serapcım daha sseni tanımıyoruzki bazı arkadaşlar geliyor bir süre sonra haber vermeden çekip gidiyorlar ama ben senin yazdıklarından kalıcı olduğunu düşünmüştüm zaten o yüzden tekrar tekrar baktım bişey yazmış mısın giderken diye sınavlarını ihmal etme canım biz seni anlarız merak etmeb arada boş olduğunda gir o zaman sınavların bitinceye kadar
pilates videolarının topsuz olanlarının linkini atabilirmisn canım?
sınavım önümüzdeki hafta salı cuma var üst üste olmadıkları için sorun olmaz ama bu hafta p.tesi salı çarş. perş. derken nefes bile alamadım yediklerime hiç mi hiç dikkat etmediğim stresten ağzımın durmadığı bi hafta olmasına rağmen bugün 66.7 geldim 100 gr gitmiş geçen haftadan bu yana..
anlıyorum kurallar var geçmişi okudum şimdi kaptan değişikliğimi oldu? yeni kaptan kim? bide bu hafta eşim olmucak sanırım? sebuyuda spor kaptanı yapmışsınızharika bi karar olmuş vallaaa 1 haftaya kalmaz eririz kesinn.. hergün ödev versin çok iyi bi karar vallaa pinupta suyu kontrol edio sanırımmm sevdim bu yenilikleri...
pinupcum bu 4 kiloyu vermek için sen de bize katıl diyet ve spor birllikte olmalı bu hafta çok güzel spor yapacağız ona göre
öyle canım ya cidden çok sinirim bozuluyo nedense göbeğim şişiyo gitgide
işimin stresi yüzümüde yansımaya başaldı allahım kızlar bu grup olmasa nasıl kimle dertleşcez bilmiyorum pc başında forumda ağlayan tek kişi ben olucam heralde çok sinirim bozuk
henüz resmi olarak bir kaptan seçmiş değiliz herkes fikrini söyleyecek senin düşünceni de alalım canım kaptan yardımcıdsı ve onun yardımcısı için
sıkma canını tek derdin bbu olsun hallederiz bu hafta kilo vereceksin pinup söz ver babna hem neden çok yiyoruz ki ya yazık değil mi vücudumuza sonra rahatsız ediyor insanı yemekler gerginlik şişkinlik 10 kilo verdim 8 ayda oğlum da 10.5 kilo hergün onu kucağımda taşıyıp duruyormuşum yazık değil mi eklemlerimize şimdi böyle yaparsan yaşlanınca acısını çıkarırlar bizden hertarafımız ağrır
valla ben yeni olduğum için kimin daha iyi bu sorumluluğu alabileceği konusunda bi fikrim olması mümkün değil 1 haftayla hiç bişeyi genelleyemem ama sadece 1 haftayla oluşan fikrimi paylaşabilirim... öncesini bilemem ama ben girdiğimden beri seni ve seebu yu daha aktif buldum tüm üyeler arasında ama bu durum tesadüfenmi bana böyle denk geldi geneldemi böyle bilemem mesela benim geldiğim gün tgul tatile çıktı onun nasıl olduğunu bilmiyorum kaptan ve yardımcılık konusunda bi önerim yok dediğim gibi sadece 1 hafta aranızdaydım o 1 haftadada seebu ve seni çok aktif gördüm...
pinupta aktifti ama sıralama yaparsam 3. olarak onunla denk gelmem pek olmadı çünkü ama paylaşımı var onunda..
yeni üyenizin fikri bu.. kaptan kim olur bilmem eminim bazı kurallar var uyulmasını beklediğiniz ama çokta abartmamak lazım semoyu üzmemize değermi diye.. hani adı kaptandır senin daha çok emeğin verdır herkes seni kaptan sanıyodur varsın öle sanılsın ne fark edicek zaten sen yapıyosan bi çok şeyi kaptansındır ilan edilmek çokta önemli olmasa gerek...
cansu seni birkaç saat daha bekleyeceğim mesajımı okumuşsun cevap da yazmışsın ama kilonu da sormuştum
semo gelmeyecek sanırım
seebucum nasıl oldun biraz daha iyi misin
inan bilmiyorum yaaaama sinirim bozuldu
zaten bedenim inaılmaz değişti artık 36 38 giyemiyorum 40 beden almayoda yediremiyorum kendime
27 şubata kadar 4 kilo veremezsen diyetisyene gidicem
canım geşmişşşş olsun nasıl oldun ya ağır diyetle bünyeni çökertmedi umarım
sınavım önümüzdeki hafta salı cuma var üst üste olmadıkları için sorun olmaz ama bu hafta p.tesi salı çarş. perş. derken nefes bile alamadım yediklerime hiç mi hiç dikkat etmediğim stresten ağzımın durmadığı bi hafta olmasına rağmen bugün 66.7 geldim 100 gr gitmiş geçen haftadan bu yana..
