Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Benim de sinirlerim bozuldu başladığımdan beri ilk kez bu hafta kilo vermiyorum listeye gireceğim ya ondan herhalde birde davul gibi şişim regl yakın
Al benden de o kadar. Kabızlık aldı başını gidiyor. Reglm yarın oburgun. Nasıl olacak bilmiyom yinede sağlık olsun. Hayirlisi

Al benden de o kadar. Kabızlık aldı başını gidiyor. Reglm yarın oburgun. Nasıl olacak bilmiyom yinede sağlık olsun. Hayirlisi
Kujum adaçayı bana çok iyi geliyor kabızlık için adaçayı içip üstüne bir litre su içiyorum kabızlık olmuyor karnım dümdüz oluyor

Menum
Sabah
1 kk az yagli mozerella
1 dilim kepek ekmegi
1 dilim salatalik
1 haslanmis yumurta

Sutlu kahve (sekersiz)

Ogle
Et kavurma yagsiz
Yarim kase yogurt

Kefir 1 bardak

Kakaolu sut (sekersiz)

Aksam
Yarim porsiyon Yumurtali ispanak

Su 1.5 lt
Spor yok

Y

Yarın denim bi. Sallama olur dimi açık olması şart mi
Sallama canım şöyle keşfetmiştim emzirmeden ayırırken süt çekilsin diye adaçayı içilirmiş iki gün içmiştim wcden çıkamadım ondan beri bi kaç gün geçerse hemen içiyorum

Günaydın
Kızlad menülere yorum yapmak gelmedi içimden üzüldüm açıkcası ben cumaya yakın kaçamak olmasın dedikçe Gofretler, magnumlar, pişmniyeler, kekler havada ucuşmuş
Gercekten çok üzüldüm

Ben cok dikkat ediyorum amaa :) uzmuyorum seni kaptannn :) iddaliyim bu hafta sessiz ve sinsicee yolumda ilerliyorum

1 çerry domates 1 salatalık 1kaşık tuzsuz lor 1çay kaşığı pekmez 1lokma tambuğday ekmek 2dilim taze peynir
Günaydın arkadaşlar
Limonlu suyumu içtim çocukları yolladım ama kahvaltı yapasım Yok hazırladım ama bir saat sonra filan yerim artık. Eşim iki gündür diyeti bırak diye ısrar ediyo. Hasta olacaksın kanın düştü diyo (çok aşırı üşüyorum bi iki haftadır elim vücudum buzzz. )bari ara ver diyor ama inat ettim şu 6'ları görücem yaa
Bugün bitirmem gereken bi kitap var ben okumaya hadi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…