Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

O zaman birbirimizi takip edelim burdan yaptık mı yapmadık mı
Tamam canım özellikle Basen hareketleri mutlaka yapalım kızım bazen izin vermiyor leslie yapmama anne spor yapma diye ağlıyor o oynarken diğerlerini yapabilirim

cısların bile kararında olmuş aferin benim arkadaşıma
Dün cıss yaptım diye geç yazayım dedim menüleri kimler yazmıyor muhabbeti çıkınca yazamadım hehe bugüne kaldı oldukça pilav yememeye çalışıyorum tatlı canım çekmişti meğer regl olcakmışım oldum o da çıktı aradan artık bundan sonra cumaya kadar pilav tatlı yok gelsin eksiler gitain kilolar yapılsın sporlarr hayddii kızlar eller havaya

Tamam canım özellikle Basen hareketleri mutlaka yapalım kızım bazen izin vermiyor leslie yapmama anne spor yapma diye ağlıyor o oynarken diğerlerini yapabilirim

Aynen cnım benim de şu an sorunum basen zaten incelmesi lazım bacaklarımın

Ohh hadi bakalımm haftaya süper olacakk desene

Aynen cnım benim de şu an sorunum basen zaten incelmesi lazım bacaklarımın
Bacaklarımızı ölçelim inceldikçe musmutlu oluruz bide niveanın sıkılaştırıcı kremini sürüyorum ben selülit giderici bulamayıp bunu almıştım pürüzsüz yapıyor hadiiii yazın incecik bacaklarımızlan püfür püfür elbiseler giyicezzz

Dur bulursam bende alayım süreyim inşallah :)

Saleykum
Dün babam kardeşim geldi onlarla ilgileniyorum. Bugün kaçamakli olacak sanırım. Akşama lahmacun yaptım nasıl atlatacam bilemiyorum. Fazla yememeye çalışırım.
Spor olarak da babamlarla balıklıgölü dolaştık 3 saat saat sürdü zaten niyetim sporda olur diye çıktım.
Ben tam olarak 2 saat diye bilirim çünkü yavaslayip durduk.@ayulduzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…