- 8 Ocak 2017
- 722
- 1.023
- 28
- 35
Harikasın canım güzel bir gün geçirmişsin sporları bugünden itibaren not alıyorum geriye bakmak zor olacak canım akşam menüyle birlikte yazacağızz böyle güzel nice günlere
Evet haklisin canim bu aralar boyle olduCnm sucugu biraz sık tüketiyorsun gibi geldi bana
Genel ablamada haftasonu için güzel
Sonraki öğünleri dengele cnmKızlar kahvaltıyı abarttim.bu gün biraz
Aynen cnm arada sırada olabilir ama sık tüketmek seni yavaşlatırEvet haklisin canim bu aralar boyle oldu
Kizartip yagini siliyorum ama yine de matah bir sey degil tabii sucuk.
Harikasın cnm
Stresini atmıssın cnmGunaydin canlar. Dun cok guzel bir gun gecirdim yazamadim.
Menum; sabah 09:00 iki yagsiz yumurta salatalik iki dilim ekmek peynir
Oglen00 karides guvec bir iki catal peynir yogurtlu kirmizi biber yedim bol kalorili icecekler ile ayagimi denize sokarak :)) @chemistry_eng :)
Aksam da bir tane nesfit bar yedim o kadar
Sonra temiz havada bol yuruyus yaptim
Sabah ta leslie ile 2 mil yurumustum
İste bir cumartesi gunu boyle gecti :)
@tudeelKahsen @Anterior valla kimi nereye etkileyecegimi bilemedim şimdi ben :)
İyi eğlenceler cnmGunaydin kizlar. Hala eskisehirdeyim. Ogledn snra evime giderm. Cok yoruldm.yarin işte masada uyurm gliba:)
Hayırdır cnmKızlar eşimden bağlandım. Çok moralim bozuk tek başıma çıkıcam kendimi sokaklara vurucam. İnternet bulursam biryerde yazarım ve geçmişi okurum öpüldünüz
Cok su tutar demisti bir diyett idolu arkadasimmAynen cnm arada sırada olabilir ama sık tüketmek seni yavaşlatır
Bende ogleni abarttim canimm as erer gibi patates salatasi cekiyodu yaptim bol maydanoz yesil sogan taze nane koydum buraya kadar bise yokkk yanina 2 dlm de ekmek yedimmmmKızlar kahvaltıyı abarttim.bu gün biraz
Boşver canimm sıkma canını kitaplarını oku sen bu erkekleri anlamak zor.. bu ay heralde sitres günleri onlar için :))Selam kızlar ben geldim. Evdeyim yatağıma girdim. Çocukları da yatırdım aldım elime kitabımı. Başlamadan bi bakayım dedim.
Sabah eşimle biraz atıştık. Bugün pazar üstüne kitap fuarı var(adamın hayatta en nefret ettiği tek şey kitaptır da) ondan biraz da başka şeylerden.
Şimdi biraz daha iyim sinirden yedim resmen. Sanki yiyince geçiyo ne güzel bi yeşil elma yiyecektim tek artık akşama yerim elmamı napiimm.
Offf içim daralıyor kızlar yaa kendimi atasım var
sağol canım yaaBoşver canimm sıkma canını kitaplarını oku sen bu erkekleri anlamak zor.. bu ay heralde sitres günleri onlar için :))
Evde olmadgmdan fırsat bulamadim canm evet az amaCok az değilmi
Cnm
birtanesın sen kızMuhtesemmm canimm
Bende sabah sutlu turk kahvesi 3 kuru erik 2 ceviz yiyerek kahvaltimi yapmis oldumm 20 dk da ben egzersiz yapayim seni kiskandimmmm
tuzundan dolayıdır kesinCok su tutar demisti bir diyett idolu arkadasimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?