- 7 Ekim 2013
- 1.955
- 2.190
- 133
- 35
Teşekkürler canımMenülerin süper canım tebrikler
Aynı ben benimde öyle canim
Ne yapmak lazım acabaGider gider uzulme. Ben ne yapayim 1aydir bir asagi bir yukari ayni yerdeyim.
Cok az da yıyorsun nıye oylekıı yaaKızlar ben anlamadım.her zamankinden dahada çok dikkat ediyorum yediklerime ama tartıldım 1.5 kilo artıyım.işyerınde yemege bile çıkmıyorum arkadaşlarla.oturup aglayacam artık sinirim bozuldu
Bu kadar yemeye kilo veremiyorum yesem nolur diye düşünüp yemiyorum canımCok az da yıyorsun nıye oylekıı yaa
Psikolojik mı acaba.kılon ıyı hedefe ulasmıssın sıkma canını.Bu kadar yemeye kilo veremiyorum yesem nolur diye düşünüp yemiyorum canım
Yok canım yesem neler yerim bir bilsen:)kılo vermek için yemiyorumPsikolojik mı acaba.kılon ıyı hedefe ulasmıssın sıkma canını.
Iyısın nezamandır boyle yıyorsun.belkı vucudun alışstı az yemeye gitmiyor dahaYok canım yesem neler yerim bir bilsen:)kılo vermek için yemiyorum
Canım sana özel msj atmak istedim ama olmadı aslnda grupta da paylaşmak isterim ama site linki paylaşmak serbest mi blmiyorum bi de içerik biraz küfürlü yazmışlar çekiniyorum. Ama az yiyip de kilo veremeyenler için etkili bi yazıYok canım yesem neler yerim bir bilsen:)kılo vermek için yemiyorum
Magnum haric güzel canim afiyet olsunMenüm
Sabah
Hiç bişey yemedim çünkü geç kaldım
Öğlen
1 yumurta azcık tereyağında yarım kibrit kutusu peynir 5 zeytin 1 ceviz 2 dilim ekmek domates süt
Ara
1 dilim wasa (sandwiç şeklinde satilanlardan)
Aksam
6 Tekirdağ köfte (izgara )
3 kasık yoğurt
1 domates
3 litre su iciçem bugün 2 litre sini içtim
Civanpercemi çayı 2 bardak
Spor
500 stepper (10dk)
Mezdeke (10 dakika)
4 km yürüdüm ama orta hızda
Dambil hareketleri
Twister (10 dakika)
Kizlarr bişey dicem ben nefsime yenik düştüm bugün magnum yedim ama yarın telafi edicem söz protein günü yapcam başka bişey yemicemmm
Afiyet olsun canım güzel menu :)Benim menum
Sabah
2 yumurta haşlama
Biraz peynir
6 tane zeytin
Domates
Salatalik
Ara
Bir tane gofret çikolatali değil şu beyaz gofretlerden
Biraz kuruyemiş
Akşam
Tavuk
Salata
Ayran
Benim de sinirlerim bozuldu başladığımdan beri ilk kez bu hafta kilo vermiyorum listeye gireceğim ya ondan herhalde birde davul gibi şişim regl yakınKızlar ben anlamadım.her zamankinden dahada çok dikkat ediyorum yediklerime ama tartıldım 1.5 kilo artıyım.işyerınde yemege bile çıkmıyorum arkadaşlarla.oturup aglayacam artık sinirim bozuldu
İp atlamak insanı mahvediyor terden geberiyorum ben max 150 tane atlayabildim kujum durmadan maşallah sana@ayulduzz bugün çok dolaştım ama spor niyetine değil. Sayılmaz herhalde kalktım 500 ip atladım 5 dk. Sürdü. Yarım saat yürüyeyim anca bu kadar yorulurdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?