- 5 Mayıs 2016
- 531
- 417
- 33
- 39
Kac yasindasin canm.bende 1 tup denedim 2.denicez onun icin zayfliyorum hangi sehirdesin probleminiz neAkışına bıraktık zaten, tedavi bir yıl olmaycak maddi manevi,eşimde sigarayı bıraktı sağlıklı yaşama kapıldık gidiyoruz çünkü bu tedavilerim beslenme ilgisi çok eşim fındık fıstıga sardı bende incir falan alıcam
Elveda tatlılar :)
Canım bazı haftalar takılabilir hep takılıyorsa beslenme düzenini değiştirmeliGünaydın kızlar,
O kadar dikkat etmeme ve spor yapamaya çalışmama rağmen neden aynı yerde kaldım anlamadım. tartı öncesi moralim bozuldu açıkçası.
Kac yasindasin canm.bende 1 tup denedim 2.denicez onun icin zayfliyorum hangi sehirdesin probleminiz ne
bence bir dr görünün Havalarda etkilidr ama bi tahlil falan yaptırın derim.Cokta halsizim ustelik uykusuzum ama ac degilim cok garip
bu hafta takıldı resmenCanım bazı haftalar takılabilir hep takılıyorsa beslenme düzenini değiştirmeli
canım senin menüleri beğeniyorum gayet dengeli kırılma noktamız sanırım ondan oluyor.Canim ben sdce ilk 2 gun sabah yemedm.o da haftasonundan kalan odemden dolayi telas oldm.ama diyet listeme bakiyorm.gayet ordaki gibi yiyorm.belkide yedgmi zannediyorm.bilmiyormki canim
Zerosima masallah bende böyle olabilecekmiyim aceba
Ben 2 sene once kendiliginden oldu dustu 7 haftalliken kurtaj olmamistim sol tupum alindi esimde sperm morfolojisi sorunj var yumurta sayim iyi ama olgunlasmiyor kalitesinde biraz sorun var bende 30 yasndayim ankaradayim doktorum biraz kilo verin dedi spor yapin dedi pcolu olupta hamile kalan cok var ya bizdeki sorun bunlarda doktorum olcak diyo ama mayis haziran gibi gitmeyi dusunuyorum yumurta kalitesi icin forumlardan arastirip bi cok sey aldim onlari icicm kilo problemi yapiyor malesef onlardaPolistik over v canım 30 a az kaldı sizin sorun neydi
Bir hafta takılırsa normal canımbu hafta takıldı resmen
Canm
Ben 2 sene once kendiliginden oldu dustu 7 haftalliken kurtaj olmamistim sol tupum alindi esimde sperm morfolojisi sorunj var yumurta sayim iyi ama olgunlasmiyor kalitesinde biraz sorun var bende 30 yasndayim ankaradayim doktorum biraz kilo verin dedi spor yapin dedi pcolu olupta hamile kalan cok var ya bizdeki sorun bunlarda doktorum olcak diyo ama mayis haziran gibi gitmeyi dusunuyorum yumurta kalitesi icin forumlardan arastirip bi cok sey aldim onlari icicm kilo problemi yapiyor malesef onlarda
Günaydınlar kızlar geçmişi bitirdim nasılsınız bakalım tartı öncesi son gün dikkat edelim özellikle listedeki arkadaşlar sıfır kaçamaklı bitirelimm
canım bende liste var. hangi meyveden ne kdr yiyebiliriz. hangi sebze yemeginden kaç kaşık. hangi meyve suyundan kaç bardak.diyetisyenim vermişti.akşam gidince bakıyım canım.bilgilerimi paylaşırım buradaBen tartı bildirimi bu hafta yapmıyım çünkü daha dün başladım verilen kilom yoktur muhtemelen
Benim listeler iyi mi canım sporum az sanki
bende seninkilri beğeniyorm canım. fakat acaba haftasonu serbest gün mü yapsam napsam.pazar günü arkadaşlarla doğa buluşması yapcaz yine. orda bi abartıyım ben :)))canım senin menüleri beğeniyorum gayet dengeli kırılma noktamız sanırım ondan oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?