Evet cnm nisan sonu sınavlarım var bu kadar vaktim olmaz hemde baya kirlemişti halılar ruhum darlandı
Yapıp bitireyimde derslere ve diyete yoğunlaşayım
Tamam canım özellikle Basen hareketleri mutlaka yapalım kızım bazen izin vermiyor leslie yapmama anne spor yapma diye ağlıyor o oynarken diğerlerini yapabilirimO zaman birbirimizi takip edelim burdan yaptık mı yapmadık mı
İyi cnm gayet
Dün cıss yaptım diye geç yazayım dedim menüleri kimler yazmıyor muhabbeti çıkınca yazamadım hehe bugüne kaldı oldukça pilav yememeye çalışıyorum tatlı canım çekmişti meğer regl olcakmışım oldum o da çıktı aradan artık bundan sonra cumaya kadar pilav tatlı yok gelsin eksiler gitain kilolar yapılsın sporlarr hayddii kızlar eller havayacısların bile kararında olmuş aferin benim arkadaşıma
Tamam canım özellikle Basen hareketleri mutlaka yapalım kızım bazen izin vermiyor leslie yapmama anne spor yapma diye ağlıyor o oynarken diğerlerini yapabilirim
Dün cıss yaptım diye geç yazayım dedim menüleri kimler yazmıyor muhabbeti çıkınca yazamadım hehe bugüne kaldı oldukça pilav yememeye çalışıyorum tatlı canım çekmişti meğer regl olcakmışım oldum o da çıktı aradan artık bundan sonra cumaya kadar pilav tatlı yok gelsin eksiler gitain kilolar yapılsın sporlarr hayddii kızlar eller havaya
Bacaklarımızı ölçelim inceldikçe musmutlu oluruz bide niveanın sıkılaştırıcı kremini sürüyorum ben selülit giderici bulamayıp bunu almıştım pürüzsüz yapıyor hadiiii yazın incecik bacaklarımızlan püfür püfür elbiseler giyicezzzAynen cnım benim de şu an sorunum basen zaten incelmesi lazım bacaklarımın
Canım ben haftada 1 kilo verebiliyorum max sadece ilk hafta 1.7 vermiştim o yüzden beklentim 58.5 bu hafta inşallah daha az olurOhh hadi bakalımm haftaya süper olacakk desene
Bacaklarımızı ölçelim inceldikçe musmutlu oluruz bide niveanın sıkılaştırıcı kremini sürüyorum ben selülit giderici bulamayıp bunu almıştım pürüzsüz yapıyor hadiiii yazın incecik bacaklarımızlan püfür püfür elbiseler giyicezzz
Canım ben haftada 1 kilo verebiliyorum max sadece ilk hafta 1.7 vermiştim o yüzden beklentim 58.5 bu hafta inşallah daha az olur
Migrosta gratiste falan indirimdeydi kaç haftadır canım ben Carrefour dan almıştımDur bulursam bende alayım süreyim inşallah :)
Migrosta gratiste falan indirimdeydi kaç haftadır canım ben Carrefour dan almıştım
İnşallah canım inşallah hepimiz mutlu olacağımız kiloya hızla ulaşalımBende bu hafta 53ü görürüm inşallah
Azcık indirim takip et normalde 40 tl civarı canımAvmye gitmem gerek fırsat bulursam gider alırım :)
İnşallah canım inşallah hepimiz mutlu olacağımız kiloya hızla ulaşalım
Azcık indirim takip et normalde 40 tl civarı canım
Ok anlaştıkTamam canım benim için de öyle daha iyi çocuklar evde olunca bende h.sonu bakamayabiliyorum
Nivea sıkılaştırıcı krem yazıyor selülit yazanı bulursan ondan al hemen sıkılaştırıyor hem selülit yok ediyor süper süperBakarım cnm ne yazıyor adı
Tamam canım özellikle Basen hareketleri mutlaka yapalım kızım bazen izin vermiyor leslie yapmama anne spor yapma diye ağlıyor o oynarken diğerlerini yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?