Akşam pul biberli yoğurt ye canım bir kupada adaçayı üstüne bir litre su sabah - lerde olursunBugün sabit çıkmam için 500 gr vermem lazım ne yapayım bi tavsiyesi olan var mı bişey deyin bana artı çıkıp listeyi etkilemek istemiyorum bari sabit olayım
Bende canım 100 atlayıp bi dolanıyorum tekrar başlıyorumBen kesintisiz 100 tane atlıyorum hızlı tempo gidersem 70-80 arası sonra dinlenip tekrar yapıyorum setler halinde :)
bende evde durmak istiyorum hiç bi iş yapmadan burdaki teyze gibi baddaniye tv olayına girmek istiyorum lakin ne mümkün
Denemeye çalışcam
İnşallah hepimize aynı etkiyi gösterir bana çok yardımcı oluyor canım kayısı falan hiç fayda görmüyorumHadi ya dükkanda adaçayı vardı sanki dur bakayım içeyim ya da yenisini alırım yoksa da :)
teşekkürler canım bende havalara uçtum bakalım yarın ne olacak :)
İnşallah hepimize aynı etkiyi gösterir bana çok yardımcı oluyor canım kayısı falan hiç fayda görmüyorum
Hay maşallah benim nefesim çok tıkanıyor kıpkırmızı oluyorum
Güzel atlıyorsun canım ful devam bende bacak egzersizlerine taktım eritcem şu koca bacaklarımı ne iş yaparsam yapayım yatarken bile egzersiz yapıyorum eriyecek inşallahBende nefes sorun olmuyo ama bende surat kıpkırmızı oluyo :)
Ama napayim yaa zaten sokulmedi benimki artı cikcam diye çok korkuyorumTam diyecektim ki süper magnumu görene kadar ama sen bugün telafi edersin onu ayrıca sporlar harika :)
doğum günü senin oğlanın dimi bugün bu sınavı atlat helal olsun diycem gerçek ben zorlanırdımDenemeye çalışcam
nazaramı geldin sen magnumlarımı götürdün tartı öncesi hemideAma napayim yaa zaten sokulmedi benimki artı cikcam diye çok korkuyorum
Yarinda benim yeğnimin doğum günü kara kara düşünüyorum neyapacagim diyedoğum günü senin oğlanın dimi bugün bu sınavı atlat helal olsun diycem gerçek ben zorlanırdım
başka yerlere girme kuzum kilo bildirimlere özellikle burda olmaya çalışKızlar bugünlük bu kadar benden gece menümü yazmaya girerim 500 mb internet kaldı. Daha 9 gün var pakete. Naapcam bilmem
Güzel atlıyorsun canım ful devam bende bacak egzersizlerine taktım eritcem şu koca bacaklarımı ne iş yaparsam yapayım yatarken bile egzersiz yapıyorum eriyecek inşallah
Onun için süper bir hareket gördüm ama anlatması zor canım hergün yapıyorumAh bende üst bacaklarımı eritmek istiyorum daha doğrusu iç bacaklarımı :)
Onun için süper bir hareket gördüm ama anlatması zor canım hergün yapıyorum
Onun için süper bir hareket gördüm ama anlatması zor canım hergün yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?