Menün çok iyi cnm afiyet olsunSabah
3bardak su
1tam tahilli
1Kk peynir
4zeytin
1salatalik
Oglen
4adet firibda kofte yanina 1 2 kasik firinda patates
Yagsiz salata
Aksam
Tavuk salata
Ayran
Su 3litre
20Dk yuruyusKahsen
Insallah eksileri görürsün canimTeşekkür ederim canım. Ama tartıda artilardayim
Süper bir menü afiyet olsunMerhaba kizlar;
Bugunku menum sabah iki dilim ekmek domates salatalik peynir cay
Oglen; hellim peynirli salata bir dilim ekmek
Aksam; haslanmis bruksel lahana
Spor yok 1,5 lt su
Çok güzel hepsi bi meyve de ekle araya. Fakat labne yerine yağsız peynir tercih etmelisin canım. Allah bağışlasın evlatlarınıKizlar ben menumu bildirmeden once kisaca kendimi tanitayim.
Yasim 26.5 :) Evliyim 2 cocuk annesiyim. Kizim 5.5 yasinda oglum 1 yas 4 aylik. Fransada yasiyorum. Calisma hayatim hamileligimle son buldu diyebilirim. Oglumu emziriyorum. Spor yapmak icin firsatim olmuyor zira oglum 7/24 spor yaptiriyor bana.
Menume gelicek olursam.
Kahvalti 9.00
1 buyuk kupa yesil cay
1 salatalik
1 haslanmis yumurta
2 dilim kirmizi biber
6 zeytin
1 dilim mozarella
1 kk labne
2 ceviz
Ogle 12.30
1 tane patlican dolmasi
5 tane ceviz buyuklugunde turp
1 kucuk kase cacik
Ara 2.00
1 turk kahvesi sekersiz
1 kare bitter
1 su bardagi soda
Aksam 18.00
1 but
2 yk bulgur pilavi
1 kucuk kase pulbiberli yogurt
1 kupa sutlu kahve sekersiz
2.5 lt su
spor yok
İnşallah canım ya hep 60larda takılıyom en son 59.900 görüp bırakmıştım diyeti. Şimdi yine aynı şekilde ne yapmam gerekInsallah eksileri görürsün canim
Bence yemelisin meyveyi tabi kararında. Bide akşama bırakma. Vitamin de almak gerek bu benim fikrim canım.Kizlar normalde karataya göre meyve felan olmadı. Ara ögün yok karatayda zaten ama ben meyveyi çok seviyorum ve diyete başladıgımdan beri yemiyorum. Canim çok çekti. Birde bu aralar zorlanıyorum. Aralarda canim birşeyler istiyor. Mesela ara öğun yerken kendimden geçtim. Ben ne yapacagim bilmiyorum lütfen bana bir akıl verin.
Bende öyleyim canım bu ara kendime engel olamıyorumKizlar normalde karataya göre meyve felan olmadı. Ara ögün yok karatayda zaten ama ben meyveyi çok seviyorum ve diyete başladıgımdan beri yemiyorum. Canim çok çekti. Birde bu aralar zorlanıyorum. Aralarda canim birşeyler istiyor. Mesela ara öğun yerken kendimden geçtim. Ben ne yapacagim bilmiyorum lütfen bana bir akıl verin.
Bende öyleyim canım bu ara kendime engel olamıyorumKizlar normalde karataya göre meyve felan olmadı. Ara ögün yok karatayda zaten ama ben meyveyi çok seviyorum ve diyete başladıgımdan beri yemiyorum. Canim çok çekti. Birde bu aralar zorlanıyorum. Aralarda canim birşeyler istiyor. Mesela ara öğun yerken kendimden geçtim. Ben ne yapacagim bilmiyorum lütfen bana bir akıl verin.
Hoşgeldin kaç kilosun bende emziriyorum kızım 8 buçuk aylık olduKizlar ben menumu bildirmeden once kisaca kendimi tanitayim.
Yasim 26.5 :) Evliyim 2 cocuk annesiyim. Kizim 5.5 yasinda oglum 1 yas 4 aylik. Fransada yasiyorum. Calisma hayatim hamileligimle son buldu diyebilirim. Oglumu emziriyorum. Spor yapmak icin firsatim olmuyor zira oglum 7/24 spor yaptiriyor bana.
Menume gelicek olursam.
Kahvalti 9.00
1 buyuk kupa yesil cay
1 salatalik
1 haslanmis yumurta
2 dilim kirmizi biber
6 zeytin
1 dilim mozarella
1 kk labne
2 ceviz
Ogle 12.30
1 tane patlican dolmasi
5 tane ceviz buyuklugunde turp
1 kucuk kase cacik
Ara 2.00
1 turk kahvesi sekersiz
1 kare bitter
1 su bardagi soda
Aksam 18.00
1 but
2 yk bulgur pilavi
1 kucuk kase pulbiberli yogurt
1 kupa sutlu kahve sekersiz
2.5 lt su
spor yok
Çok güzel hepsi bi meyve de ekle araya. Fakat labne yerine yağsız peynir tercih etmelisin canım. Allah bağışlasın evlatlarını
Hoşgeldin kaç kilosun bende emziriyorum kızım 8 buçuk aylık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?