Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

pinup un kaptan adayı; hatice
pinupun yardımcı kaptan adayı ; sebuu
sebuu nun kaptan adayı ; hatice
sebuunun yardımcı kaptan adayı ; sebuu

kızz sebunun yardımcı kaptan adayı sebuu ne kadar kötü olmuş
öyle bişey yok kızlar yapmak isteyen yapsın ben zaten spor kaptanıyım ama kimse de ben yapmam derse de sorumluluk almaktan üşenmem

ahh canım iş olmasada okul olayında aynı sorun bende de var eve gelince sıkıntıya girip yiyordum
ama ye ye nereye kadar baktım artık aynada kendine aşık ben iyice şişmeye başladım hemencik dur dedim yoksa olmaz böyle bir yeri mutlu ederken bir çok yeri bozuyoruz
çok sinirlendiğinde bol bol su iç

l çikolata şelalesi mi ne güzel olurdu ya
işini ayarlayana kadar bekle o zanman canım nasılsa ödeyecek maaş bordronu imzalama sakın almadan maaşını kariyerden daha iyi bulunuyor kariyer.net cv bırak

l çikolata şelalesi mi ne güzel olurdu ya
işini ayarlayana kadar bekle o zanman canım nasılsa ödeyecek maaş bordronu imzalama sakın almadan maaşını kariyerden daha iyi bulunuyor kariyer.net cv bırak

yok öyle bişey önümde browni intense var bu hasta halimle agzıma sokmuyorum sen ne güzel olurdu diyorsun hiç yakıştırmadım hiçç
bütün kızlar toplanmışızzzzzzzzzz

Sağ baştan sayy :87::87::87::89:

evet toplanmışız tgullüm de gelmiş canım benim oyum senden yana hala yönetimle uğraşmak istemiyor musun
yardımcı kaptan adayım da seebu kendime oy vermedim

Takım uzun süredir en çok çevrimiçi rekorunu kırıyoru
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

seebu,tgull,serapince+,pinup,ca_cansu,hatice_84,

serapince,seebu+,tgull,pinup,ca_cansu,hatice_84,

bütün kızlar toplandık toplandık sorduk neden kilo aldık neden aldık neden aldıkkkkkkkk

cansucuk kerevizle benim de pek aram yok ama kocacığım seviyor patates havuç kattım içine daha yemedim akşam yemeğimi boncukların için sağol canım kaçamağımı görmedin mi

seebu 1 kilo vermenin şerefine ye canım o brovniyi halkkındır hem hastasın enerji depolaman lazım

canım hiç istemiyor inanırmısın canım yaklaşık 1 aydır çikolata yemiyorum bugün çok bal yedim kivi muz portakal yedim onlar daha enerji deposu çikolata kaloriden başka bişey değil regliyimde ben daha dogal yollardan alıcam enerjimi vitaminli olanlardan

evet toplanmışız tgullüm de gelmiş canım benim oyum senden yana hala yönetimle uğraşmak istemiyor musun
yardımcı kaptan adayım da seebu kendime oy vermedim

merhaba canım bir girim bakim dedim kim var kim yok...
hala kaptanlık muhabbeti devam ediyor
canım kaptanlık yapmak problem değil uğraşırım ama benim işler belli değil okuldayımya birden bir iş çıkıyor hoop tüm planlar alt üst yani anlayacağın hakkıyla yapamayacağım bir işin sorumluluğunu alıp kimseyi yarı yolda bırakmak istemiyorum.
hepinizi çok öptüm herkeslere selam...
istemeyerek söylüyorum ki ilaçlar bittiği gibi sindirim problemlerim kaldığı yerden devam etmeye başladı ve kilo alımına geçtim yine doktora gideceğim benim için dua edin ...

