeceğin şeyi mi yazdınn şekerr

mükemmellll sebuuuu merak ediyorum ya kaç kilo verdin acabbaa boncuk bendennn

selamm kızlaaar bugün morelim çok bozulduuu :84:

sabah kahvaltı yaptım kızlarrr

domates peynir biraz cornflakes zeytin

ara bir mandalina

öğlen çorba makarna

ara mandalina

akşam ya ben bişi bulamıorum salatlar cok kötü 1,5 lahmacun yedim çorba içtim

su şimdilk 1 litre

mükemmellll sebuuuu merak ediyorum ya kaç kilo verdin acabbaa boncuk bendennn

cuma sabah görücezz tatlım

canım normal karşılıyorum bazen salataları çok kötü oluyor o yüzden kızamıyorum sana ama hem su içmemişsin hemde spor yok keşke azıcık yürüyüş yapsaydın
araların çok güzel
ana öğünlerde güzel
suyu tamamla canım tamamlayınca yaz ben boncugunu veriyorm
spor yok
kaçamak

bu hafta güzel kilo vericezz hadi hadi spor yap ama

seebu
cansu
pinup
hatice
samanyolu
S.A.
pinup menünü yazdığını biliyorum canım sporumu sonra yazacağım o zaman yorumla demişsin ya seebuya
samanyolu menünü yaz full lahana mı yedin nee yaptın hem benimkileri de yorumla olmaz mı semoyu da yorumla benm eşm kayboldu da

bugünkü menüm

sabah
1 top ekmek peynir ceviz melemen
ara
yarım cocostar
öğle
1 tabak ıspanak yemeği
ara
ceviz
akşam
1 tabak makarna

2 lt su
100 mekik
45 dk koşu bandında kkoştum

bugünkü menüm

sabah
1 top ekmek peynir ceviz melemen
ara
yarım cocostar
öğle
1 tabak ıspanak yemeği
ara
ceviz
akşam
1 tabak makarna

2 lt su
100 mekik
45 dk koşu bandında kkoştum

haticee senin eşin nerde kuzum kimdi?

eğer kimse gelemzse ben sana verim boncuksuz kalma:)

sporun süperrr
suyuda
ana öğünlerin ve aralarında içide
ama cocostar var ya aslında cocstar zaten kücük yarısıda baya bi lokma ediyo enerji anca vermiştir kaçamktan saymıyor bir boncuğuda onun için veriyorumm

bugün geç kalktım 12 de kahvaltı yaptm 4 de öğlen yedm 7 de de aperatif olsun diye salatmla yoğurdumu yedm.

selam kızlar zor bir gün geçirdim geçiriyorumda hala
çok kötü üşütmüşüm bogazlarım agrıyor her yerim kırılıyor annemde rahatsız o yüzden evdekilere belli etmeden bütün evle ugraşıp duruyorum çaktırmadan ilaç filan içiyorum ancak zaman bulup girebildim menümü yazıyım bir daha gece girebilirim
sabah
bir dilim peynir
3 çatal
1.5 dilim ekmek
ara
2 elma
öğle
bir kaşık bulgur pilavı
4 kaşık yumurtalı ıspanak
3 kaşık yogurt
ara
portakal
akşam tarhana çorbası
kereviz salatası

2 litre su hala içiyorum

sporum yok kızlar istesemde yapamam zaten ne vaktim var nede koşturmaktan halim kaldı
umarım gününüz güzel geçmiştir

Son düzenleme:
Bugünkü menüm :)
SabahSaat 12)

1 tane çeri domates
1 dilim dil peyniri
5 tane yeşil zeytin
1 yumurta (omlet)
1 bardak süt

Ara:

-

Öğlen Saat 5)

1 tabak erişte makarna
Beyaz peynir
Ayran

Ara:

Yeşil çay.

