Biraz şişirmiş olabilir :)) anneme gittim kahvaltı yapmşlardı bidaha hazırlamaya üşendim fasülye yedim napim ahahaha:)Fasulye şişirmedi mi kız :)
Bizim işyerindekiler bugün kurufasulye yap dediler bende diyetteyim yapamam sonra dedim
Biraz şişirmiş olabilir :)) anneme gittim kahvaltı yapmşlardı bidaha hazırlamaya üşendim fasülye yedim napim ahahaha:)
Kalın degıl ınce dılım5 dilim peynirin büyüklüğü nasıldı :)
Güzel menü peynir çok değilse
Eki Görüntüle 1967995 Eki Görüntüle 1967994 21 dakikada 2832 adım 2.2 km yürümüşüm kaptanım ama çok tempoluFitt_anne
teşekkür ederim canım merakla bekliyorum. Kullananlar faydalı olduğunu yazmış özellikle bacaklar için inşallah işe yarar.
120 tl n11 denİnşaal camım. Kaça aldın ?
sabahları bol bol yersin artık:)Manava uğradım brokoli alcaktım kalmamış
5 demet maydanoz aldım
Sabah ve gece limonla birlikte suyunu sıkmayı düşününüyorum :).sabahları bol bol yersin artık:)
24.Gün
Sabah: 8:30 4 kuru erik suda bekletilmiş. Suyunu da içtim
10:20 yarım yumurtadan omlet tavada iki çatal kalmış çocukların onu yedim
Öğle: 13:00. 10 sap maydanoz
14:30 15:00 bi avuç kabak çekirdeği
1 dilim elma. 1 gün kurusu
15:30 1 litre ayran içine nane pul biber ve chia
Akşama kadar içicem
Su: 2 lt+1 lt ayran 3 litre
Spor : 100 yanlara esneme ve 2.5'u çok tempolu 3.5 km yürüyüş
Fitt_anne sahgull Zerosima
AA niye kız 2 bardak yoğurt 3 bardak su var az mıİyi cnm ama ayranı su niyetine sayma
Ayrani caylari falan sudan sayarak mi yaziyordun ki sen hepAA niye kız 2 bardak yoğurt 3 bardak su var az mı
çok sevindim canım sorma biz büyükler ateşlenince yataktan cıkamıyoz bıde küçücük yavrular napsın alllah tüm hastalara şifa versınTünaydın kızlar çok teşekkür ederim herkese. Evet oğlum daha iyi çok şükür, akşam çok fena istifar ve ateşi vardı bugün daha iyi.
güzel canım daha çok erken acıkmazmısınMenum sabah 1 dlm ekmek 1 yumurta 1 dlm peynir maydanoz
Ogle corba tavuk 1 dlm ekmek
Ara 1 greyfurt
Aksam sut icicemmm kizlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?