Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

haha demi canım daha önceki olanlar malum üstüne alınan oluyor
Aynen canim.insanlara belli olmuyor:))) sonra tek tek aciklama yapmak zorunda kaliyorm. Ama menu paylasmayip sadece kilosuni bildirenin sende farkindaysan ozaman tamam merkez:)))))))

Ee hatunlar nasıl gidiyo. Tıka basa doluyum akşama kadar beni idare eder. Akşama et haşlama yapcam. Oturuyom kaynanamgil var akşama da görümceler yeğenler inşallah ufak sıyrıklarla atlatırım

Ay canım teşekkür ederim devamı gelmez
Sey yarın k.validem keşkek yapicak keşkek kalorili bir yiyecek öğlen ogununde k.validemi de kirmicak şekilde yarım kase falan yesem olur mı acaba çok mu olur bilemedim
Bizdede herse diğer adı.annemde yapmış şimdi beni çagırıyor gel yiyelim dıye:)

Fıstık menülerini yazdın mı
Yoksa benim mi gözümden kaçtı
Sağlıklı beslen mutlaka verirsin
Detoksa gerek yok suan bence
Cancağızım yazacak bişey bulamıyorum ki çorbayla ogun geçiriyorum sırf zayıflamak için akşam yemiyorum zaten sabah kahvaltım yok öğle ne yersem artik

1 ve 4 devamlı yaptığım hareketler :)
Düzenli yapalım canım fayda görmek için ben ilk başladığımda 2 hafta hergün yapmıştım süper hissediyordum son 2 günde bir oldu şimdi yine hergün yapmaya çalışacağım

Selamlar kızlar evet yeni bir haftaya başladık inşallah bu hafta daha iyi olacağız dün sinirimden yemeği biraz abarttım ama bugün tam gaz devam edeceğim haftaya süper olucam hadi inşallah :)

Saatleri tam hatırlamıyorum ama yazayım menümü(menü olmasa da

Sabah eksi 300 gr eksik görünce bir gün önce kurabiye yapmıştım 2 tane ondan attım ağzıma

Öğle yarım döner 1 bardak kola

Akşam da 1 tabak makarna yedim malesef

Evet hiç diyet menüsü olmadı ama 1 hafta aç kalıp 300 gr eksi görünce yerlerde ağlayacaktım hatta o derece ama bugün dank etti dedim dün geçti bugün kendine gel zehra :)

Ve kaldığım yerden devam ediyorumm

Cancağızım yazacak bişey bulamıyorum ki çorbayla ogun geçiriyorum sırf zayıflamak için akşam yemiyorum zaten sabah kahvaltım yok öğle ne yersem artik
Kuzummm sabah kahvalti yapmayinca kilo verilmitor hiccc yapamiyorsan cantana 3 ceviz 2 kayisi koy onu ye metabolizma calismiyor yoksa bende o hatayi yapiyodum aksama kadar acimm ama gram veremiyosdum meger sebep buymus

Yarın denicem inşallah ne kadar haşlıyoruz

Ee hatunlar nasıl gidiyo. Tıka basa doluyum akşama kadar beni idare eder. Akşama et haşlama yapcam. Oturuyom kaynanamgil var akşama da görümceler yeğenler inşallah ufak sıyrıklarla atlatırım

atlatırsın sen inanıyorum canımm

Dünkü menü hepimiz cıslı yemişiz

Kahvaltı 11.00
1 tutam maydanoz
1 yaprak marul
5 ince dilim sucuk
Yarım dilim ekmek çikolata sürümlük
Kibrit kutusu kadar peynir

Akşam 17.30
İki kepçe yeşil fasülye
2 kaşık pilav
1 tane etimek

2 litreyi geçkin su

Düzenli yapalım canım fayda görmek için ben ilk başladığımda 2 hafta hergün yapmıştım süper hissediyordum son 2 günde bir oldu şimdi yine hergün yapmaya çalışacağım

O zaman birbirimizi takip edelim burdan yaptık mı yapmadık mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…