Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Benim menüm
Sabah
2 yumurta haslama
Biraz peynir
5 tane zeytin
Ara
1 avuç kuruyemiş
1 dilim ananas
1 tane kivi
Aksam
Kabak yemegi yarim tabak
Firinda karnabahar köfteli 1 tabak
Salata
Yogurt

Kizlar normalde karataya göre meyve felan olmadı. Ara ögün yok karatayda zaten ama ben meyveyi çok seviyorum ve diyete başladıgımdan beri yemiyorum. Canim çok çekti. Birde bu aralar zorlanıyorum. Aralarda canim birşeyler istiyor. Mesela ara öğun yerken kendimden geçtim. Ben ne yapacagim bilmiyorum lütfen bana bir akıl verin.

Kizlar ben menumu bildirmeden once kisaca kendimi tanitayim.

Yasim 26.5 :) Evliyim 2 cocuk annesiyim. Kizim 5.5 yasinda oglum 1 yas 4 aylik. Fransada yasiyorum. Calisma hayatim hamileligimle son buldu diyebilirim. Oglumu emziriyorum. Spor yapmak icin firsatim olmuyor zira oglum 7/24 spor yaptiriyor bana.

Menume gelicek olursam.

Kahvalti 9.00
1 buyuk kupa yesil cay
1 salatalik
1 haslanmis yumurta
2 dilim kirmizi biber
6 zeytin
1 dilim mozarella
1 kk labne
2 ceviz

Ogle 12.30
1 tane patlican dolmasi
5 tane ceviz buyuklugunde turp
1 kucuk kase cacik

Ara 2.00
1 turk kahvesi sekersiz
1 kare bitter

1 su bardagi soda

Aksam 18.00

1 but
2 yk bulgur pilavi
1 kucuk kase pulbiberli yogurt

1 kupa sutlu kahve sekersiz

2.5 lt su
spor yok

Menüler herkesin güzel gözüme bişey çarpmadı ama çok eksik var sabah yazarsınız artık. Ben yatar

Çok güzel hepsi bi meyve de ekle araya. Fakat labne yerine yağsız peynir tercih etmelisin canım. Allah bağışlasın evlatlarını

Bence yemelisin meyveyi tabi kararında. Bide akşama bırakma. Vitamin de almak gerek bu benim fikrim canım.

Bende öyleyim canım bu ara kendime engel olamıyorum

Bende öyleyim canım bu ara kendime engel olamıyorum

Hoşgeldin kaç kilosun bende emziriyorum kızım 8 buçuk aylık oldu

Sabah
Bir dilim ekmek
biraz peynir
Bir kase mercimek çorbası
Öğle
Haşlanmış et bir parça
Biraz tavuk sote
Bir dilim ekmek
Ufak tahin helvası
Aksam
Bir tabak taze fasulye
Çay mısır yer fıstıgi yedim şuan kendime engel olamadım
Su 3 litre

Çok güzel hepsi bi meyve de ekle araya. Fakat labne yerine yağsız peynir tercih etmelisin canım. Allah bağışlasın evlatlarını

meyveyle aram yok malesef ozelliklede elmayi hic sevmiyorm. ama dikkat ederim artik :)

Hoşgeldin kaç kilosun bende emziriyorum kızım 8 buçuk aylık oldu

Hosbuldum canim biz emzirenler daha sansliyiz. ben bu sabah 83.3 ciktim tartida.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…