Kujum adaçayı bana çok iyi geliyor kabızlık için adaçayı içip üstüne bir litre su içiyorum kabızlık olmuyor karnım dümdüz oluyor
Menum
Sabah
1 kk az yagli mozerella
1 dilim kepek ekmegi
1 dilim salatalik
1 haslanmis yumurta
Sutlu kahve (sekersiz)
Ogle
Et kavurma yagsiz
Yarim kase yogurt
Kefir 1 bardak
Kakaolu sut (sekersiz)
Aksam
Yarim porsiyon Yumurtali ispanak
Su 1.5 lt
Spor yok
Fitt_anne leslie ile 1mil stepper ile 10kalori
Eki Görüntüle 1968338 1 çerry domates 1 salatalık 1kaşık tuzsuz lor 1çay kaşığı pekmez 1lokma tambuğday ekmek 2dilim taze peynir
Günaydın arkadaşlar
Limonlu suyumu içtim çocukları yolladım ama kahvaltı yapasım Yok hazırladım ama bir saat sonra filan yerim artık. Eşim iki gündür diyeti bırak diye ısrar ediyo. Hasta olacaksın kanın düştü diyo (çok aşırı üşüyorum bi iki haftadır elim vücudum buzzz. )bari ara ver diyor ama inat ettim şu 6'ları görücem yaa
Bugün bitirmem gereken bi kitap var ben okumaya hadi öptüm
Oh sonunda eksileri gördüm bir haftadır dikkat etmeme rağmen artı çıkıyorsun bugün sabah eksi ile güne başlıyorum :)
Bugün sabit çıkmam için 500 gr vermem lazım ne yapayım bi tavsiyesi olan var mı bişey deyin bana artı çıkıp listeyi etkilemek istemiyorum bari sabit olayım
Inanki canim bir kucuk ekler disinda ben bu hafta kendimi zorladim hic lacamak yapmadim pilav makarna hamurisi agzima surmedim pazartesi _1.5dum pazar regli gunum bugun dayanamadim tartildimm 800 gram arti gosterdiii cok uzuldumm bugun ne yapsam ssisligimi atarimmm
Kizlar dun aksam regl oldum ama pet bile kirlenmiyor. Henuz sokulmedi. Bi olsam bence kafadan 1 kilo giderdi :)
Bugünü şöyle planladım sabah 9.30'da ufak bi kahvaltı yaptım ardından Leslie ve egzersiz araya 4-5 saat koyup saat 2'de öğlen 1 yeşil elma biraz maydanoz (okuldan gelince 3 km yürümüş olucam demek oluyor) yine 4-5 saat ara ve akşam kaynanamları görmeye orda ne varsa ve Doğum günü pastası da var oğlumun gece de yoğurt pulbiber limon ve sabah Allah Kerim inşallah sabit çıkar
Günaydın kızlar hergün tartilmaktan kafayı yedim sanırım bu sabıtlık gitmiyor neden ki yaa
Denemeye çalışcamPastayı bugün yemesen cnm en azından sakla yarın ye yarın tartı da eksi gör :)
teşekkürler canım bende havalara uçtum bakalım yarın ne olacak :)Oh çok şükür cnm :) sevindim valla
Teşekkür ederim tatlişim ekran resmiyle hallettim şuan tam benlik haftaya iş gezisi var cumartesi izmire gidilecek benim kocam da gitmemi istemiyor bende gitmek istiyorum bakalım gönlünü razı edersem gidicem memleketime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?