pinup un kaptan adayı; hatice
pinupun yardımcı kaptan adayı ; sebuu
sebuu nun kaptan adayı ; hatice
sebuunun yardımcı kaptan adayı ; sebuu
aynen canım sıkıldıkça çikolata şelalesine dalıp cips havuzunda yüzmek istiyorum
iş ise bakıyorum ama çıkana veriyorlar maaşını biriksin diyorum iş bulana kadar
iş bulmakda ne yazık ki zor
aynen canım sıkıldıkça çikolata şelalesine dalıp cips havuzunda yüzmek istiyorum
iş ise bakıyorum ama çıkana veriyorlar maaşını biriksin diyorum iş bulana kadar
iş bulmakda ne yazık ki zor
l çikolata şelalesi mi ne güzel olurdu ya
işini ayarlayana kadar bekle o zanman canım nasılsa ödeyecek maaş bordronu imzalama sakın almadan maaşını kariyerden daha iyi bulunuyor kariyer.net cv bırak
bütün kızlar toplanmışızzzzzzzzzz
seebu 1 kilo vermenin şerefine ye canım o brovniyi halkkındır hem hastasın enerji depolaman lazım
evet toplanmışız tgullüm de gelmiş canım benim oyum senden yana hala yönetimle uğraşmak istemiyor musun
yardımcı kaptan adayım da seebu kendime oy vermedim
merhaba canım bir girim bakim dedim kim var kim yok...
hala kaptanlık muhabbeti devam ediyor
canım kaptanlık yapmak problem değil uğraşırım ama benim işler belli değil okuldayımya birden bir iş çıkıyor hoop tüm planlar alt üst yani anlayacağın hakkıyla yapamayacağım bir işin sorumluluğunu alıp kimseyi yarı yolda bırakmak istemiyorum.
hepinizi çok öptüm herkeslere selam...
istemeyerek söylüyorum ki ilaçlar bittiği gibi sindirim problemlerim kaldığı yerden devam etmeye başladı ve kilo alımına geçtimyine doktora gideceğim benim için dua edin ...
canım hiç istemiyor inanırmısın canım yaklaşık 1 aydır çikolata yemiyorum bugün çok bal yedim kivi muz portakal yedim onlar daha enerji deposu çikolata kaloriden başka bişey değil regliyimde ben daha dogal yollardan alıcam enerjimi vitaminli olanlardan
helal olsun diyorm başka da bişey deemiyorum
Canım haklısın yaramadı bana lahana diyeti,daha çok iştahımı açtı,tansiyonumu düşürdü.Artık normale dönmem gerek de çocuklar evde olunca herşey karışıyor...samanyolu lahana diyeti sana yaramadı normale dön ama baklavaları götürme
kızlar bir kaptan ve kaptan yardımcısı ve bir de onun yardımcısını seçmeliyiz herkes fikrini söylesin
sebu sporları takip edecek pinup da içtiğiniz suları cansu da kaçamaklara ceza verecek olur mu
istemeyerek söylüyorum ki ilaçlar bittiği gibi sindirim problemlerim kaldığı yerden devam etmeye başladı ve kilo alımına geçtimyine doktora gideceğim benim için dua edin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?