Misafir gelecek ani bir haberle ışık hızıyla temizlik nefes nefese kaldım birde kek yaptım spor yalan oldu bugün anlayacağınız :/
Zerosima kujum 180 dakika yazıyorum pazara durmadan mı yürüdünüz gezme havasında mı
Teşekkürler :))Poğaça dışında güzel
Ama.kısır dan başka bişey yemedim ki :))Aynen kız karışık olmuş kısır falan olmamış
bence ev temizliği de spordan sayılmalı :))Misafir gelecek ani bir haberle ışık hızıyla temizlik nefes nefese kaldım birde kek yaptım spor yalan oldu bugün anlayacağınız :/
Evet canm malesef oyle olduHiç bişey yemeyip hepsini akşama saklamaışsın sanki cnm :)
Bi yerde kaç kalori yakılıyor görmüştüm ama unuttumbence ev temizliği de spordan sayılmalı :))
Geçmez cnmBi dondurma öğün yerine geçer mi çok kalorili mi
Valla menopozlular gibi içim yanıyo su ve çay istiyo cnm.Az olmuş reglken iştahın kesiliyorsa güzel valla benim her görüğüm şeyi yiyesim geliyor :)
Aynen benim de öyle valla. Sabah 8de kalkıyorum akşam 12 1 de anca yatağa giriyorum totom yer görmüyor hep ayaktayım sorsan çok büyük iş de yapmıyorum ama hem küçük çocuğum var hem kocam hep evde serbest meslek işim bitmiyor anlayacağnzz. Ev işi spordan sayılsın valla ya ahahaha:))Kizlar gunaydin sabah tartildim 69.2 cumaya gore 300 grm vermisim cuma hedefim 68.00 umarim gorurum 1 haftada 1.500 kg bana gore iyi gibi ama kizlar beni affedin gec cikicam bu hafta spor yok ev isini saysaniz ya spordan utum var az bi bulasigim var evide supururum evdeki islerim duruken spor yapmaya vakit bulamiyorum sanki
Canım ne zaman başlamıştınKzlar sabah tartıldım ama yazamadım
Reglden dolayı sanrm +500 üm bnde 60.9 çıktım.
Neyse cumaya 59ları göreceğim inşallah 900 gr bşy değil
18 şubatta canım.Canım ne zaman başlamıştın
evet bu ev işleri bitmiyor malesef ev işleri spordan sayılsın :)))Aynen benim de öyle valla. Sabah 8de kalkıyorum akşam 12 1 de anca yatağa giriyorum totom yer görmüyor hep ayaktayım sorsan çok büyük iş de yapmıyorum ama hem küçük çocuğum var hem kocam hep evde serbest meslek işim bitmiyor anlayacağnzz. Ev işi spordan sayılsın valla ya ahahaha:))
Kizlar gunaydin sabah tartildim 69.2 cumaya gore 300 grm vermisim cuma hedefim 68.00 umarim gorurum 1 haftada 1.500 kg bana gore iyi gibi ama kizlar beni affedin gec cikicam bu hafta spor yok ev isini saysaniz ya spordan utum var az bi bulasigim var evide supururum evdeki islerim duruken spor yapmaya vakit bulamiyorum sanki
Aynen benim de öyle valla. Sabah 8de kalkıyorum akşam 12 1 de anca yatağa giriyorum totom yer görmüyor hep ayaktayım sorsan çok büyük iş de yapmıyorum ama hem küçük çocuğum var hem kocam hep evde serbest meslek işim bitmiyor anlayacağnzz. Ev işi spordan sayılsın valla ya ahahaha:))
Hergün banyo yıkamak lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?