Dünkü menü hepimiz cıslı yemişiz
Kahvaltı 11.00
1 tutam maydanoz
1 yaprak marul
5 ince dilim sucuk
Yarım dilim ekmek çikolata sürümlük
Kibrit kutusu kadar peynir
Akşam 17.30
İki kepçe yeşil fasülye
2 kaşık pilav
1 tane etimek
2 litreyi geçkin su
Canım hiç fark etmez. Bi gün ben bi gün sen olabilir mesela ortak olabilir sen nasıl dersenGünaydın kızlar:)şöyle birşey mi yapsak acaba,herkes saat 17.00 den sonra menülerini yazmaya başlarsa kopukluk olmaz daha rahat takip edilebilir ne dersiniz.birdeOnDeryaa nasıl yapalım kuzum hangimiz hangi günler yada nasıl takıp edelim
Haydi kızlar hiç kimse bugün kü kahvaltıları yazmamış aldım kalem kağıdı. Bekliyorum.
H.içi geç eve geç geldiğim için takip etmem zor olabilir.cmrtsi-pazar-pzrtsi bende diğer günler sende olsa nasıl olur.en azından h.sonu bende olursa rahat olur benim için.h.içi o yorgunlukla gözden kaçırabilirim.sanada uyarsa tabiCanım hiç fark etmez. Bi gün ben bi gün sen olabilir mesela ortak olabilir sen nasıl dersen
Akşam 18.00-21.00 arası menü paylaşımı saati olsa nasıl olur.çalışan arkadaşlar için süre uzun biraz,benim gibiHerkes toplu paylaşıyor cnm menüyü genelde :)
Akşam 18.00-21.00 arası menü paylaşımı saati olsa nasıl olur.çalışan arkadaşlar için süre uzun biraz,benim gibi
Bende bugun çekmece dolap dalış yaptım
Kışlıkları kaldırayım
Halıları yıkamaya gönderdim
Önümüzdeki haftasonuda cam çerve siler sererim
Tamam canım benim için de öyle daha iyi çocuklar evde olunca bende h.sonu bakamayabiliyorumH.içi geç eve geç geldiğim için takip etmem zor olabilir.cmrtsi-pazar-pzrtsi bende diğer günler sende olsa nasıl olur.en azından h.sonu bende olursa rahat olur benim için.h.içi o yorgunlukla gözden kaçırabilirim.sanada uyarsa tabi
erken başlamışsın yaz temizliğine kaptanBende bugun çekmece dolap dalış yaptım
Kışlıkları kaldırayım
Halıları yıkamaya gönderdim
Önümüzdeki haftasonuda cam çerve siler sererim
İnşallah canimmmm:))Spoerla yediklerini yakmışsındır :)
gülüşüm hadi bismillah de ve bitir bu işi ramazana kadarYarında alışverişimi yapayım başlayayım inşallah sizde beni dürtün pazartesi başlıycam listeye girmem veee ramazana kadar mezun olmam lazımm
cısların bile kararında olmuş aferin benim arkadaşımaDünkü menü hepimiz cıslı yemişiz
Kahvaltı 11.00
1 tutam maydanoz
1 yaprak marul
5 ince dilim sucuk
Yarım dilim ekmek çikolata sürümlük
Kibrit kutusu kadar peynir
Akşam 17.30
İki kepçe yeşil fasülye
2 kaşık pilav
1 tane etimek
2 litreyi geçkin su
Ben e4kenden butun menumu yazdimmmHaydi kızlar hiç kimse bugün kü kahvaltıları yazmamış aldım kalem kağıdı. Bekliyorum.
Evet cnm nisan sonu sınavlarım var bu kadar vaktim olmaz hemde baya kirlemişti halılar ruhum darlandıerken başlamışsın yaz temizliğine kaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?