Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

inan bilmiyorum yaaa ama sinirim bozuldu

zaten bedenim inaılmaz değişti artık 36 38 giyemiyorum 40 beden almayoda yediremiyorum kendime

27 şubata kadar 4 kilo veremezsen diyetisyene gidicem

kusura bakmayın kızlar doktora gittim

67.1/66.00/1,4

canım geşmişşşş olsun nasıl oldun ya ağır diyetle bünyeni çökertmedi umarım

pinupcum bu 4 kiloyu vermek için sen de bize katıl diyet ve spor birllikte olmalı bu hafta çok güzel spor yapacağız ona göre

Hatice bu hareketler çok zor gerçekten ama yaptım :)
Az az hepsinden 100 tanede mekik çektim bugün ohhhh :)
Bizde olcaz düz karınlı artık xD

***3. TAKIM 192. ETAP***

Semo ( 67,30 / 67,30 / 0,00 / 0,00% )
hatice_84 ( 55.8 / 55.1 / 0.7 / 1.25% )
tgull ( 64.7 ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
S_A ( 76,80 / 76,80 / 0,00 / 0,00% )
samanyolu ( 65.6 / 65.4 / 0.2 / 0.3% )
pinup ( 61.3 / 62 / -0.7 / -1.14% )
seebu ( 67.1 / 66 / 1.1 / 1.64%)
ca_cansu (53.1 / 52.7 / 0.4 / 0.75%) (yeni üye)
3.takim toplam kilo (447 / 445.3 / 1.7 / 0.38% )

Hatice bu hareketler çok zor gerçekten ama yaptım :)
Az az hepsinden 100 tanede mekik çektim bugün ohhhh :)
Bizde olcaz düz karınlı artık xD

evet canım ya bu göbek sinirimi boozuyor artık gerçekten yaptın mı hepsinden harikasın pilatesi de dene karın bölgesini güzel çalıştırıyor

ben çıktığım gün neden olamayacağımı yazmıştım 4 gün sınavlarım var giremeyebilirim die ama telefondan nete girdiğim için aksilik olmuş ve foruma yazmamış bende onu bugün geçmişi okurken fark ettim ama pc den girip yazdığım bi notta cuma günü itibariyle herşey bi başka olucak yazmıştım ordanda anlaşılmadı sanırım ama burdayım... takımda çok gerginlikler olmuş bu gerginliğe dahil olmak istemem eğer kural dışıysa ve gitmem gerekiyosa bendende herkese hoşça kalın

ccanım deneme sürecinde mazeretsiz gittiğini düşündüm yazmadığın için bu haftaki listemizi paylaştım artık önümüzdeki hafta düzenli girersen seni de ekleriz listeye evet gerginlikler oldu haklısın ama çözdük bizimle misin

Sadece 6 tanesinden yaptım baya bi yoruldum gerçekten. :)
Pilates topum yok benim.Alsam annem istemiyecek çok yer kapladığı içinde.

canım ben aynı zamanda pilates eğitmeniyim biz orjinal pilates öğrendik topsuz top sonradan çıkmış Winsor pilates videoları var internn-ette o biraz benziyor benim öğrendiğime ondan yapabilirsin
ben de sabah 40 dk pilates yaptım ama daaha fazla karın egxz yapacağım sana eşlik etmek için

evet zaten laylaylomuna girmedim buraya.. 4 gün üst üste giredebilirdim ama okulumun uzama riski var ve ben girdimmi kolay çıkamıyorum netten öyle 3 dk da olsa girip yazarımla olmuyo herkes bir diil...
listede değilsem bi sakıncasıda yoktur umarım bugün paylaşım yapmıcam h. sonu başlarım yarından itibaren

Kızlar bugünkü menüm :)
Hatice biz ne günden itibaren birbirimizin menülerini yorumlayacağız?

Sabah:

Kepekli kaşarlı tost
5 tane yeşil zeytin
1 dilim dil peyniri
1 tane çeri domates
1 kupa kuşburnu çay

Ara:

1 kase yoğurt

Öğlen:

1 kase domates çorbası
1 servis kaşığı bulgur pilavı

Ara:

1 kase yoğurt

Akşam:

1 kase domates çorbası.

Ara:

Yok.

2.5 litre su

100 mekik + egzersiz hareketi

serapcım daha sseni tanımıyoruzki bazı arkadaşlar geliyor bir süre sonra haber vermeden çekip gidiyorlar ama ben senin yazdıklarından kalıcı olduğunu düşünmüştüm zaten o yüzden tekrar tekrar baktım bişey yazmış mısın giderken diye sınavlarını ihmal etme canım biz seni anlarız merak etmeb arada boş olduğunda gir o zaman sınavların bitinceye kadar

0
bu kez 5 boncuğu hakettin canım çok güzel menü olmuş da tek çorbayla acıkma pazartesi-cuma demiştik daha önce ama haftasonu da hrkes girerse bugünden itibaren verelim boncuklarımızı

Aaa canım ne güzel bilgilendirdin beni bak bunu bilmiyordum birde bu videoları araştırayım bi. Teşekkürler :)
acaba platesmi karın egzersizlerimi daha çabuk göbek eritir?

ben de yazayım menümü
sabah
2 dilim kepek ekmeği ile beyaz peynirli tost zeytin domates salatalık tatlı kaşığı bal oportakal suyu
ara
2 kaşık puding
öğle
1 kase special k kırmızı meyveli yoğurtla
aara
meyve
akşam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak kereviz yemeği

2 lt su
40 dk pilates

Aaa canım ne güzel bilgilendirdin beni bak bunu bilmiyordum birde bu videoları araştırayım bi. Teşekkürler :)
acaba platesmi karın egzersizlerimi daha çabuk göbek eritir?

canım pilates de ab serisi var arka arkaya karın egzersizleri tekrar sayısını fazla yaparsan göbek de eritir hem o izole yaptığın karın egzersizleri ile ortak olanlar da var ikisi de uygun pilates kalçanı da inceltir

0
bu kez 5 boncuğu hakettin canım çok güzel menü olmuş da tek çorbayla acıkma pazartesi-cuma demiştik daha önce ama haftasonu da hrkes girerse bugünden itibaren verelim boncuklarımızı

Evet canım bence haftasonuda girmeliyiz yoksa kaçamaklar gerçekten çok fazla oluyor.Akşam yemeğim biraz hafif olsun istedim ama çorba yeter heralde yetmezse birde yoğurt. :) Nazar boncukları içinde teşekkürler

Son düzenleme:

pilates videolarının topsuz olanlarının linkini atabilirmisn canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…