- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
aynen okadar kısa sürmez kekik ve naneyı bırlıkte demle sökülür canımOldum kuzum ama 1.5 gün surdu sokuldugune inanmıyorum civanpercemi içiyorum soksun diye ama kesildi yaa
Aynen kuzm yaa hiç rahat değilim. Bide ilk gün acayip agri çektim gece uyandım ağrı kesici attım yatakta döndüm durdum dedim sokulecek heralde ama tam tersi kesildi acaba ilaç mı kesti kiaynen okadar kısa sürmez kekik ve naneyı bırlıkte demle sökülür canım
hayırlı olsun inşaallah bol eksiler görürsün nasıl beğendinmi bu arada menüde guzelİyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah
Yarım dilim tam buğday ekmeği
1 dilim peynir
4 adet yeşil zeytin
2 adet cerry domates
Şekersiz çay
Ara
Türk kahvesi
Öğle
3 yk susuz nohut yemeği
1 kase cacık
Ara
2 adet kuru kayısı
Türk kahvesi
Akşam
1 kase mercimek çorbası ( yağsız ve unsuz)
Ara
Tarçınlı yoğurt
10 dakika trambolin de zıplama
2,5 lt su
Bugünkü menüm
Sabaha eksi görmek ümidiyle
ağrı kesıcı keser dedıgım gıbı boyraz nane ve kekıgı kaynat iç çok faydalıAynen kuzm yaa hiç rahat değilim. Bide ilk gün acayip agri çektim gece uyandım ağrı kesici attım yatakta döndüm durdum dedim sokulecek heralde ama tam tersi kesildi acaba ilaç mı kesti ki
Evet beğendim yorucu değil ama sabaha ayaklarım tutulur mı bilmiyorumhayırlı olsun inşaallah bol eksiler görürsün nasıl beğendinmi bu arada menüde guzel
Cnm öyle bişey olabilirmi kendini kandırırsın ancakTa
tartı için yerleşmeden gitsinler diye yaayiycem belli bari kalmasın vücutta
inşallah bisey olmazEvet beğendim yorucu değil ama sabaha ayaklarım tutulur mı bilmiyorum
Yorucu değil miEvet beğendim yorucu değil ama sabaha ayaklarım tutulur mı bilmiyorum
Tamam canim deneyeyim çok saolAg
ağrı kesıcı keser dedıgım gıbı boyraz nane ve kekıgı kaynat iç çok faydalı
Migros da varmis bide carrefourda sandwic tarzı olanları var büyük marketlere bak canmİyimiş ozaman bende alırım nerden bulabılırım
Oldum kuzum ama 1.5 gün surdu sokuldugune inanmıyorum civanpercemi içiyorum soksun diye ama kesildi yaa
Adi ne aceba bu programinEki Görüntüle 1968786 Bugün 720 kalori almışım. Gramı gramına yazdım her yediğimi bu Yen'i programı çok sevdim yaa
Ben deeeeee.Cok açım
güzel demetimKızlar menüm
Sabah;yok
Öğle 12.30
4 kaşık et kavurma,yarım kase yoğurt
Ara 15.30
10 tane çiğ fındık
Akşam 20.00
4 kaşık bezelye,bir kaşık yogurt
1.5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?