Kızlar merhaba çok kötüyüm dünyaları yedim şişkonun tekiyim ben

sabah
1 dilim katmer
ara
1 portakal
öğle
1 kase şehriye çorbası
fırında tavuk patates yanında pirinç pilavı
ara
4 tane benimo
akşam
1 tabak fırında patatesle bezelye yemeği
2 dilim patatesli börek

spor da yok su da yok hiç boncuk haketmedim takımın kaptanı değil yüz karası olabilirim ancakk
çalışıyordum bugün çok yoruldum yarın evdeyim haftaya iş yok tatil en sağlıksız diyetlerden yapacağım spor programı da yapalım seebu ben nasıl affedeceğim kendimi yaaaa

canım çatal dediğin hani şu hamur işi mi?

kütahyadan istanbula döndüm kızlar acayip yorgunum arabayı ben kullanıorum ve kar insanın gözünü çok alıo :S

bugün hepimiz mahvolmuşuz yahuuuu

sabah kahvaltı

domates peynir 2 dilim ekmek zeytin 2 sigara böreği
2 minik sosis

ara yok

öğlen yaren

( yaren şöle bişi garip haşhaşlı bir hamur işi katmere benzio içinde salata ve ketcap mayonez var)

ara elma

akşam
şimdi yicem

çorba ve biber dolması

kızlar yaren için üzgünüm fekat şöle gelişti müşteri ziyaretndeydim öğlen oldu yemek yiyelim dediler ben satışa girdiğimde müdürmün ilk dediği ikram geri çevrilmez ne kadar burnu havada bişe beğenmio ikramımıza tenezzül etmio derler dedi ama bu arada tadi da güzeldi yani :)

canım çatal dediğin hani şu hamur işi mi?

canım acuka yazmayı unutmuşum yorgnumluguma ver 3 çatal acuka olucaktı çatal bildgmz şu metal olan malzeme

canım yani çok fazla yemediysen sorun yok bir de su ve sporunu yazmayı unutma emi öyle puanlıyım

haticecim bu ne
ne kadar çok yemişsin çok kızdım sporunda yok suyunda eksik o da yetmemiş benimo yemişsin insan diyeti bir gün saldımı normalden daha aç hissediyor kendini o yüzden lütfen ama lütfen bir ögün bozdun mu hemen kendine telkinler ver hatice bırakma de az kaldı hedefime ulaşmaya de kendini motive et motivesiz birşey olmaz bu arada canım işin şakası inan şuan kadar saglıklı asla beslendiğimi hatırlamıyorum en saglıksız halimiz böyle olsun
canım haftaya inşallah samanyoluda katılıcak güzel bir liste hazırlarız kendimize bol sporlu olur hem annnemde iyileşir hem bende iyileşirim
kendini affet ama bir daha yapmamak koşu ile

su ve spor yokda ondan yazmadım canım

ya ne bileyim biz böle hamur işi var böle oval tuzlu bişi bayada büyük ondan 3 tane yedin sandım

canım ana öğün ara öğün su kaçamk yok boncuk

gerçi hastasın kuzum ama spor yok boncukda yok malesefff

kızlar 45 dk koşu bandında koştum 100 mekik 50 yan mekik çektim kardeşimin doğumgünüydü pastadan da yemedim artık yuh dedim kendime rahatladım birazcık bakalım sabah kaç kilo geleceğim

seebucum geçmiş olsun canım iyileş biran önce çook güzel sporlar yapacağız seninle

bravo haticecim
inşallah canım anneciğim iyileşsin bende iyi olurum koşturmaktan böyle oldum bir an önce iyileşiyim hızlanalım

Teşekkür ederim tatlım
canım ana öğünlerni yapmışsın yaren konusunda da zorunlu oldugun için boncugunu veriyorum
ara
kaçamak
su
spor

haticecim bu cuma bence senin daha önce dediğin gibi uygulamayı hayatta sokalım
** 3 gün mazeretsiz paylaşım yapmayanlar ve döndüklerinde geçerli bir mazereti olmayanlar diskalifiye olsun
** o hafta spor su ve diyette istikrarsız olanlar ve çok kaçamak yapanlara belli bir spor cezası verelim
**ayrıca haftalık belli bir spor saati koyalım mesala cuma dan cumaya kadar 3 saat en az sporu zorunlu tutalım kota koymak çok daha iyi olur
** benim nacizane tavsiyelerim diğer arkadaşların da tavsiyeleri ile daha istikrarlı azimli bir grup olma yolunda ilerleriz umarım

katılmadan edemiciiimmm:)

ama belki ödüldü koymalıyız örneğin hiç uyarı alamyana kaçamak izni vs gibi ne bilim mesela cezayı belli bir bocuk altında kalanda verebilirz

haftanın 5 günü değerlendiriyoruz diyelim en fazla 25 boncuk alabiliriz
o zaman 15 boncuk altında alan da ceza alsın demek ki yanlış yaptığı bişiler var çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…