- 2 Mart 2017
- 689
- 1.222
- 63
- 39
Canimmm iyide hic bise yememissinnnkiiDünkü menüm,
Sabah yok
Saat 13,00
Avuç içi kadar ekmek
1 şiş ciğer
bol salata
1 bardak şekersiz çay
Saat 14,30
1 sade nescafe
Saat 20,30
1 tane lahana srması
1 bardak ayran
1 saat yürüyüş
1,5 litre su
Canım Instagramdan hergün gördüğüm şeyleri deniyorum adı yok ki ah olsa hemen derdim foto bulursam atarımAdı ne cnm söyle bir bakayım
1
Canimmm iyide hic bise yememissinnnkii
1
Canimmm iyide hic bise yememissinnnkii
Canım Instagramdan hergün gördüğüm şeyleri deniyorum adı yok ki ah olsa hemen derdim foto bulursam atarım
1 dolma ne kiz benim kucuk oglan 5ten asagi yemezzzYememiş miyim bana çok gibi geliyor yediğim :)
Nazara geldim yaa çok şekerli geldi tatlıdan uzaklaşmışim bayağı cok sevindim ama yedimm bugün dikkat edicem kuzumnazaramı geldin sen magnumlarımı götürdün tartı öncesi hemide:)
1 dolma ne kiz benim kucuk oglan 5ten asagi yemezzz
nefsimi köreltsem yeter diyosun yaniKaçamak yapmayayım diye hemen öyle ağzıma attım bir tane öğlen yediğim çok gibi geldi sanki ondan :)
canım benim önemli olan arkaya bakmadan kaldığın yerden devam etmek kaçamaklar üst üste yapılırsa biyerden sonra ipler kopar bütün emek çöpe ama yapılan bir kaçamak iki günde telafi edilir yeterki motivasyon bozulup yeme krizine dönüşmesinNazara geldim yaa çok şekerli geldi tatlıdan uzaklaşmışim bayağı cok sevindim ama yedimm bugün dikkat edicem kuzum
nefsimi köreltsem yeter diyosun yani
M3num sabah 1 tumurta 1.5 dlm tambugday ekmek maydanoz domatea biraz kasar
Ogle okulda tavuk doneri tabaga koydurdum bol salata 1 dlm rkmek ayranla'yedim
Aksam cacik yapicam taze naneli onu icicem icine pul biberde katsam dahami etkili olur yatmadan yesil cay
Tesekkur ederim canm bas donmesi vardi gecmeyen vertigodan suphelendik kalp hastaligida vardi 2 gun tum kontrollerini yaptrdik cok sukur hic biseyi cikmadi ilaclarin yan etkisiymisYeme cnm yeme :)
Baban hasta mı geçmiş olsun neyi var
Tabiki canm bu saatten sonra bozulur mu kaçamaklar ödüller olacak ki devam edebilelim mesela ben cumartesi eşimin bana ödülü olan İskender yicektim yine de yerim.başka da bişey yemem:)canım benim önemli olan arkaya bakmadan kaldığın yerden devam etmek kaçamaklar üst üste yapılırsa biyerden sonra ipler kopar bütün emek çöpe ama yapılan bir kaçamak iki günde telafi edilir yeterki motivasyon bozulup yeme krizine dönüşmesin
İyi günler kızlar inşallah yarın çok güzel eksilerle geliriz bugün spor yapamıyacağım yine bacağım ağrısı tutu dun çok çalıştırdım heralde
Tesekkur ederim canm bas donmesi vardi gecmeyen vertigodan suphelendik kalp hastaligida vardi 2 gun tum kontrollerini yaptrdik cok sukur hic biseyi cikmadi ilaclarin yan etkisiymis
Meraba kizlar bugun biraz yogunum aksam belki giremeyebilirim.Gunduzden gireyim dedim.
Sabah kahvalti
1 yumrta salatalik domates 2 zeytin 4 5 catal peynir 2 dlim.kizarms ekmek
Oglende
Biraxdan yicem tavuk doner servis pilavindan 2 kasik alicam bol yesillik ayran
Aksamida bos gecrcem yarn tartilcaz cunku haftasonu belki minicik bir tatli odulum olurmuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?