derya hayırdır bacım niye moralini bozdular seninKızlar eşimden bağlandım. Çok moralim bozuk tek başıma çıkıcam kendimi sokaklara vurucam. İnternet bulursam biryerde yazarım ve geçmişi okurum öpüldünüz
yarın tartıyı etkilemez inşallahKızlar kahvaltıyı abarttim.bu gün biraz
selam kızlar tempom azmış gibi birde spor işi çıktı çocukların, haftasonu onları beklemekle geçicek :) sabahta benim sporum vardı hiç girmeye vaktim olmadı siteye ne ettiniz bakalım kaçamaksız geçiyordur inşallah haftasonu
kırdın duraklama zincirini demekki
Eşime acayip sinirliyim bilmiyorum Allah sonumuzu hayretsin içimi ısındırsın diyorum duadan başka yapacak bişey Yok sanırımderya hayırdır bacım niye moralini bozdular senin
bitanem bu yol uzun yeri gelicek tökezliycez ama düşmiycez vazgeçmeyecez hayallerimizden. zaman zaman modum düşmesi okadar normalki biran önce hedefe ulaşmak istiyoruz ama birden almadıkki birden verelim kolay değildi yılların alışkanlıklarını değiştirmek amma imkansız değil kuzu neler başardık bu hayatta kıçı kırık iki kiloyumu vermiycez, sen azimli bi hatunsun yaptığın bi kaçamak senin emeklerini çöpe Atmasın izin verme, geçmiş geçmişte kaldı önüne bak artık konuşur iradeni yaparsın sen, sende o güç varKolay gelsin canımm
Ben sıkıntıdan patlıyorum. Kafamda deli sorular acayip kaçamak yapasım var sinirden şimdilik sakız ve su ile tutuyorum. Çocuğun Yaş pasta beni mahvetti. Artık bişey yememem lazım ama irade kalmadı sürekli artı gördüğüm için motivasyon sıfır
Moral Yok istek Yok azim Yok naapcam ben yaa bana bişe deyin bi uğraş bulun hiç iyi değilim kızlar. Vallahi iyi değilim
Canım benim çok teşekkür ederim kendime geldim resmenbitanem bu yol uzun yeri gelicek tökezliycez ama düşmiycez vazgeçmeyecez hayallerimizden. zaman zaman modum düşmesi okadar normalki biran önce hedefe ulaşmak istiyoruz ama birden almadıkki birden verelim kolay değildi yılların alışkanlıklarını değiştirmek amma imkansız değil kuzu neler başardık bu hayatta kıçı kırık iki kiloyumu vermiycez, sen azimli bi hatunsun yaptığın bi kaçamak senin emeklerini çöpe Atmasın izin verme, geçmiş geçmişte kaldı önüne bak artık konuşur iradeni yaparsın sen, sende o güç varvur kendini spora hem iştahını dizginle meye hem motive olmana faydası olacak, takma kafana hiç birşey merkezinde sadece kilonu verip HAYALLERİNE kavuşmak olsun aklında sadece istediğin bedene kavuşunca nasıl görüneceğin neler giyeceğin olsun.. hadii derya silkelen ve yarınla beraber ilk defa diyete başlıyormuş gibi hırslann göster herkese bana bi kaçamağın seni düşeremiyeceğini
güzelim boşver ya şeytanın vesveselerine kapılma her evlilik inişli çıkışlı huzuru bulmak istiyorsan karşındakini değiştirmeye çalışma empati yap ve pekde önemseme boşver ya hayat kısa tartışmalarla kendimizi yıpratmakla geçirilmiycek kadar kısaEşime acayip sinirliyim bilmiyorum Allah sonumuzu hayretsin içimi ısındırsın diyorum duadan başka yapacak bişey Yok sanırım
deryam azimli hatunların arasında 1.liğe oynarsın senCanım benim çok teşekkür ederim kendime geldim resmen
yorgunluk geçer yanında kar kalacak geçirdiğin güzel zamanlar canımGunaydin kizlar. Hala eskisehirdeyim. Ogledn snra evime giderm. Cok yoruldm.yarin işte masada uyurm gliba:)
yalnızken bende yapamam helede ebru şallı ile denedim kadın platesden soğuttu:) ama şimdi salonda hanımlar la birlikte yapınca pek keyifli bişey olduğunu gördümPlates yapamıyorum ben darlanıyorum canım nefes al nefes ver hoh hoh hoh (;
Ben hoplamalı zıplamalı seviyorum
Canım inşallah benim de kendime vakit ayırıp kurslara konserlere spor salonlarına gideceğim günler gelir minnak kızımı gurbette yalnız büyütüyorum dayalnızken bende yapamam helede ebru şallı ile denedim kadın platesden soğuttu:) ama şimdi salonda hanımlar la birlikte yapınca pek keyifli bişey olduğunu gördüm
Canım takip ederim sorun degil ama ben telden giriyorum tablo olarak kopyalayamıyorum.elden not alsam yapamadım çünkü telden,bilg olsa sıkıntı yok
Aman canim takma kafana herşey yoluna girer insallah. Üzme kendini ve diyeti bırakmak gibi birşey geçmesin içinden kendin için birşeyler yapıyorsun. Insan kendi için birşeyler yapmak hoşuna gidiyor.Selam kızlar ben geldim. Evdeyim yatağıma girdim. Çocukları da yatırdım aldım elime kitabımı. Başlamadan bi bakayım dedim.
Sabah eşimle biraz atıştık. Bugün pazar üstüne kitap fuarı var(adamın hayatta en nefret ettiği tek şey kitaptır da) ondan biraz da başka şeylerden.
Şimdi biraz daha iyim sinirden yedim resmen. Sanki yiyince geçiyo ne güzel bi yeşil elma yiyecektim tek artık akşama yerim elmamı napiimm.
Offf içim daralıyor kızlar yaa kendimi atasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?