Takip ediyorum canım bende iki öğün bir ara öğün besleniyorumSaol cnm menülerime baktysan
2 öğün ve genelde karatay beslenmesi
Canım damarları genişletip adeti çoğaltıyor yazmışlardı o yüzden ben reglken içmiyordum aslında içmek istiyorum wc için nasıl geçti günün ona göre içeyim şimdiKızlar bişey dıyecem regl olduğumda çok sıkıntılı geçiyordu sabahtan iki bardak ada çayı içiyorum maşaallah iyiymiş sancılar konusunda tavsiye ederım
Kizlarr :) bugun artik pantolonlar ustumden dustugu ve herkes dalga gectigi icin pantolon almaya gittim arkadasimla. Ben elime aldim 40 42 bedeni. Arkadas dedi ki sacmalama al su 38i aldi elimde digerlerini. Bir giydim oldudiyete 38beden pantolonlarimi giymis bulunuyorum :)) pek bi mutluyum :)
her zaman regl ken sıkıntılıydı çünkü kanım pıhtı seklindeydı demek ondandır bu sefer rahatlama 'mın sebebı kan pıhtı olduğunda sancı oluyo damarlarımı açtı demek wcyebir etkisi olmadı canımCanım damarları genişletip adeti çoğaltıyor yazmışlardı o yüzden ben reglken içmiyordum aslında içmek istiyorum wc için nasıl geçti günün ona göre içeyim şimdi
maşallah canım bende su 70ten aşağıyı bir gorseydımKizlarr :) bugun artik pantolonlar ustumden dustugu ve herkes dalga gectigi icin pantolon almaya gittim arkadasimla. Ben elime aldim 40 42 bedeni. Arkadas dedi ki sacmalama al su 38i aldi elimde digerlerini. Bir giydim olduilk 38beden pantolonlarimi giymis bulunuyorum :)) pek bi mutluyum :)
Ohh maşallah cnmKizlarr :) bugun artik pantolonlar ustumden dustugu ve herkes dalga gectigi icin pantolon almaya gittim arkadasimla. Ben elime aldim 40 42 bedeni. Arkadas dedi ki sacmalama al su 38i aldi elimde digerlerini. Bir giydim olduilk 38beden pantolonlarimi giymis bulunuyorum :)) pek bi mutluyum :)
GüZel cnm afiyet olsunMenüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Çeyrek kibrit peynir
Yarım domates
3 zeytin
1 ceviz
1 dilim ekmek
1 bardak sut
Öğlen(sulu köfte gibi patatesle karışık )
5 köfte
3 elma dilim patates (sulu yemegi )
1 bardak ayran
Ara
Sütlü türk kahvesi (sekersiz)
Ara
Activia
3 ceviz
Aksam
Domates
Fırında hindi biftek gibi yaptım 3 parça yedim(izgara tava olanından aldim)
3 kasık ıspanak
3 kasık yoğurt
2 litre su 3 olacak
Spor
2 mil leslie
100 mekik
200 stepper
10 dakika twister
5 dakika dambıl (60 dakika )Kahsen
Olmamış malesef11.00
Kahvaltı
1 domates
1 salatalık
1 yumurta
Az beyaz peynir
3 zeytin
Ara
Malesef 1 cupkek
Sade türk kahvesi
Akşam
Salata
bir kaşık makarna
Spor daha yok inşallah akşam yapabilirim
Vayyyy beaaa ben hic 36 beeen olmadimmm 38de olmadim gerciii oabilirmiyimmm yaniii kizlarrr o kadar zayiflarmiyimmm bendeOhh maşallah cnm
Darısı 36 lara inşallah
Tabiki zayıflarsın cnmVayyyy beaaa ben hic 36 beeen olmadimmm 38de olmadim gerciii oabilirmiyimmm yaniii kizlarrr o kadar zayiflarmiyimmm bende
olursun canım niye olmayasınkiVayyyy beaaa ben hic 36 beeen olmadimmm 38de olmadim gerciii oabilirmiyimmm yaniii kizlarrr o kadar zayiflarmiyimmm bende
Benim 70 dk 8000 adım olmuşHayırlı akşamlar
Sabah 1 dilime yakın ekmek
Bır haşlanmış yumurta
Bir yemek kaşığı kadar menemen
Bir kare peynir
Yarım dilim kaşar
Ara 1 ceviz azcık pestil. Yarım portakal
Ara 2 yudum kefir. Bir yudum süt, bir küçük kurabiye
Akşam hepsinden azar azar yedim. Peynir, yoğurt, domates soslu tavuk
Yarım dilim ekmek,yarım dilim tam bugday
@tudeelOnDeryaa
70 dk hızlı yürüyüş 5 bin adım atmışımKahsen
15 dk 500 adım olmuyor. Hesapladımsahgull yanlışım varsa düzeltin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?