Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kujum adaçayı bana çok iyi geliyor kabızlık için adaçayı içip üstüne bir litre su içiyorum kabızlık olmuyor karnım dümdüz oluyor

Hadi ya dükkanda adaçayı vardı sanki dur bakayım içeyim ya da yenisini alırım yoksa da :)

Güzel cnm

İyi okumalar cnm

Durmak yok yola devam sonunda kazanan sen olacaksın :)

Protein günü yap cnm

Dünkü menüm,

Sabah yok

Saat 13,00
Avuç içi kadar ekmek
1 şiş ciğer
bol salata
1 bardak şekersiz çay

Saat 14,30
1 sade nescafe

Saat 20,30
1 tane lahana srması
1 bardak ayran

1 saat yürüyüş

1,5 litre su

Bugünü şöyle planladım sabah 9.30'da ufak bi kahvaltı yaptım ardından Leslie ve egzersiz araya 4-5 saat koyup saat 2'de öğlen 1 yeşil elma biraz maydanoz (okuldan gelince 3 km yürümüş olucam demek oluyor) yine 4-5 saat ara ve akşam kaynanamları görmeye orda ne varsa ve Doğum günü pastası da var oğlumun gece de yoğurt pulbiber limon ve sabah Allah Kerim inşallah sabit çıkar

Günaydın kızlar hergün tartilmaktan kafayı yedim sanırım bu sabıtlık gitmiyor neden ki yaa

Pastayı bugün yemesen cnm en azından sakla yarın ye yarın tartı da eksi gör :)

günaydın kızlar tartıya son gün eminim en verimli şekilde geçireceksiniz spor yapmayın bugün kaslar dinlensin su içiminide gündüz halletmeye çalışırım akşam sekizden dokuzdan sonra bu gün sıvıya olsa tüketim YAPMAYALIM bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…