Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bir teklifim var kaptanım spor dakikaya göre hesap değilde kaloriye göre hesaplasak çünkü her spor farklı kalori yaktırıyor mesela ip atlamak veya trambolin daha çok kalori yakıyor kalori hesabına göre yarışsak mı daha önce denendi mi sahgull

Kendi kendime cevap vereyim
Trambolin
Yürüme
Leslie
Plates arası 5 kalori oynuyormuş hehe neyse kendi tezimi çürüttüm yani dakika hesabına devam kızlar yarın akşam menülerle birlikte spor dakikalarınızı yazarsanız not alacağım teşekkürler başarılar (=

O cok enerjı harcatır herhaldee gece ye enerjı lazım cok kalkıyor bu ara emmeye
Canım emzirmeyle 500 kalori yakıyorsun ki bizim yaptığımız hiç bir spor malesef o kadar yaktırmıyor çok şanslısın ben öyle olduğunu bilsem emzirirken başlardım bol bol su iç bebeğin 1 yaşından sonra besin değil su ve antibiyotik yerini tutuyor süt vitamin olsun diye bol yeme ki gitsin kilocuklar

Cnm kaloriyi nasıl hesaplıycax ki
Daha zor olur bence

Kahsen çok kolay cnm
Kızlar spora seni etiketliycek günlük puanlıycaksın
Atıyorum ben 30 dk yürüdüm bana o güne 10 puan verceksin cuma akşam tüm puanları toplayıp ilk üçü ilan etmen yeterli bende yardımcı olurum sana

Ben spor yapamıyorum ya mekık ceksem mı acaba yuruyuste yapamıyorum bır yaz gelse emzırıyorum bı yanı

Canım mekik çekebilirsin bence 8 aylıktı bebiş sanırım artık sorun olmaz sanırım. Hava güzel olunca koy bebişi arabasına çık dışarı. Benim 2 tane yinede her fırsatta çıkarıyorum.

Kızlar spor çetelesi için gönüllü arıyorum
Günlük dk not alıcak
Cuma günü puanlama yapıp ilk 3'Ü açıklıycak
Dönüşümlümü olsa oda
Yani bi
Spor başkanı arıyorum

Canım bende telden giriyorum bide 2 bebişle zor olur benim için yoksa yardimcı olmak isterdim sana.

Henuz bebıs 8bucuk aylık.ıste normal yıyorum. Evet o yuzden hızlı kılo veriyorum. Cok fazla yıyordum.

3.Takım 509.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR].[TD]

[/TD][/TABLE][TD]

[/td]
[TD][/td]
[TD][/td]
[TD][/td]

Henuz bebıs 8bucuk aylık.ıste normal yıyorum. Evet o yuzden hızlı kılo veriyorum. Cok fazla yıyordum.
Ah o yemekler hele gece yemeleri beni mahveden hamilelikten emzirme bitene kadar gece yemek yerdim sadece akşam 8 den sonra bile yemesen çok iyiye gider canım ben öğrendim Ama geç öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…