- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
kolay gelsin canımTartiyi bole gorunce istah fln kalmadi.yesil cay iciyorm suan.yataktan zombi gibi kalktm ztn.ayaklarm sismis baya.bugun ogleden snra toplantmn oldgnuda unutmsm. Yoksa ustume basima ck dikkat etmicektm bu yorgnlgn arkasina siginip.sabah sabah bide onun koşuşturmasınu yasadm evde. Zombiligim anca bu haftasonu gecer.oyuzden dayanmam lazm.aksamada spora inip 1 saat tozunu attirmam lazm. Lazimda lazim. :)
Tesekur ederim. Sana da kolay gelsinkolay gelsin canım
Aksam manti olmamissss gulum keske onu oglen yeseydinn emziriyosun biliyorum ama bi dahakine hakkini ertesi gun oglene sakliyorum deyip ayir salata yogyrt gecistir hem aklin kalmazz hem kilo olamazsın
Canım 15 e indir anladım 35 dakika yazıyım mıY
ürüyüş 1 km vardı ya onu da silmişin
çok iyi kelebekim@tudeel menümü pazar günü youğunluktan paylaşamadım. şimdi c.tesi ve pazar olarak paylaşıcam canım
C.Tesi
Sabah 11:00
2 yumurta ile yapılmış lorlu biberli omlet
4 yeşil zeytin
2 çerry domates
Ara 14:00
Türk kahvesi
Akşam 18:00
Mantarlı tavuk salatası
Ayran
Spor 45 dk açık havada tempolu yürüyüş
su 2 Lt
Ara
1 adet portakal
keşkek çok yağlı değilse gayet güzelPazar menüsü
Sabah 09:00
1 adet haşlanmış yumurta
lorlu yeşillik salata tarzı
Saat 12:30
Bir kase keşkek
biraz biber turşusu
Akşam: 18:00
1/2 tabak et sote
pıl biberli yoğurt
spor yok 2 lt su
yoğun bir gündü
pazartesi sabit demek cumaya yüzde bi milyon eksi demekKızlar ben cuma yla aynıyım) ama bu hafta en az -500 :))
canım yarın tartılırsınGünaydın kızlar
Sabah telaşla evden çıkınca tartılamadım. bugün oysa hergün tartılıyordum. Kızımı anneanneye bıraktım. İşe geldim
Herkese hayırlı haftalar
esracığım görmedim tartını ama belliki artı çıktımTartiyi bole gorunce istah fln kalmadi.yesil cay iciyorm suan.yataktan zombi gibi kalktm ztn.ayaklarm sismis baya.bugun ogleden snra toplantmn oldgnuda unutmsm. Yoksa ustume basima ck dikkat etmicektm bu yorgnlgn arkasina siginip.sabah sabah bide onun koşuşturmasınu yasadm evde. Zombiligim anca bu haftasonu gecer.oyuzden dayanmam lazm.aksamada spora inip 1 saat tozunu attirmam lazm. Lazimda lazim. :)
İnşallah cumaya ödemi atarsınGünaydın kızlar regl oldum sabah sabah çok agrım var 5gün gecikmeli geldi bende 71.olmuşum +500gr
Dün akşamki mantı sebeb olmuş olabilir mikiKızlar bende 70.400 +8000
Çok kızdım kendime artık spora asılcam kızlar bu ne böyle yaa hep artı artı mı olurmuş. Şuan yürüyüş ve koşumu yaptım spor aletlerindeyim. Ter içindeyim oh iyi oldu bana bu hafta sporu aksatmıycam eşimden de izin çıktı. Gelcem koşu parkına. Ayy biraz moralim yerine geldi yaa
deryam cumaya o artıyı eksiye çevirmelisin yaparsın sen20 dk tempolu yürüyüş 15dk koşu 15 dk spor aletleri ve eve gidiyorum
Akşama toplam yazarım ohh keyfim yerine geldi
Anam takımda regl dönemi başlamış ya:) kuzu artın çok değil eksiye düşer oCanlar beklediğim + geldi ayaklarım yüzüm şiş reglden dolayı +300
Ama cumaya 68.5
Hehe 68.5 yazmışım 58.5 yaniCanlar beklediğim + geldi ayaklarım yüzüm şiş reglden dolayı +300
Ama cumaya 68.5
yalnız süper kilo vermişsin 84 ten bu kiloya ne kadar zamanda geldinHehe 68.5 yazmışım 58.5 yani
Mutlaka olur canımBen cumayla ayni kilodayim. Insallah cumaya eksi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?