Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugün sabit çıkmam için 500 gr vermem lazım ne yapayım bi tavsiyesi olan var mı bişey deyin bana artı çıkıp listeyi etkilemek istemiyorum bari sabit olayım
Akşam pul biberli yoğurt ye canım bir kupada adaçayı üstüne bir litre su sabah - lerde olursun

Hadi ya dükkanda adaçayı vardı sanki dur bakayım içeyim ya da yenisini alırım yoksa da :)
İnşallah hepimize aynı etkiyi gösterir bana çok yardımcı oluyor canım kayısı falan hiç fayda görmüyorum

İnşallah hepimize aynı etkiyi gösterir bana çok yardımcı oluyor canım kayısı falan hiç fayda görmüyorum

Aynen benimki de kronik olduğu için en fazla 2 gün işe yarıyor sonra yine aynı tas aynı hamam

Bende nefes sorun olmuyo ama bende surat kıpkırmızı oluyo :)
Güzel atlıyorsun canım ful devam bende bacak egzersizlerine taktım eritcem şu koca bacaklarımı ne iş yaparsam yapayım yatarken bile egzersiz yapıyorum eriyecek inşallah

Kızlar bugünlük bu kadar benden gece menümü yazmaya girerim 500 mb internet kaldı. Daha 9 gün var pakete. Naapcam bilmem

Güzel atlıyorsun canım ful devam bende bacak egzersizlerine taktım eritcem şu koca bacaklarımı ne iş yaparsam yapayım yatarken bile egzersiz yapıyorum eriyecek inşallah

Ah bende üst bacaklarımı eritmek istiyorum daha doğrusu iç bacaklarımı :)

Ay kızlar yarın tartı günü reglme az kalmış burnuma ne kokular geliyo bi bilsenz şu gün hayırlısıyla bi bitseydiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…