- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
- 333
İp atlamak insanı mahvediyor terden geberiyorum ben max 150 tane atlayabildim kujum durmadan maşallah sana
Al benden de o kadar. Kabızlık aldı başını gidiyor. Reglm yarın oburgun. Nasıl olacak bilmiyom yinede sağlık olsun. HayirlisiBenim de sinirlerim bozuldu başladığımdan beri ilk kez bu hafta kilo vermiyorum listeye gireceğim ya ondan herhalde birde davul gibi şişim regl yakın
Ben 100 er 100 er atladım 1 dk. Dinlenip atladım yoksa nefesim kesiliy4orİp atlamak insanı mahvediyor terden geberiyorum ben max 150 tane atlayabildim kujum durmadan maşallah sana
Kujum adaçayı bana çok iyi geliyor kabızlık için adaçayı içip üstüne bir litre su içiyorum kabızlık olmuyor karnım dümdüz oluyorAl benden de o kadar. Kabızlık aldı başını gidiyor. Reglm yarın oburgun. Nasıl olacak bilmiyom yinede sağlık olsun. Hayirlisi
Hay maşallah benim nefesim çok tıkanıyor kıpkırmızı oluyorumCanım ben 1000 tane atlıyorum
Yarın denim bi. Sallama olur dimi açık olması şart miKujum adaçayı bana çok iyi geliyor kabızlık için adaçayı içip üstüne bir litre su içiyorum kabızlık olmuyor karnım dümdüz oluyor
Bende 18inde gunum insallah sismemBenim de sinirlerim bozuldu başladığımdan beri ilk kez bu hafta kilo vermiyorum listeye gireceğim ya ondan herhalde birde davul gibi şişim regl yakın
Sallama canım şöyle keşfetmiştim emzirmeden ayırırken süt çekilsin diye adaçayı içilirmiş iki gün içmiştim wcden çıkamadım ondan beri bi kaç gün geçerse hemen içiyorumY
Yarın denim bi. Sallama olur dimi açık olması şart mi
İnşallah canım çok rahatsızım şuan bacaklarım sızlıyorBende 18inde gunum insallah sismem
Günaydın canım bende öyle düşündüm bakalım:)
Bi kırılma noktası var cnm yeterki pes etmeOh sonunda eksileri gördüm bir haftadır dikkat etmeme rağmen artı çıkıyorsun bugün sabah eksi ile güne başlıyorum :)
Günaydın
Kızlad menülere yorum yapmak gelmedi içimden üzüldüm açıkcası ben cumaya yakın kaçamak olmasın dedikçe Gofretler, magnumlar, pişmniyeler, kekler havada ucuşmuş
Gercekten çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?