Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kütahyadan istanbula döndüm kızlar acayip yorgunum arabayı ben kullanıorum ve kar insanın gözünü çok alıo :S

bugün hepimiz mahvolmuşuz yahuuu)
Ayyy çok sevindim valla,neden derseniz bugün çoook yedim nasıl yazıcam yediklerimi derken imdadıma yetiştiniz.Kendimi biraz yi hissetmemi sağladınız...Bu gün sabah erkenden çocuklarla tarihi mekanları dolaşmaya çıktık,haliyle bütün öğünler dışarıda yendi,baklavalar,balık ekmek,simit derken iyice sapıttım,akşam lahmacun yediler dur artık dedim kendime..Yarın tartı varNeyse bakalım sabah görücez tartıdaki sonucu.Dün lahana suyu beni mahvetti,tansiyonum düştü,çok kötü oldum,artık böyle diyetlere kalkışmıcam...Kendime spor ve su için 2 verebilirim ancakKendi kendimi puanladım bu hafta,eşim yok diye...

canım haftaya inşallah samanyoluda katılıcak güzel bir liste hazırlarız kendimize bol sporlu olur hem annnemde iyileşir hem bende iyileşirim
kendini affet ama bir daha yapmamak koşu ile

Canım çok geçmiş olsun,çabuk iyileşirsiniz umarım.annen de hasta olunca senin işin zorlaşmış.evet haftaya kendimizi toparlayalım ama ben sizin kadar spor yapamam ki....Bana biraz insaflı davranın olur mu,diyet listenize uyarım,mekik çekip,1 saat yürümeye de razıyım

samanyolu
S.A.

samanyolu menünü yaz full lahana mı yedin nee yaptın hem benimkileri de yorumla olmaz mı semoyu da yorumla benm eşm kayboldu da
Canım kusura bakma,mesajlara ancak bakabiliyorum.
Dün bütün gün lahana çorbası içtim,akşam meyve yedim.1 saat yürüdüm ve 2 litre su içtim.Çok kötü bir gündü,tansiyonum 8e düştü.Bir daha tövbe...
Canım menünü sağolsun Pinup yorumlamış,bu hafta puanlama işimiz çok karıştı.Eşlerimiz kaçtı,ne oldu böyle...

Son düzenleme:
***3. TAKIM 192. ETAP***

Semo ( 67,30 / 67,30 / 0,00 / 0,00% )
hatice_84 ( 55.8 / 55.1 / 0.7 / 1.25% )
tgull ( 64.7 ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
S_A ( 76,80 / 76,80 / 0,00 / 0,00% )
samanyolu ( 65.6 % )
pinup ( 61.3 / / / % )
seebu ( 67.1 / / / % )

3.takim toplam kilo ( / / / % )

Son düzenleme:
caansucum senin eşin S.A. ama dün girmemiş o menünü de hiç beğenmedim 2 öğün olduğu için spor ve sudan ne habersadece 1 boncuk geçen cuma ve bu cumaki kilonu bildirirsen listeye ekleyeceğim seni canım

kızlar bu hafta boncuk tablosu falan yapmaycağım nedenini biliyorsunuz Ama 1.miz seebu çok güzel beslendi süper spor yaptı
2.pinup arada kaçamaklar yapsa da menüler güzeldi
S.A.cım düzenli paylaşım yapmıyorsun sanki
cansu az yiyorsun kaçamak da yapmıyorsun çok güzel ama sporlar az öğün atlama
samanyolu lahana diyeti sana yaramadı normale dön ama baklavaları götürme
ben haftaya güzel başladım ama son 2 gün dengem bozuldu eğer o kadaar çok yemeseydim bi ara 54lere düşmüştüm tartıda ama yine 55e çıktı
semocum konuyu kapatalım dedin kapattık biz ama sen nerelerdesin diyetinden ne haber kilo verdin mi

kızlar bir kaptan ve kaptan yardımcısı ve bir de onun yardımcısını seçmeliyiz herkes fikrini söylesin
sebu sporları takip edecek pinup da içtiğiniz suları cansu da kaçamaklara ceza verecek olur mu

61,3 62 -0,7 -1,14%

ya kızlar durum bu ben anlamadım yaaa

haticecim ben büyük ihtimal sebuu düzenli baylaşım yaptığı için 2. oldum :)

neden boncuk vermiyoruz yahu o beni girmeye daha çok teşvik ediyordu:)

benim kaptan adayım HATİCEE

yardımcı adayımda dönünce tgull veya sebuu

pinup bu neeee niye kilo veremedin hatalarını yaz çabuk ve kızların vereceği bütün cezaları yap boncuk vereceğiz yine canım eşlerimiz kaçtıya bu hafta ondan bir tablo oluşturamadım ben
kaptanlığa beni düşündüğün teşekkür ederim bildiğim kadarıyla tgull yardımcı olmak istemiyor

***3. TAKIM 192. ETAP***

samanyolu ( 65.6 % )
pinup ( 61.3 / 62 / -0.7 / -1.14% )
seebu ( 67.1 / / / % )

caansucum senin eşin S.A. ama dün girmemiş o menünü de hiç beğenmedim 2 öğün olduğu için spor ve sudan ne habersadece 1 boncuk geçen cuma ve bu cumaki kilonu bildirirsen listeye ekleyeceğim seni canım

Canım suyu çok içtim dün tam 3.5 lite 2litreyle kapatrm dedm ama içtikçe içtim 3.5 litre tam
Sporda sadece 100 mekik.
Bu arada 100 mekik sadece 3 dakikada çekiliyor ama çokda yoruyor.
1 dkda 10 kalori yakarmş mekik.Ben dün 30 kalori yaktm sadece yani.
Naza içinde teşekkürler canım

Son düzenleme:
Arkadaşlar banka işlerim var çıkıp dönücem,sonra görüşürüz...:81::81::81:

cansucum kilonu bildirmemişsin tatlım listeye ekleyeceğim seni geçtiğimiz cuma ve bugünkü kilonu yaz
mekik mide de dedikleri üst karını çalıştırıyor çok güzel haklısın sen de bölgesel incelme istiyorsun zaten tavsiyem birkaç karın egzersizi daha ekleyebilirsin
Yaza Hazrlk Egzersizleri: Sper Bikini Programlar
linkte güzel egzersizler var içlerinden seç 3 boncuk kazandın menünde su ve sporu da belirt istersen bir dahakine bu hafta benim eşim sensin hadi bakalım kim daha önce 50 kilo olacak

***3. TAKIM 192. ETAP***

samanyolu ( 65.6 / 65.4 / 0.2 / 0.3% )
seebu ( 67.1 / / / % )

***3. TAKIM 192. ETAP***

samanyolu ( 65.6 / 65.4 / 0.2 / 0.3% )
seebu ( 67.1 / 66 / 1.1 / 1.64% )

cansu seni birkaç saat daha bekleyeceğim mesajımı okumuşsun cevap da yazmışsın ama kilonu da sormuştum
semo gelmeyecek sanırım

seebucum nasıl oldun biraz daha iyi misin

hehee bir an önce bi 50 yi görsek daha ne isterimki eşim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…