Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlar isyerinde nohut vardi.bliyorm bakliyat yememem lazm fkt malesef 3kasikta olsa yemek zorundaydm. Cnku ac kaliyorum.aksam 6da cikiyoruz ve yemek yememiz aksam 7yi geciyor. Bundan dolayi oncelikle kusura bakmayin.malesef evdeki gibi secme secenegi kalmiyor.
Bir de benim tartim bozuldu galiba. Beni 68 gosterio.ama bazen 69 gosterio. Resmen cani nsl isterse durumuna geldik.

Her zaman aynı yerde ve sabit mi cnm bazen oluyor öyle çünkü

yalnız değilsin canım bende 3 yk kaşığı nohut yedim işyerinde seçenek yoktu pilav vardı onu hiç yemiyorum. Bir kasede cacık ile tamamladım bende

bende misafirlikte yiim bakamıyorum pek .. Yarın güzel bi sonuç olursa tartıda, haftasonu güzel bir ödül hakedersin ozaman

inşallah şişlik yapmaz canım.. tartıyı değiştir olmazsa her zaman lazım hem

Canım ben bi kaç kez bi kaç yerde tartılıp en çok çıkanı baz alıyorum malesef dijital tartılar böyle yapıyor
Evet canim. Bende fazlayi baz aliyorm. Ama sinirimi bozuyor cidden. Sacma yani. Ben tutup aya cikmiyormki yer cekominden dolayi agirligim/10 ciksin:)

Güzel atlıyorsun canım ful devam bende bacak egzersizlerine taktım eritcem şu koca bacaklarımı ne iş yaparsam yapayım yatarken bile egzersiz yapıyorum eriyecek inşallah
Güzel atlıyorsun canım ful devam bende bacak egzersizlerine taktım eritcem şu koca bacaklarımı ne iş yaparsam yapayım yatarken bile egzersiz yapıyorum eriyecek inşallah

Saol canım fırsat buldukça atlıyorum. İnşallah isteğin şekle girebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…