- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Maalesef biz kitap konusunda hiç anlaşamıycaz ve anlamıycam onu birimizin tek sevdiği birinin tek nefret ettiği şey. (Anlamıyorum nasıl olur bir kitap bile okumamış bu yaşına kadar anlamıycam kabul de edemiyorum maalesef inatlaşıyoruzOnDeryaa . Canim insanlarin cidden zorlu donemleri oluyor.bazen ust uste geliyor.hani insan bazen mutlu oldgu gunler icin,ben ozaman nsl mutluydum bu kisiyle die sorgulayabiliosun. Oyuzden biraz derin nefes alip kendimizle basbasa kalmak lazm. Karsi taraf o an anlamiosa.yapacak bisey yok. Kitap fuarina gitmek istedgni biliyorm.keske gitseymissiniz.fakat esinde nie boyle yapti bilemiyorm. Kendince hakli yanlari vardir.olmasa yapmazdi ztn die dusunuyorm. Benimde zor donemlerm oluyor.ve hep boyle devam edeckms zannediyorm.ama bir bakiyorm bitivermid. Azicik sabret.ve bazen mutlu olmak icin direnmek yerine anlamayi secmek gerekiyor.
Canim yanlis hatirlamiyorsam sen artvinliydin esin diyarbakitrlimi demistin kultur yasam farkliliklari mi vararanizda acaba mesela bizim artvinli hocamiz vardi sen gibi masallah kitap kurduydu biz doguda yasam zor cok kardes ne bilimm kitap filann hak getireydikkkEşime acayip sinirliyim bilmiyorum Allah sonumuzu hayretsin içimi ısındırsın diyorum duadan başka yapacak bişey Yok sanırım
Bence haklisin. Bende kitap okumayi severim.kafami rhtlatiyor.isyerinde de islerim bittiyse ve daha cikisa varsa acarm kitap okurum.masamda hep kitabim vardir.evdeki kitabimda haziddir hep. Kitapciya girip saatlerce iclerini karistirabilirim. Cidden zevk aliyorm. Bak mesela ben nisanda bi tiyatroya gidicektm arkdslrmla.esime dedmki sende gel istersen. Ben o kisiyi sevmiyorm gelmesem olr mu.bide arkdslrnla beraber guzel vakit gecirirsnz kiz kiza dedi.tamam dedm.onu sevmedgi bir insanin oyununa gtrmk ona haksizlik olurdu.o da bana engel olmadi. Mesele aslnda orda.keske cocuklarini onune katip ciksaydin yola.sana bsy der miydi ozamanda.Maalesef biz kitap konusunda hiç anlaşamıycaz ve anlamıycam onu birimizin tek sevdiği birinin tek nefret ettiği şey. (Anlamıyorum nasıl olur bir kitap bile okumamış bu yaşına kadar anlamıycam kabul de edemiyorum maalesef inatlaşıyoruz. )
Ben paylaşmadım cnm inşallah yarın itibari ile say beniKızlar dünZerosima @ssirun sahgull @cylnslymn menülerinizi paylaşmışmıydınız,gözden kaçırmış olabilirim.kaçırdıysam k.bakmayın şimdiden
Bar dışında hafif olmus cnmmerhaba;
Bugunku menum; sabah iki dilim kizarmis ekmek bir cay kasigi tahin pekmez iki suda yumurta salatalik peynir
Oglen; nesfit cikolatali bar 90kalori
Aksam; iki tane kuru kayisi dogradim icine bir kase yogurt
1,5 lt su. Spor icin henuz totoyu kaldiramadim :))
Karbonhidrat ağırlıklı olmus yarın muhtemelen artı cıkabilirsin cnm ama hafta içi dikkat edersen cuma eksi kaçınılmaz
Pazartesi zor olcak senin için cnmSabah
3catal sahanda yumurta
3tane zeytin
1kk peynir
1dilim ekmek
2 dilim sucuk
4dilim muz yanina ceviz.
Yoldan geldik pertim.yemek icimi yakti.ve hic bsy canim istemiyor
Oglen
Yoldaydm.cay ictm.menu yok
Aksam
Yoldan dolayi halsizlik.menu yok.
Su
1Litre anca
Yarin ben bittim bittim:)
Afiyet olsun güzel cnm
vet maalesef kültür ve kuşak çatışması yaşıyoruz fazlaca. Beni çoookkk sevdiğini biliyorum. Ama işte çok kısıtlıyor bunaldım. Allahım içimi ısındır diyorum. Bende onun kadar olmasa da seveyim diyorum çabalıyorum. Olduğu kadar işteCanim yanlis hatirlamiyorsam sen artvinliydin esin diyarbakitrlimi demistin kultur yasam farkliliklari mi vararanizda acaba mesela bizim artvinli hocamiz vardi sen gibi masallah kitap kurduydu biz doguda yasam zor cok kardes ne bilimm kitap filann hak getireydikkk
Bende eaimle aramda sorun oluyor bu o antalyali ben erzurumlu orta yolu baya gayret gosteriyorum napalimm iyi yonerini dusunup elimizdekine kanaat etmek bizi huzura goturur yoksaa herkesinnnn oooo ne kusurlari varrrr Allah yokluklarini gostermesinnn esinnn seni cok seviyor deger veriyor bence asiri kiskanclik filan hep o yuzdennn sabirrr bacimmmm sabirrr
Tatlım ssirun diskalifiye oldu onu çıkar listendenKızlar dünZerosima @ssirun sahgull @cylnslymn menülerinizi paylaşmışmıydınız,gözden kaçırmış olabilirim.kaçırdıysam k.bakmayın şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?