Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sınavım önümüzdeki hafta salı cuma var üst üste olmadıkları için sorun olmaz ama bu hafta p.tesi salı çarş. perş. derken nefes bile alamadım yediklerime hiç mi hiç dikkat etmediğim stresten ağzımın durmadığı bi hafta olmasına rağmen bugün 66.7 geldim 100 gr gitmiş geçen haftadan bu yana..
anlıyorum kurallar var geçmişi okudum şimdi kaptan değişikliğimi oldu? yeni kaptan kim? bide bu hafta eşim olmucak sanırım? sebuyuda spor kaptanı yapmışsınız harika bi karar olmuş vallaaa 1 haftaya kalmaz eririz kesinn.. hergün ödev versin çok iyi bi karar vallaa pinupta suyu kontrol edio sanırımmm sevdim bu yenilikleri...

henüz resmi olarak bir kaptan seçmiş değiliz herkes fikrini söyleyecek senin düşünceni de alalım canım kaptan yardımcıdsı ve onun yardımcısı için

pinupcum bu 4 kiloyu vermek için sen de bize katıl diyet ve spor birllikte olmalı bu hafta çok güzel spor yapacağız ona göre

öyle canım ya cidden çok sinirim bozuluyo nedense göbeğim şişiyo gitgide
işimin stresi yüzümüde yansımaya başaldı allahım kızlar bu grup olmasa nasıl kimle dertleşcez bilmiyorum pc başında forumda ağlayan tek kişi ben olucam heralde çok sinirim bozuk

sıkma canını tek derdin bbu olsun hallederiz bu hafta kilo vereceksin pinup söz ver babna hem neden çok yiyoruz ki ya yazık değil mi vücudumuza sonra rahatsız ediyor insanı yemekler gerginlik şişkinlik 10 kilo verdim 8 ayda oğlum da 10.5 kilo hergün onu kucağımda taşıyıp duruyormuşum yazık değil mi eklemlerimize şimdi böyle yaparsan yaşlanınca acısını çıkarırlar bizden hertarafımız ağrır

henüz resmi olarak bir kaptan seçmiş değiliz herkes fikrini söyleyecek senin düşünceni de alalım canım kaptan yardımcıdsı ve onun yardımcısı için

valla ben yeni olduğum için kimin daha iyi bu sorumluluğu alabileceği konusunda bi fikrim olması mümkün değil 1 haftayla hiç bişeyi genelleyemem ama sadece 1 haftayla oluşan fikrimi paylaşabilirim... öncesini bilemem ama ben girdiğimden beri seni ve seebu yu daha aktif buldum tüm üyeler arasında ama bu durum tesadüfenmi bana böyle denk geldi geneldemi böyle bilemem mesela benim geldiğim gün tgul tatile çıktı onun nasıl olduğunu bilmiyorum kaptan ve yardımcılık konusunda bi önerim yok dediğim gibi sadece 1 hafta aranızdaydım o 1 haftadada seebu ve seni çok aktif gördüm...
pinupta aktifti ama sıralama yaparsam 3. olarak onunla denk gelmem pek olmadı çünkü ama paylaşımı var onunda..
yeni üyenizin fikri bu.. kaptan kim olur bilmem eminim bazı kurallar var uyulmasını beklediğiniz ama çokta abartmamak lazım semoyu üzmemize değermi diye.. hani adı kaptandır senin daha çok emeğin verdır herkes seni kaptan sanıyodur varsın öle sanılsın ne fark edicek zaten sen yapıyosan bi çok şeyi kaptansındır ilan edilmek çokta önemli olmasa gerek...

hatice herşey çok üst üste geliyo dertlenince ve bişiler ters gidincede hemen yemeğe sarılıyorum

iş yerimiz kötü durumda 2 aydır maaş alamıyoruz allahtan ailemle yaşıyorum ama ev geçindirenler için çok üzlüyorum

7 ay kortizonlu ağır bir sivilce ilacı kullandım bir daha çıkmaması gerekiyordu sivilce bastı yüzümü oda sinirimi bozuyorrr

ya kilo vermemeyi anlarım ama neden kilo alıyorum

ooffff offf

serap haklısın semoyu üzmek düşündüğüm bişey değildi kaptanlık yapmak da derdinde edeğilim ama semo yapar diye güvendiğim zaman bildirimi kardeş takım son anda yaptı diskalifiye olabilirdik grup olarak hem semo hiç girmiyor ki tamam yine ben yardımcı olayım o kaptan olsun diyeceğim ama kilo bildirimi de yapmıyor çoğu zaman birlikte bişeyler yapmak istesek katılmıyor kilosu da pek değişmiyor öncesini bilmem ben takıma geldiğimden beri senin de fikrini almak istedim sadece kaptanlık yapömayı çok isterim diyen biri varsa bakalım seçelim artık ben yine yardımcı olurum hiç fark etme<z

kuzum bu grupta kaptanlık öenmli aslında bazı görev ve sorumluluklar oluyor çünkü
bildirimler takipler takımı derlemek toplamak ablalık etmek ( yaş olarak demiyorum tabi)
örneğin biri çok paylaşım yapar ama sorumluluk alamaz o yüzden kaptan önemlidir candır kandır kaptan :)

cansu seni birkaç saat daha bekleyeceğim mesajımı okumuşsun cevap da yazmışsın ama kilonu da sormuştum
semo gelmeyecek sanırım

seebucum nasıl oldun biraz daha iyi misin

Canım hastayım ya salgınları almışım 3 senedir hasta olmuyordum kendime nazar ettim
bir ton ilaç verdi doktor azıcık kendime geldim sabah göre

canım benim sana tavsiyem akşam 8 den sonra asla agzına bişey koymaman en fazla meyve yemen ve spor yapman ayrıca su çok önemli gün içinde de seni uyarmıştım hamurlar pilavlar makarnalar bunlardan vazgeçmek lazım çok zor değil kilo vermek zor olan vücudumuzu tanımak... sende deneme yanılma ile anllıycaksın onuda beraber yapıcaz stres yapma stres yaparsan veremezsin azıl
Bir de tatlım diyetim agır değil vitaminli ve vücudumun istediği şekilde bir beslenme uyguluyorum bir de annemden salgını aldım bir de dışarı çıktım incecik giydim hep benim hatam

