Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugün sabit çıkmam için 500 gr vermem lazım ne yapayım bi tavsiyesi olan var mı bişey deyin bana artı çıkıp listeyi etkilemek istemiyorum bari sabit olayım

Inanki canim bir kucuk ekler disinda ben bu hafta kendimi zorladim hic lacamak yapmadim pilav makarna hamurisi agzima surmedim pazartesi _1.5dum pazar regli gunum bugun dayanamadim tartildimm 800 gram arti gosterdiii cok uzuldumm bugun ne yapsam ssisligimi atarimmm

Eşine çok güldüm ya demek karnını çekiyor :)

Gayet güzel kızlar

Fena değil ama salça ödem yapıyor mesela çikolata bir ısırıkmış hadi çok bişey değilmiş :)

Tam diyecektim ki süper magnumu görene kadar ama sen bugün telafi edersin onu ayrıca sporlar harika :)

Kızlar menüm

Sabah 07.15
Yarım muz

Öğle 12.30
Bir kase mercimek çorbası,yarım dilim ekmek

Akşam 19.30
Yarım porsıyon barbunya,üç kaşık yogurt

2.5 lt su

Menüler süper kızlar harika

Kızlar ben anlamadım.her zamankinden dahada çok dikkat ediyorum yediklerime ama tartıldım 1.5 kilo artıyım.işyerınde yemege bile çıkmıyorum arkadaşlarla.oturup aglayacam artık sinirim bozuldu

Akşam mı tartıldın onun etkisinden olabilir en iadeali sabah ödemi attıktan sonra aç karnına tartılmak :)

Süper

Yeme pişmaniye pişman olursun demediler mi kız sana :)

Neyse olan olmuş bugün dikkat edersin cnm yarın tartı günü malum

Benim menum
Sabah
2 yumurta haşlama
Biraz peynir
6 tane zeytin
Domates
Salatalik

Ara
Bir tane gofret çikolatali değil şu beyaz gofretlerden
Biraz kuruyemiş

Akşam
Tavuk
Salata
Ayran

Gofret yerine daha sağlıklı bişey de olabilirdi aslında güzel ama genel olarak

Kizlar dun aksam regl oldum ama pet bile kirlenmiyor. Henuz sokulmedi. Bi olsam bence kafadan 1 kilo giderdi :)
Canım adaçayı iç. Ben de bugün yarın olucam 2gündr içiyorum. Hem baş ağrısı da yapmıyor ve rahat bi regl dönemi sağlıyor. Kaynamş suya koy 5 dk demlensn iç

Kızlar ben dun menumu paylasmayi unutmusum
Sabah domates salatalik 4 5 zeytin 2 bardak cay
Oglen form biskuvi elmali hastanedeydim tum gun mslesef
Aksam pirasa yemegi pirincletini yemdm yannda bol yesillik yogurt 2 litre su

Fena değiller kızlar

Yeme cnm yeme :)

Baban hasta mı geçmiş olsun neyi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…