canım benim ya sen de şu dertten kurtulamadın bir türlü su iç bol bol niye çalışmıyor bu bağırdsak ların ya ilaç kullanmasaydın geşke

helal olsun diyorm başka da bişey deemiyorum

Menümü yazıyım kızlar
sabah
5 yeşil zeytin
bir dilim köy peyniri
biraz acuka
3 çay kaşıgı bal
1 dilim çavdar ekmeği

ara
muz

öğlen
çorba
5 tane az zeytinyagında kızartılmış kadınbudu köfte

ara
kivi
portakal

akşam
çorba
yarım dilim çavdar ekmeği

su(regli döneminde çok su içilmesi gerekiyormuş vücuttaki ödemi atmak için bir de bu dönemde normalden fazla kilo veriliyormuş ama dikkat edilmesi gerekirse )
2.5 litre (devam edicem 3.5 olur )

spor malesef yok kalkıcak halim yok

[Bhaticecim serapta geldiğine göre eşleştirme yapsan bir de grupta kim var kim yok bir çekidüzen versen [/B]

Son düzenleme:
Canım haklısın yaramadı bana lahana diyeti,daha çok iştahımı açtı,tansiyonumu düşürdü.Artık normale dönmem gerek de çocuklar evde olunca herşey karışıyor...
KAPTANLIK için bende seni aday gösteriyorum,yardımcı olarak da SEEBU diyorum

istemeyerek söylüyorum ki ilaçlar bittiği gibi sindirim problemlerim kaldığı yerden devam etmeye başladı ve kilo alımına geçtim yine doktora gideceğim benim için dua edin ...

Canım barsak sorununun yeniden başlamasına çok üzüldüm,ihmal etme,dönünce hemen git doktora..
Sindirim sorunun olduğu için şişkinlik vardır,kilo alımı değildir...

Bugün oruçluydum,menümü yazayım
SABAH 1 bardak yağsız süt
AKŞAM 1 kase çorba,4 kaşık kurufasülye,salata
ARA meyve,gofret
1 saat yürüdüm,2 litre de su içtim...

Kızlar merhaba.8

dün bugün hiç giremedim ya bi türlü fırsat bulupta şu bilgisayarı açamadım...

yorgunlktan ölüyorum..

cansucum.. eş tik seninle ama yeterince yazamazdım sende artık benlimle eşleşmek istemezsin

Seebuyumu puanlıyorum bu hafta.. Haticecim söz hergün girip bakıcam canım

Dün yediklerim:

sabah: kepek ekmekli tost
arada: kuruyemiş
öğlen: 1 dilimlenmiş domates yanında italyan mozzerella (peynr) bu ikisini salata niyetine yedim..
bir parça balık ve yanında karışık salata
arada: kuru yemiş
Akşam: buğdaydan pilav yaptım 4 yemek kaşığı buğgay pilavını bir kağıse yoğurta kyup yedim..

2.5 litre su
spor yapmadım

bugün yediklerim:

sabah: 1 parça peynir ve ekmek
öğlen: file balık (üzerinde beşamel sosu vardı.. yanında 1 çatal patates kızartması ve salata
akşam: maalesef hamburger..

ama merak etmeyin cezasını verdim ve bugün on dakika yerine yarım saat koştum 8 egzersiz yaptım

2 litre su içtim..

S.A.cım sadece kendi menünü yazıp çıkmışsın yine seebuyu neden yorumlamadın Seni biriyle eeşleştirirseem çok geç giriyorsun daaha erken saatte girme şansn yok mu
şöyle yapacağım
seebu-serap-S.A. siz 3lü bbir grup olun ve menülerin yorumu ertesi güüne kalmayacak ogün mutlaka yorumlanacak o yüzden kim burda olursa diğerini yorumlasın

hatice- cansu
saamanyolu-pinup

samanyolu sözlerim senin için de geçerli eşinin menüsüyle de ilgilen lüütfen

yeni kaptanınız benim yardımcı da seebu pinupb da onun yardımcısı hayırlı olsun
sularını içiyor mu herkes pinupcum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…