Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kac yasindasin canm.bende 1 tup denedim 2.denicez onun icin zayfliyorum hangi sehirdesin probleminiz ne

Günaydın kızlar,
O kadar dikkat etmeme ve spor yapamaya çalışmama rağmen neden aynı yerde kaldım anlamadım. tartı öncesi moralim bozuldu açıkçası.
Canım bazı haftalar takılabilir hep takılıyorsa beslenme düzenini değiştirmeli

Kizlar gunaydin hepinize menu yazamiyorum cunku sali ver carsamba gunleri sadece kahvalti yaptim kahve cay ictim tum gun canm istemiyor halada ac degilim ne yapabilirim birazdan tartılcam 1 nisanda da spora basliycaktim istahim kapandi benim yiyemiyorum.

dun aksam menume ek olarak 2 dilim kirmizi portakal ve yatmadan oncede tarcinli sut ictim soyleyimde icimde kalmasin

Öğlende
pırasa yemeği
yoğurt veya salata

Arkadaşlar tabak ayarı nasıl kaç kaşık mesela?
Motive edin beni gelgitler yaşıyorum iradesizimdir de

Canm
Polistik over v canım 30 a az kaldı sizin sorun neydi
Ben 2 sene once kendiliginden oldu dustu 7 haftalliken kurtaj olmamistim sol tupum alindi esimde sperm morfolojisi sorunj var yumurta sayim iyi ama olgunlasmiyor kalitesinde biraz sorun var bende 30 yasndayim ankaradayim doktorum biraz kilo verin dedi spor yapin dedi pcolu olupta hamile kalan cok var ya bizdeki sorun bunlarda doktorum olcak diyo ama mayis haziran gibi gitmeyi dusunuyorum yumurta kalitesi icin forumlardan arastirip bi cok sey aldim onlari icicm kilo problemi yapiyor malesef onlarda

Günaydınlar kızlar geçmişi bitirdim nasılsınız bakalım tartı öncesi son gün dikkat edelim özellikle listedeki arkadaşlar sıfır kaçamaklı bitirelimm

Peki morfoloji sence ciddi sorun mu? Bizdede var
Maalesef kendiliğimden hiç hamile kalmadım tüp bebekle hamile kaldım oda kalbi durdu
Pkom ileri derecede oldugunu sanmıyorum ben şimdiye kadar bir doktor dedi
Kilom hep 55 57 arasındaydı tedavi ve klomen den sonra 65 oldu

Günaydınlar kızlar geçmişi bitirdim nasılsınız bakalım tartı öncesi son gün dikkat edelim özellikle listedeki arkadaşlar sıfır kaçamaklı bitirelimm

Ben tartı bildirimi bu hafta yapmıyım çünkü daha dün başladım verilen kilom yoktur muhtemelen
Benim listeler iyi mi canım sporum az sanki

Ben tartı bildirimi bu hafta yapmıyım çünkü daha dün başladım verilen kilom yoktur muhtemelen
Benim listeler iyi mi canım sporum az sanki
canım bende liste var. hangi meyveden ne kdr yiyebiliriz. hangi sebze yemeginden kaç kaşık. hangi meyve suyundan kaç bardak.diyetisyenim vermişti.akşam gidince bakıyım canım.bilgilerimi paylaşırım burada

canım senin menüleri beğeniyorum gayet dengeli kırılma noktamız sanırım ondan oluyor.
bende seninkilri beğeniyorm canım. fakat acaba haftasonu serbest gün mü yapsam napsam.pazar günü arkadaşlarla doğa buluşması yapcaz yine. orda bi abartıyım ben :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…