Aynen canım. Ilk zamanlar kutu kutu tahın helvası yerdım ya sut yapıyor dıye.Ah o yemekler hele gece yemeleri beni mahveden hamilelikten emzirme bitene kadar gece yemek yerdim sadece akşam 8 den sonra bile yemesen çok iyiye gider canım ben öğrendim Ama geç öğrendim
Menu paylasılmıyor mu ceteleye basladıkYanlış mesaj
Yumusayana kadar. 5 dk diyeyimYarın denicem inşallah ne kadar haşlıyoruz
Ah o yemekler hele gece yemeleri beni mahveden hamilelikten emzirme bitene kadar gece yemek yerdim sadece akşam 8 den sonra bile yemesen çok iyiye gider canım ben öğrendim Ama geç öğrendim
Güzel oldu ellerine sağlık.Hayy maşallah ne kadar kalabalıkmışızz oldu sonuda unuttuğum varmı
Güzel oldu ellerine sağlık.
Ne olacak bu ben anlayamadım da
En azından 2. Bebekte Rabbim nasip ederse yeme konusunda hata yapmayacağım inşallahAh o gece yemeleri aaah. Bende geç öğrendim malesef
En azından 2. Bebekte Rabbim nasip ederse yeme konusunda hata yapmayacağım inşallah
Canım doğumdan sonra ne yaparsak yapalım en az 1 yıl geçmesi gerekiyor toplanması için birde kilolu olmanın zor olduğunu vermenin de çok zor olduğunu insanın ne kadar mutsuz olduğunu gördüğüm için umarım yemem büyük konuşmuyum insanız belki kendimi durduramam ama çok zordu tekrarını yaşamamak için elimden geleni yapacağımCanım şimdi diyet yaptığımız için boyle söylüyoruz o zamanki piskolojiyle yiyoruz. Ben 2. De kompostoları şekersiz yaptım gece fazla yemedim ama gündüz yine yedim ilk aylar dikkat etseydim şu an istediğim kilodaydım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?