Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

aaa niye yapamıyorm.özür dilerim gereksiz meşgul ettim

Menülere tek tek yorum yazmadım genel anlamda iyi gördüm kızlar

P
CANIM ben zaten kuru incir alacaktım bugün brokoli de alıcam
Polistik over incir kürünü yapıcam
Polikistik over bende de vardi. En son bebek dusunmeden hani sagligimiz yernde mi die gittm.ilaci birakali 2 sene olmustur.doktor kan tahlili yapmadi.ultrasona koydu. Hic biseu yk snde ddi.1 2 tane kucuk gorunuo ama onlar ck normal dedi. Valla icim rht etsin mi etmesin mi bilemedim. Ama kan tahlili yaptircam. Yani ne bilim. Bn pcoluyum die bliyorm

Dünkü menüm,

Saat 9,30
1 cerry domates
2 küçük yeşil biber
1 kırmızı biber
1 dilim peynir
1 bardak şekersiz çay

Saat 13,30
3-4 kaşık meyveli yoğurt

Saat 17,00
2 tane küçük biber dolması
1 tane sarma

1 litre su

20 dk egzersiz (twister,bacak hareketleri,basen hareketleri,mekik)
1 saat yürüyüş

Bu hafta regl beni mahvetti ya. Sabit çıkayım diye dua ediyorum.
Bugün yine ayrana devam

Bu hafta regl beni mahvetti ya. Sabit çıkayım diye dua ediyorum.
Bugün yine ayrana devam
Benim de reglim bu sefer garip geçti genellikle reglden sonra 1 kg civarı kayıp olurdu bu sefer kilo kaybı yok reglinde faydası yok artık sonlara yaklaşınca kilo gitmiyor

Banada şimdiye kadar bir tek doktor dedi pko var diye bilmiyorum ne derecededir.Ama kilo aldıkça mı yoksa tüp bebek hormon ilaçlarından mı bilmiyorum tüylenme adet düzensizliğim başladı

Menüm
Kizlar k bakmayın dun yazamadım menumu ilk defa oldu böyle
22.03.2017

Sabah
1 activia

Öğlen
1 kase ezogelin çorbası ( pirinç bulgur yok)
1 bardak ayran

Ara
Türk kahvesi + muzlu süt

Ara
Activia

Aksam
1 adet uskumru fileto fırında hiç yagsiz azcık tuz var
1 tabak salata

1 büyük kupa soğan suyu

2 litre su 3 yapcam

Spor
45 dakika egzersiz

Banada şimdiye kadar bir tek doktor dedi pko var diye bilmiyorum ne derecededir.Ama kilo aldıkça mı yoksa tüp bebek hormon ilaçlarından mı bilmiyorum tüylenme adet düzensizliğim başladı
Kilo zaten dusmani bunun.kilo verdikce hersey duzene giriyor.oyuzden pcolular icin internette beslenme tavsiyeleri var. Kilo alma canim. Spor fln bu konuda cok iyi.

Kilo zaten dusmani bunun.kilo verdikce hersey duzene giriyor.oyuzden pcolular icin internette beslenme tavsiyeleri var. Kilo alma canim. Spor fln bu konuda cok iyi.

Bende zaten bayağı araştırdım kilo vermek istiyorum bu sebepten inş verebilirim canım
Ne kadar sürede gider 7 8 kilo mesela

Güzel cnm

Herkes nasıl bakalım. Bugün suyu unutmuycam dün unuttum artı çıktım bugün 3'ü geçmeye çalışcam bakalım
çocuğu aldıktan sonra Pazar'a gidicem bol yeşillik alayım öğlen yemeğime şöyle güzel bi salata yapayım çok canım çekti.

Ohh mis mis salatanın içine haşlanmış tavuk ya da ton balığı koy proteinde almış olursunn

Benim de reglim bu sefer garip geçti genellikle reglden sonra 1 kg civarı kayıp olurdu bu sefer kilo kaybı yok reglinde faydası yok artık sonlara yaklaşınca kilo gitmiyor
Regl zamanı bnm 2 kg farkederdi ama şimdi öyle değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…