pinup bu neeee niye kilo veremedin hatalarını yaz çabuk ve kızların vereceği bütün cezaları yap boncuk vereceğiz yine canım eşlerimiz kaçtıya bu hafta ondan bir tablo oluşturamadım ben
kaptanlığa beni düşündüğün teşekkür ederim bildiğim kadarıyla tgull yardımcı olmak istemiyor
kusura bakmayın kızlar doktora gittim
67.1/66.00/1,4
Kusura bakma cnm görmedim.
Kilom 52.7 tok karınla.
cansucum yine olmadı canım gruba girdiğin zamanki kilonu da yazmam gerekiyor
cansucum kilonu bildirmemişsin tatlım listeye ekleyeceğim seni geçtiğimiz cuma ve bugünkü kilonu yaz
mekik mide de dedikleri üst karını çalıştırıyor çok güzel haklısın sen de bölgesel incelme istiyorsun zaten tavsiyem birkaç karın egzersizi daha ekleyebilirsin
Yaza Hazrlk Egzersizleri: Sper Bikini Programlar
linkte güzel egzersizler var içlerinden seç3 boncuk kazandın menünde su ve sporu da belirt istersen bir dahakine bu hafta benim eşim sensin hadi bakalım kim daha önce 50 kilo olacak
Hatice bu hareketler çok zor gerçekten ama yaptım :)
Az az hepsinden 100 tanede mekik çektim bugün ohhhh :)
Bizde olcaz düz karınlı artık xD
Sadece 6 tanesinden yaptım baya bi yoruldum gerçekten. :)evet canım ya bu göbek sinirimi boozuyor artık gerçekten yaptın mı hepsinden harikasın pilatesi de dene karın bölgesini güzel çalıştırıyor
kalsi iyi yolculuklar canım sana diskalifiye olmazsın daha listeye eklememiştik seni bu vcuma yazacaktım yazmam artık dönünce ekleriz olur mu
serap çok güzel paylaşım yapacak gibi duruyordun bir haber verseydin hiç olmazsa her nereye gittiysen hoşçakal diyorum
cansu burda bizimlesin değil mi
ben çıktığım gün neden olamayacağımı yazmıştım 4 gün sınavlarım var giremeyebilirim die ama telefondan nete girdiğim için aksilik olmuş ve foruma yazmamış bende onu bugün geçmişi okurken fark ettim ama pc den girip yazdığım bi notta cuma günü itibariyle herşey bi başka olucak yazmıştım ordanda anlaşılmadı sanırım ama burdayım... takımda çok gerginlikler olmuş bu gerginliğe dahil olmak istemem eğer kural dışıysa ve gitmem gerekiyosa bendende herkese hoşça kalın
Sadece 6 tanesinden yaptım baya bi yoruldum gerçekten. :)
Pilates topum yok benim.Alsam annem istemiyecek çok yer kapladığı içinde.
ccanım deneme sürecinde mazeretsiz gittiğini düşündüm yazmadığın için bu haftaki listemizi paylaştım artık önümüzdeki hafta düzenli girersen seni de ekleriz listeye evet gerginlikler oldu haklısın ama çözdük bizimle misin
evet zaten laylaylomuna girmedim buraya.. 4 gün üst üste giredebilirdim ama okulumun uzama riski var ve ben girdimmi kolay çıkamıyorum netten öyle 3 dk da olsa girip yazarımla olmuyo herkes bir diil...
listede değilsem bi sakıncasıda yoktur umarım bugün paylaşım yapmıcam h. sonu başlarım yarından itibaren
0Kızlar bugünkü menüm :)
Hatice biz ne günden itibaren birbirimizin menülerini yorumlayacağız?
Sabah:
Kepekli kaşarlı tost
5 tane yeşil zeytin
1 dilim dil peyniri
1 tane çeri domates
1 kupa kuşburnu çay
Ara:
1 kase yoğurt
Öğlen:
1 kase domates çorbası
1 servis kaşığı bulgur pilavı
Ara:
1 kase yoğurt
Akşam:
1 kase domates çorbası.
Ara:
Yok.
2.5 litre su
100 mekik + egzersiz hareketi
canım ben aynı zamanda pilates eğitmeniyim biz orjinal pilates öğrendik topsuz top sonradan çıkmış Winsor pilates videoları var internn-ette o biraz benziyor benim öğrendiğime ondan yapabilirsin
ben de sabah 40 dk pilates yaptım ama daaha fazla karın egxz yapacağım sana eşlik etmek için
Aaa canım ne güzel bilgilendirdin beni bak bunu bilmiyordum birde bu videoları araştırayım bi. Teşekkürler :)
acaba platesmi karın egzersizlerimi daha çabuk göbek eritir?
0
bu kez 5 boncuğu hakettin canım çok güzel menü olmuş da tek çorbayla acıkma pazartesi-cuma demiştik daha önce ama haftasonu da hrkes girerse bugünden itibaren verelim boncuklarımızı
canım pilates de ab serisi var arka arkaya karın egzersizleri tekrar sayısını fazla yaparsan göbek de eritir hem o izole yaptığın karın egzersizleri ile ortak olanlar da var ikisi de uygun pilates kalçanı da inceltir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?