Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sabah
Yumurta
5 dılım peynir
Domates
Kayısı recelı bır cay kasığı
Ikı dılım ekmek
Cay
Ara
Tarcınlı elma
Ogle
Erıstelı yoğurt çorbası
Domates
Bır dılım tb ekmek
Ara
Tarcınlı sut
Aksam
Erıstelı corba 2 kepce
Kuru patlıcan bıber kavurması
Bır kase yoğurt
Ya okdr tatlı ıstegımı gıdermeye calıştım malesef olmadı pısmanıye yedım pışmanım

Yok canım yesem neler yerim bir bilsen:)kılo vermek için yemiyorum
Canım sana özel msj atmak istedim ama olmadı aslnda grupta da paylaşmak isterim ama site linki paylaşmak serbest mi blmiyorum bi de içerik biraz küfürlü yazmışlar çekiniyorum. Ama az yiyip de kilo veremeyenler için etkili bi yazı

Ekşi Şeyler de bu başlığı aratın çıkar yazı Spor Yapıp Beslenmesine Dikkat Ettiği Halde Kilo Veremeyenlerin Yaptığı Yanlışlar

Magnum haric güzel canim afiyet olsun

Benim menum
Sabah
2 yumurta haşlama
Biraz peynir
6 tane zeytin
Domates
Salatalik

Ara
Bir tane gofret çikolatali değil şu beyaz gofretlerden
Biraz kuruyemiş

Akşam
Tavuk
Salata
Ayran

Kızlar sabah erkenden annem gitti akşam hazırlık safhası bugün temizlik derken giremedim menümü yazıcam birazdan

Kızlar ben anlamadım.her zamankinden dahada çok dikkat ediyorum yediklerime ama tartıldım 1.5 kilo artıyım.işyerınde yemege bile çıkmıyorum arkadaşlarla.oturup aglayacam artık sinirim bozuldu
Benim de sinirlerim bozuldu başladığımdan beri ilk kez bu hafta kilo vermiyorum listeye gireceğim ya ondan herhalde birde davul gibi şişim regl yakın

@ayulduzz bugün çok dolaştım ama spor niyetine değil. Sayılmaz herhalde kalktım 500 ip atladım 5 dk. Sürdü. Yarım saat yürüyeyim anca bu kadar yorulurdum.
İp atlamak insanı mahvediyor terden geberiyorum ben max 150 tane atlayabildim kujum durmadan maşallah sana

Kahvaltı 09.00
Yarım kibrit kutusu peynir
1 çay kaşığı bal
1 çay kaşığı tereyağı
3 zeytin
Yarım dilim ekmek

13. 00 ara
Tam buğday unlu ekmek bir dilim
bana çok tatlı geldi ya kek gibi sevine sevine yiyorum

17.30 akşam
Fırında mantar 3 kaşık
1 dilim ekmek
Biraz yoğurt

Kızlar ben dun menumu paylasmayi unutmusum
Sabah domates salatalik 4 5 zeytin 2 bardak cay
Oglen form biskuvi elmali hastanedeydim tum gun mslesef
Aksam pirasa yemegi pirincletini yemdm yannda bol yesillik yogurt 2 litre su

Butun gecmisi okudum kizlar ama 2 gundur babami hastaneye goturdum erken uyudum biraz zor oldu girmem cumarteside calisiri. Buyuk ihtimal ben gunduz girerim arkadaslar elimden geldigi kadar 2 gundr ise gidemefim yogun olcam ama gircem mutlaka canm cok tatli istiyor ama yemiyorum ac uyuyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…