- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Kizlar isyerinde nohut vardi.bliyorm bakliyat yememem lazm fkt malesef 3kasikta olsa yemek zorundaydm. Cnku ac kaliyorum.aksam 6da cikiyoruz ve yemek yememiz aksam 7yi geciyor. Bundan dolayi oncelikle kusura bakmayin.malesef evdeki gibi secme secenegi kalmiyor.
Bir de benim tartim bozuldu galiba. Beni 68 gosterio.ama bazen 69 gosterio. Resmen cani nsl isterse durumuna geldik.
yalnız değilsin canım bende 3 yk kaşığı nohut yedim işyerinde seçenek yoktu pilav vardı onu hiç yemiyorum. Bir kasede cacık ile tamamladım bendeKizlar isyerinde nohut vardi.bliyorm bakliyat yememem lazm fkt malesef 3kasikta olsa yemek zorundaydm. Cnku ac kaliyorum.aksam 6da cikiyoruz ve yemek yememiz aksam 7yi geciyor. Bundan dolayi oncelikle kusura bakmayin.malesef evdeki gibi secme secenegi kalmiyor.
Bir de benim tartim bozuldu galiba. Beni 68 gosterio.ama bazen 69 gosterio. Resmen cani nsl isterse durumuna geldik.
bende misafirlikte yiim bakamıyorum pekMeraba kizlar bugun biraz yogunum aksam belki giremeyebilirim.Gunduzden gireyim dedim.
Sabah kahvalti
1 yumrta salatalik domates 2 zeytin 4 5 catal peynir 2 dlim.kizarms ekmek
Oglende
Biraxdan yicem tavuk doner servis pilavindan 2 kasik alicam bol yesillik ayran
Aksamida bos gecrcem yarn tartilcaz cunku haftasonu belki minicik bir tatli odulum olurmuki
Herzaman tartildgm yerde 68 dio.snra 69 dio.snra 68 dio. Offf:)Her zaman aynı yerde ve sabit mi cnm bazen oluyor öyle çünkü
Canım ben bi kaç kez bi kaç yerde tartılıp en çok çıkanı baz alıyorum malesef dijital tartılar böyle yapıyorHerzaman tartildgm yerde 68 dio.snra 69 dio.snra 68 dio. Offf:)
inşallah şişlik yapmaz canım.. tartıyı değiştir olmazsa her zaman lazım hemKizlar isyerinde nohut vardi.bliyorm bakliyat yememem lazm fkt malesef 3kasikta olsa yemek zorundaydm. Cnku ac kaliyorum.aksam 6da cikiyoruz ve yemek yememiz aksam 7yi geciyor. Bundan dolayi oncelikle kusura bakmayin.malesef evdeki gibi secme secenegi kalmiyor.
Evet canim. Bende fazlayi baz aliyorm. Ama sinirimi bozuyor cidden. Sacma yani. Ben tutup aya cikmiyormki yer cekominden dolayi agirligim/10 ciksin:)Canım ben bi kaç kez bi kaç yerde tartılıp en çok çıkanı baz alıyorum malesef dijital tartılar böyle yapıyor
Ayarlarken kalori yakıyoruz heheEvet canim. Bende fazlayi baz aliyorm. Ama sinirimi bozuyor cidden. Sacma yani. Ben tutup aya cikmiyormki yer cekominden dolayi agirligim/10 ciksin:)
Herzaman tartildgm yerde 68 dio.snra 69 dio.snra 68 dio. Offf:)
10kere tartilip ortalamasini mi alsam napsam. Turevini aliyim olmazsaDeğişikmiş cidden
10kere tartilip ortalamasini mi alsam napsam. Turevini aliyim olmazsa
Güzel atlıyorsun canım ful devam bende bacak egzersizlerine taktım eritcem şu koca bacaklarımı ne iş yaparsam yapayım yatarken bile egzersiz yapıyorum eriyecek inşallah
Güzel atlıyorsun canım ful devam bende bacak egzersizlerine taktım eritcem şu koca bacaklarımı ne iş yaparsam yapayım yatarken bile egzersiz yapıyorum eriyecek inşallah
salatalık falan yesen kalorisi çok düşük biraz açlığını alır. Yada bir marul salatası yapsanÇok açım kzlaaaar bgünü ayranla yoğurtla geçiştiriyorum bu regl öncesi şişlk beni mahvediyor
Hepimiz inşallah canım emeğimizin karşılığını alırızSaol canım fırsat buldukça atlıyorum. İnşallah isteğin şekle girebilirsin
Salatalık da yok marul da yok evde:) dayanıcam. Yarına güzel bi sonuç alırsam kendime güzel bi kahvaltı ısmarlıcam onun hevesine dayanıyorumm :)salatalık falan yesen kalorisi çok düşük biraz açlığını alır. Yada bir marul salatası yapsan
Yumurta haslayip sadece beyaz kismini yiyebilirsin 17 kalori ve sirf proteindir.Çok açım kzlaaaar bgünü ayranla yoğurtla geçiştiriyorum bu regl öncesi şişlk beni mahvediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?