- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Aynen canim.insanlara belli olmuyor:))) sonra tek tek aciklama yapmak zorunda kaliyorm. Ama menu paylasmayip sadece kilosuni bildirenin sende farkindaysan ozaman tamam merkez:)))))))haha demi canım daha önceki olanlar malum üstüne alınan oluyor
Bizdede herse diğer adı.annemde yapmış şimdi beni çagırıyor gel yiyelim dıye:)Ay canım teşekkür ederim devamı gelmez
Sey yarın k.validem keşkek yapicak keşkek kalorili bir yiyecek öğlen ogununde k.validemi de kirmicak şekilde yarım kase falan yesem olur mı acaba çok mu olur bilemedim
Cancağızım yazacak bişey bulamıyorum ki çorbayla ogun geçiriyorum sırf zayıflamak için akşam yemiyorum zaten sabah kahvaltım yok öğle ne yersem artikFıstık menülerini yazdın mı
Yoksa benim mi gözümden kaçtı
Sağlıklı beslen mutlaka verirsin
Detoksa gerek yok suan bence
Düzenli yapalım canım fayda görmek için ben ilk başladığımda 2 hafta hergün yapmıştım süper hissediyordum son 2 günde bir oldu şimdi yine hergün yapmaya çalışacağım1 ve 4 devamlı yaptığım hareketler :)
Kuzummm sabah kahvalti yapmayinca kilo verilmitor hiccc yapamiyorsan cantana 3 ceviz 2 kayisi koy onu ye metabolizma calismiyor yoksa bende o hatayi yapiyodum aksama kadar acimm ama gram veremiyosdum meger sebep buymusCancağızım yazacak bişey bulamıyorum ki çorbayla ogun geçiriyorum sırf zayıflamak için akşam yemiyorum zaten sabah kahvaltım yok öğle ne yersem artik
Tabii ki canim benim. Aslinda cok basit. Bildigin kiymali börek yaptigini dusun. Yufka yerine lahana yaprağı kullaniyorsun. Tek degisiklik o :) lahanalari biraz haslayim alta bir kac sira diziyoruz. İcine kavrulmus kiyma borek icini koyuyoruz. Ustune tekrar lahana yapraklari. Firina veriyoruz. İstersen salcali sos ya dokebilirsin biraz ama o zaman biraz daha yemek gibi oluyor. Firinda pisiyor. Uzerine kasar rendeleyebilirsin. Ben yulaf kepeginden yagsiz sutle besamel sos dokuyordum. Sonra light kasar rendeliyordum. Bu sefer besamelsiz yaptik. Yemeklerimi annem yapiyor malum. Ben sunu istiyorum diyorum. Nasil biseymis o diyor. Azcik anlatiyorum aksam bi geliyorum yapmis :)
Gercekten lezzetli oluyor zerocumm afiyet olsun :)
Aynen canim.insanlara belli olmuyor:))) sonra tek tek aciklama yapmak zorunda kaliyorm. Ama menu paylasmayip sadece kilosuni bildirenin sende farkindaysan ozaman tamam merkez:)))))))
Ee hatunlar nasıl gidiyo. Tıka basa doluyum akşama kadar beni idare eder. Akşama et haşlama yapcam. Oturuyom kaynanamgil var akşama da görümceler yeğenlerinşallah ufak sıyrıklarla atlatırım
Sporumu eklemeyi unutmuşum
5 dakika aralar ile toplamda 20 dakika trambolin üzerinde zıplama hareketleri
Su ise 3 lt standart
Dünkü menüm
Sabah 07.15
Çok az peynir,bir galeta,bir t.k reçel,iki zeytin
Öğle 12.30
Tavuk papaya (süzme yogurt üzerinde soslu tavuk,iki üç tane elma dilim patates)
Akşam;yok
2 lt su
1 mil leslie
Basen hareketleri dünkü resim koyduğum
50 ip atlama
Toplam kırk dakika
Cancağızım yazacak bişey bulamıyorum ki çorbayla ogun geçiriyorum sırf zayıflamak için akşam yemiyorum zaten sabah kahvaltım yok öğle ne yersem artik
Düzenli yapalım canım fayda görmek için ben ilk başladığımda 2 hafta hergün yapmıştım süper hissediyordum son 2 günde bir oldu şimdi yine hergün yapmaya çalışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?