Leslie yap canım en iyisi ama sütünü kontrol et azalırsa hiç yapmaBen spor yapamıyorum ya mekık ceksem mı acaba yuruyuste yapamıyorum bır yaz gelse emzırıyorum bı yanı
Kendi kendime cevap vereyimBir teklifim var kaptanım spor dakikaya göre hesap değilde kaloriye göre hesaplasak çünkü her spor farklı kalori yaktırıyor mesela ip atlamak veya trambolin daha çok kalori yakıyor kalori hesabına göre yarışsak mı daha önce denendi misahgull
O cok enerjı harcatır herhaldee gece ye enerjı lazım cok kalkıyor bu ara emmeyeLeslie yap canım en iyisi ama sütünü kontrol et azalırsa hiç yapma
Canım emzirmeyle 500 kalori yakıyorsun ki bizim yaptığımız hiç bir spor malesef o kadar yaktırmıyor çok şanslısın ben öyle olduğunu bilsem emzirirken başlardım bol bol su iç bebeğin 1 yaşından sonra besin değil su ve antibiyotik yerini tutuyor süt vitamin olsun diye bol yeme ki gitsin kilocuklarO cok enerjı harcatır herhaldee gece ye enerjı lazım cok kalkıyor bu ara emmeye
Cnm kaloriyi nasıl hesaplıycax kiBir teklifim var kaptanım spor dakikaya göre hesap değilde kaloriye göre hesaplasak çünkü her spor farklı kalori yaktırıyor mesela ip atlamak veya trambolin daha çok kalori yakıyor kalori hesabına göre yarışsak mı daha önce denendi misahgull
Kaptanım programla hesaplayıp karşılaştırdım çok fark yokmuş o yüzden dakika hesabına devam edelim diye düşündümCnm kaloriyi nasıl hesaplıycax ki
Daha zor olur bence
Ben spor yapamıyorum ya mekık ceksem mı acaba yuruyuste yapamıyorum bır yaz gelse emzırıyorum bı yanı
Kızlar spor çetelesi için gönüllü arıyorum
Günlük dk not alıcak
Cuma günü puanlama yapıp ilk 3'Ü açıklıycak
Dönüşümlümü olsa oda
Yani bi
Spor başkanı arıyorum
Henuz bebıs 8bucuk aylık.ıste normal yıyorum. Evet o yuzden hızlı kılo veriyorum. Cok fazla yıyordum.Canım emzirmeyle 500 kalori yakıyorsun ki bizim yaptığımız hiç bir spor malesef o kadar yaktırmıyor çok şanslısın ben öyle olduğunu bilsem emzirirken başlardım bol bol su iç bebeğin 1 yaşından sonra besin değil su ve antibiyotik yerini tutuyor süt vitamin olsun diye bol yeme ki gitsin kilocuklar
Bıraz guzel olunca kanguryla cıkıyoruz agırlıklı spor yapmış oluyorum :)Canım mekik çekebilirsin bence 8 aylıktı bebiş sanırım artık sorun olmaz sanırım. Hava güzel olunca koy bebişi arabasına çık dışarı. Benim 2 tane yinede her fırsatta çıkarıyorum.
Ah o yemekler hele gece yemeleri beni mahveden hamilelikten emzirme bitene kadar gece yemek yerdim sadece akşam 8 den sonra bile yemesen çok iyiye gider canım ben öğrendim Ama geç öğrendimHenuz bebıs 8bucuk aylık.ıste normal yıyorum. Evet o yuzden hızlı kılo veriyorum. Cok fazla yıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?