Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar giremedim özür diliyorum sabah ofise gittim oglene kadar calistim oglenden sora ev isi 2 saat sora disari ciktik bizim her haftasonj dinlenmeye gittigimiz kucuk bi hobi bahcemiz var ordada internet yok haftasonlari hep gec bildiriyorum o yuzden ama aksatmadim ben pek mutlaka girdim

18.03.2017 menum
Sabah yok
Oglen 2 bardak cay
Aksam saat 4 5 civari
200 300 gr arasi balik bol yesillik salata
Patlicanli yogurt 1 soda limonlu 1 avuc yemek oncesi fıstık 1 dilim ekmek yogurt

Kizlar bugun yine calicsam aksam menu paylasim kuralini gordum normalde sabahlari yaziyordu ama ben aksam yedikten sora zaten yaziodumki aksam paylasim daha guzel olmus benjm bazen tatli krizim tutuor kimsede kacrmayinca insan gaza geliyor

Kızlar eşimden bağlandım. Çok moralim bozuk tek başıma çıkıcam kendimi sokaklara vurucam. İnternet bulursam biryerde yazarım ve geçmişi okurum öpüldünüz

Gunaydin canlar. Dun cok guzel bir gun gecirdim yazamadim.

Menum; sabah 09:00 iki yagsiz yumurta salatalik iki dilim ekmek peynir

Oglen00 karides guvec bir iki catal peynir yogurtlu kirmizi biber yedim bol kalorili icecekler ile ayagimi denize sokarak :)) chemistry_eng :)

Aksam da bir tane nesfit bar yedim o kadar

Sonra temiz havada bol yuruyus yaptim
Sabah ta leslie ile 2 mil yurumustum

İste bir cumartesi gunu boyle gecti :)

T tudeel Kahsen @Anterior valla kimi nereye etkileyecegimi bilemedim şimdi ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…