İnşallah tatlım şu hastalıgı geçiriyim o zaman başlıycaz bol sporlu cezalı ödevli günlerimize bu yaza incecik giricez

canım kaptanın ve kaptan yardımcısının olması ve görevini tam olarak yerine getirmesi çok önemli çünkü görevleri oluyor listelerin oluşması yeni gelenlerin denetiminin yapılması gerekiyor. Bir de takımın motivasyonun yüksek tutulması gerekiyor bence kaptan hatice olmalı herkes zaten onu biliyor
semoda kaptan olmak istemediğini söyledi. Diğer arkadaşlarda hemen hemen aynı düşünce de bence artık kaptanlıgını ilan et haticecim ve nereye bildirilmesi gerekiyorsa bildir

şöyle yapalım mı?

tablo yapalım mı?

pinup un kaptan adayı; hatice
pinupun yardımcı kaptan adayı ; sebuu

ekleye ekleye gidelim kilo bildirimi gibi sonuç çıksın

Senin menününde benden aşağı kalır yok canım tebrik ederim seni :)
Hele akşamki kereviz yemeğin süper ben hiç sevmemde =)
Bendende sana 5 nazar boncuğu :)

o sivilceler hep stresten bu ara ben de dertliyim ev almak istiyoruz bir tğürlü olmuyor evimiz var ama anneme yakın bi yerden almak istiyoruz neyse işte bunun gibi şeyler benim de yzümden sivilce çıktı hiç çıkmazdı saçlarım da dökülüyor
hiçbirşey için fazla üzülme benim eşimin 2-3 ay maaş alamadığı da oldu sürekli iş değiştirip duruyor bu ara uzun zamandır çalışıyorsan ödeyeceklerine güveniyorsan idare edeceksin canım yoksa ayrılacaksın başka yapacak nbişey yok sen de benim gibi sıkıldıça yiyordsun anlaşılan

pinup un kaptan adayı; hatice
pinupun yardımcı kaptan adayı ; sebuu
sebuu nun kaptan adayı ; hatice
sebuunun yardımcı kaptan adayı ; sebuu

yok ben derdindesin diye demedim tabi bu kadar iç yüzünüde bilemem olayın diskalifiye olunsa oda çok üzücü olurdu takım için.. ben sadece okurken kendimi semo nun yerine koydum hani ufak bi patlakta herkes birden fikrini paylaşınca üstüne gider gibi olmuş yorumlara haklı veya haksız demiyorum, sadece bi anda oluşu üzmüştür die dedim.. ben bu takımın parçasıyım tabiki fikirlerim var ama kısa süredir aranızda olduğum için hak yemek istemem mesela SA samanyolu bunları pek görmüyorum ama belkide mazeretli yoklar bilemiyorum o yüzden bişi diyemedim ama yeni bi kaptan seçilicekse ve bana fikrim soruluyo bu bi oylama anlamına geliosa sen ve seebu derim çünkü ben sizi daha çok gördüm...

aynen canım sıkıldıkça çikolata şelalesine dalıp cips havuzunda yüzmek istiyorum

iş ise bakıyorum ama çıkana veriyorlar maaşını biriksin diyorum iş bulana kadar

iş bulmakda ne yazık ki zor

bende aynı fikirdeyim kaptan takım ruhunun anlamıdır tabiki ama benim demek istediğim o değildi tabii dediğim gibi işin iç yüzünüde tam bilmiyorum yanlışım varsa affola ama demek istediğim zaten hatice bunu gayet iyi yapıyodu ve zaten kaptan o sanılıyodu hani haticeyi kaptan ilan etmeye gerek yok yada kaptan seçmeye gerek yok diye düşündüm zaten yapıyo güzel bi şekilde ve zaten kaptan sanılıyoki bende öyle sanıyodum o yüzden dedim

serap aslında benim sözlerim yeni değil her cuma semo için bişeyler yaazıyordum daha sık girmesi gerektiğini giremiyorsaa haber vermesini vs. Ama yine de senin söylediğin gibi hissediyorsaa çok üzülürüm Semo kaptanlığı bıraksan da takımı terk etme lütfen gir birlikte verelim kilolarımızı

İnşallah tatlım şu hastalıgı geçiriyim o zaman başlıycaz bol sporlu cezalı ödevli günlerimize bu yaza incecik giricez

canım kaptanın ve kaptan yardımcısının olması ve görevini tam olarak yerine getirmesi çok önemli çünkü görevleri oluyor listelerin oluşması yeni gelenlerin denetiminin yapılması gerekiyor. Bir de takımın motivasyonun yüksek tutulması gerekiyor bence kaptan hatice olmalı herkes zaten onu biliyor
semoda kaptan olmak istemediğini söyledi. Diğer arkadaşlarda hemen hemen aynı düşünce de bence artık kaptanlıgını ilan et haticecim ve nereye bildirilmesi gerekiyorsa bildir
[/QUOTE]

çok geçmiş olsun seebuuu dikkat et kendine zayıflayacam die vitaminsiz kalıp hasta olma kısssss geçmiş olsun çiçeğiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…