Kızlar merhaba çok kötüyüm dünyaları yedim
spor da yok su da yok hiç boncuk haketmedim takımın kaptanı değil yüz karası olabilirim ancakk
çalışıyordum bugün çok yoruldum yarın evdeyim haftaya iş yok tatil en sağlıksız diyetlerden yapacağım spor programı da yapalım seebu ben nasıl affedeceğim kendimi yaaaa
Ayyy çok sevindim valla,neden derseniz bugün çoook yedim nasıl yazıcam yediklerimi derken imdadıma yetiştiniz.Kendimi biraz yi hissetmemi sağladınız...kütahyadan istanbula döndüm kızlar acayip yorgunum arabayı ben kullanıorum ve kar insanın gözünü çok alıo :S
bugün hepimiz mahvolmuşuz yahuuu)
canım haftaya inşallah samanyoluda katılıcak güzel bir liste hazırlarız kendimize bol sporlu olur hem annnemde iyileşir hem bende iyileşirim
kendini affet ama bir daha yapmamak koşu ile
Canım kusura bakma,mesajlara ancak bakabiliyorum.samanyolu
S.A.
samanyolu menünü yaz full lahana mı yedin nee yaptın hem benimkileri de yorumla olmaz mı semoyu da yorumla benm eşm kayboldu da
benm menümü yorumlayan yokmu kızlar?Bugünkü menüm :)
SabahSaat 12)
1 tane çeri domates
1 dilim dil peyniri
5 tane yeşil zeytin
1 yumurta (omlet)
1 bardak süt
Ara:
-
ÖğlenSaat 5)
1 tabak erişte makarna
Beyaz peynir
Ayran
Ara:
Yeşil çay.
61,3 62 -0,7 -1,14%
ya kızlar durum bu ben anlamadım yaaa
haticecim ben büyük ihtimal sebuu düzenli baylaşım yaptığı için 2. oldum :)
neden boncuk vermiyoruz yahu o beni girmeye daha çok teşvik ediyordu:)
benim kaptan adayım HATİCEE
yardımcı adayımda dönünce tgull veya sebuu
caansucum senin eşin S.A. ama dün girmemiş o menünü de hiç beğenmedim 2 öğün olduğu için spor ve sudan ne habersadece 1 boncuk geçen cuma ve bu cumaki kilonu bildirirsen listeye ekleyeceğim seni canım
Arkadaşlar banka işlerim var çıkıp dönücem,sonra görüşürüz...:81::81::81:***3. TAKIM 192. ETAP***
Semo ( 67,30 / 67,30 / 0,00 / 0,00% )
hatice_84 ( 55.8 / 55.1 / 0.7 / 1.25% )
tgull ( 64.7 ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
S_A ( 76,80 / 76,80 / 0,00 / 0,00% )
samanyolu ( 65.6 /65.4 /0.2 /0.30 % )
pinup ( 61.3 / )
seebu ( 67.1 / / / % )
3.takim toplam kilo ( / / / % )
hehee bir an önce bi 50 yi görsek daha ne isterimki eşim :)cansucum kilonu bildirmemişsin tatlım listeye ekleyeceğim seni geçtiğimiz cuma ve bugünkü kilonu yaz
mekik mide de dedikleri üst karını çalıştırıyor çok güzel haklısın sen de bölgesel incelme istiyorsun zaten tavsiyem birkaç karın egzersizi daha ekleyebilirsin
Yaza Hazrlk Egzersizleri: Sper Bikini Programlar
linkte güzel egzersizler var içlerinden seç3 boncuk kazandın menünde su ve sporu da belirt istersen bir dahakine bu hafta benim eşim sensin hadi bakalım kim daha önce 50 kilo olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?