Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tartiyi bole gorunce istah fln kalmadi.yesil cay iciyorm suan.yataktan zombi gibi kalktm ztn.ayaklarm sismis baya.bugun ogleden snra toplantmn oldgnuda unutmsm. Yoksa ustume basima ck dikkat etmicektm bu yorgnlgn arkasina siginip.sabah sabah bide onun koşuşturmasınu yasadm evde. Zombiligim anca bu haftasonu gecer.oyuzden dayanmam lazm.aksamada spora inip 1 saat tozunu attirmam lazm. Lazimda lazim. :)

kolay gelsin canım

Aksam manti olmamissss gulum keske onu oglen yeseydinn emziriyosun biliyorum ama bi dahakine hakkini ertesi gun oglene sakliyorum deyip ayir salata yogyrt gecistir hem aklin kalmazz hem kilo olamazsın

Yemek yoktu eşimde manti isteyince kolay geldi banada yaptım başka yemekte yoktu evde gezmekten bişey yapamadım. Ama bu gün tam gaz devam

Çok kızdım kendime artık spora asılcam kızlar bu ne böyle yaa hep artı artı mı olurmuş. Şuan yürüyüş ve koşumu yaptım spor aletlerindeyim. Ter içindeyim oh iyi oldu bana bu hafta sporu aksatmıycam eşimden de izin çıktı. Gelcem koşu parkına. Ayy biraz moralim yerine geldi yaa

Canlar beklediğim + geldi ayaklarım yüzüm şiş reglden dolayı +300
Ama cumaya 68.5

çok iyi kelebekim

keşkek çok yağlı değilse gayet güzel

Kızlar ben cuma yla aynıyım ) ama bu hafta en az -500 :))
pazartesi sabit demek cumaya yüzde bi milyon eksi demek

Günaydın kızlar
Sabah telaşla evden çıkınca tartılamadım. bugün oysa hergün tartılıyordum. Kızımı anneanneye bıraktım. İşe geldim
Herkese hayırlı haftalar
canım yarın tartılırsın

esracığım görmedim tartını ama belliki artı çıktım ödemin büyük etkisi vardır cumaya sen o rakamı eksiye çevirirsin

Günaydın kızlar regl oldum sabah sabah çok agrım var 5gün gecikmeli geldi bende 71.olmuşum +500gr
İnşallah cumaya ödemi atarsın

Kızlar bende 70.400 +800 0
Dün akşamki mantı sebeb olmuş olabilir miki

20 dk tempolu yürüyüş 15dk koşu 15 dk spor aletleri ve eve gidiyorum
Akşama toplam yazarım ohh keyfim yerine geldi
deryam cumaya o artıyı eksiye çevirmelisin yaparsın sen

Canlar beklediğim + geldi ayaklarım yüzüm şiş reglden dolayı +300
Ama cumaya 68.5
Anam takımda regl dönemi başlamış ya:) kuzu artın çok değil eksiye düşer o

günaydın kızlar yeni bir hafta bol sporlu mutluluk Hormonunun tavan olduğu kaçamak yapmadığımız vee sonunda eksi gördüğümüz bir hafta olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…