anlıyorum kurallar var geçmişi okudum şimdi kaptan değişikliğimi oldu? yeni kaptan kim? bide bu hafta eşim olmucak sanırım? sebuyuda spor kaptanı yapmışsınızharika bi karar olmuş vallaaa 1 haftaya kalmaz eririz kesinn.. hergün ödev versin çok iyi bi karar vallaa pinupta suyu kontrol edio sanırımmm sevdim bu yenilikleri...
valla ben yeni olduğum için kimin daha iyi bu sorumluluğu alabileceği konusunda bi fikrim olması mümkün değil 1 haftayla hiç bişeyi genelleyemem ama sadece 1 haftayla oluşan fikrimi paylaşabilirim... öncesini bilemem ama ben girdiğimden beri seni ve seebu yu daha aktif buldum tüm üyeler arasında ama bu durum tesadüfenmi bana böyle denk geldi geneldemi böyle bilemem mesela benim geldiğim gün tgul tatile çıktı onun nasıl olduğunu bilmiyorum kaptan ve yardımcılık konusunda bi önerim yok dediğim gibi sadece 1 hafta aranızdaydım o 1 haftadada seebu ve seni çok aktif gördüm...
pinupta aktifti ama sıralama yaparsam 3. olarak onunla denk gelmem pek olmadı çünkü ama paylaşımı var onunda..
yeni üyenizin fikri bu.. kaptan kim olur bilmem eminim bazı kurallar var uyulmasını beklediğiniz ama çokta abartmamak lazım semoyu üzmemize değermi diye.. hani adı kaptandır senin daha çok emeğin verdır herkes seni kaptan sanıyodur varsın öle sanılsın ne fark edicek zaten sen yapıyosan bi çok şeyi kaptansındır ilan edilmek çokta önemli olmasa gerek...
ben de yazayım menümü
sabah
2 dilim kepek ekmeği ile beyaz peynirli tost zeytin domates salatalık tatlı kaşığı bal oportakal suyu
ara
2 kaşık puding
öğle
1 kase special k kırmızı meyveli yoğurtla
aara
meyve
akşam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak kereviz yemeği
2 lt su
40 dk pilates
hatice herşey çok üst üste geliyo dertlenince ve bişiler ters gidincede hemen yemeğe sarılıyorum
iş yerimiz kötü durumda 2 aydır maaş alamıyoruz allahtan ailemle yaşıyorum ama ev geçindirenler için çok üzlüyorum
7 ay kortizonlu ağır bir sivilce ilacı kullandım bir daha çıkmaması gerekiyordu sivilce bastı yüzümü oda sinirimi bozuyorrr
ya kilo vermemeyi anlarım ama neden kilo alıyorum
ooffff offf
serap haklısın semoyu üzmek düşündüğüm bişey değildi kaptanlık yapmak da derdinde edeğilim ama semo yapar diye güvendiğim zaman bildirimi kardeş takım son anda yaptı diskalifiye olabilirdik grup olarak hem semo hiç girmiyor ki tamam yine ben yardımcı olayım o kaptan olsun diyeceğim ama kilo bildirimi de yapmıyor çoğu zaman birlikte bişeyler yapmak istesek katılmıyor kilosu da pek değişmiyor öncesini bilmem ben takıma geldiğimden beri senin de fikrini almak istedim sadece kaptanlık yapömayı çok isterim diyen biri varsa bakalım seçelim artık ben yine yardımcı olurum hiç fark etme<z
o sivilceler hep stresten bu ara ben de dertliyim ev almak istiyoruz bir tğürlü olmuyor evimiz var ama anneme yakın bi yerden almak istiyoruz neyse işte bunun gibi şeyler benim de yzümden sivilce çıktı hiç çıkmazdı saçlarım da dökülüyor
hiçbirşey için fazla üzülme benim eşimin 2-3 ay maaş alamadığı da oldu sürekli iş değiştirip duruyor bu ara uzun zamandır çalışıyorsan ödeyeceklerine güveniyorsan idare edeceksin canım yoksa ayrılacaksın başka yapacak nbişey yok sen de benim gibi sıkıldıça yiyordsun anlaşılan
kuzum bu grupta kaptanlık öenmli aslında bazı görev ve sorumluluklar oluyor çünkü
bildirimler takipler takımı derlemek toplamak ablalık etmek ( yaş olarak demiyorum tabi)
örneğin biri çok paylaşım yapar ama sorumluluk alamaz o yüzden kaptan önemlidir candır kandır kaptan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?