- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
http://yemek.com/tarif/kuru-incirli-enerji-toplari/#.WNN8bG_yiUk ay yanlış ypmşm. şimdi bakın :)http://kadinlarkulubu.com/tarif/kuru-incirli-enerji-toplari/#.WNN8bG_yiUk misafirleri olacaklara süper bir seçenek bence.
http://kadinlarkulubu.com/tarif/kuru-incirli-enerji-toplari/#.WNN8bG_yiUk misafirleri olacaklara süper bir seçenek bence.
Polikistik over bende de vardi. En son bebek dusunmeden hani sagligimiz yernde mi die gittm.ilaci birakali 2 sene olmustur.doktor kan tahlili yapmadi.ultrasona koydu. Hic biseu yk snde ddi.1 2 tane kucuk gorunuo ama onlar ck normal dedi. Valla icim rht etsin mi etmesin mi bilemedim. Ama kan tahlili yaptircam. Yani ne bilim. Bn pcoluyum die bliyormCANIM ben zaten kuru incir alacaktım bugün brokoli de alıcam
Polistik over incir kürünü yapıcam
Ben tartı bildirimi bu hafta yapmıyım çünkü daha dün başladım verilen kilom yoktur muhtemelen
Benim listeler iyi mi canım sporum az sanki
Benim de reglim bu sefer garip geçti genellikle reglden sonra 1 kg civarı kayıp olurdu bu sefer kilo kaybı yok reglinde faydası yok artık sonlara yaklaşınca kilo gitmiyorBu hafta regl beni mahvetti ya. Sabit çıkayım diye dua ediyorum.
Bugün yine ayrana devam
P
Polikistik over bende de vardi. En son bebek dusunmeden hani sagligimiz yernde mi die gittm.ilaci birakali 2 sene olmustur.doktor kan tahlili yapmadi.ultrasona koydu. Hic biseu yk snde ddi.1 2 tane kucuk gorunuo ama onlar ck normal dedi. Valla icim rht etsin mi etmesin mi bilemedim. Ama kan tahlili yaptircam. Yani ne bilim. Bn pcoluyum die bliyorm
Olur mu canım yeni başlamış olsan bile tartı bildirimi yap sen
Kilo zaten dusmani bunun.kilo verdikce hersey duzene giriyor.oyuzden pcolular icin internette beslenme tavsiyeleri var. Kilo alma canim. Spor fln bu konuda cok iyi.Banada şimdiye kadar bir tek doktor dedi pko var diye bilmiyorum ne derecededir.Ama kilo aldıkça mı yoksa tüp bebek hormon ilaçlarından mı bilmiyorum tüylenme adet düzensizliğim başladı
Kilo zaten dusmani bunun.kilo verdikce hersey duzene giriyor.oyuzden pcolular icin internette beslenme tavsiyeleri var. Kilo alma canim. Spor fln bu konuda cok iyi.
Menüm
Kizlar k bakmayın dun yazamadım menumu ilk defa oldu böyle
22.03.2017
Sabah
1 activia
Öğlen
1 kase ezogelin çorbası ( pirinç bulgur yok)
1 bardak ayran
Ara
Türk kahvesi + muzlu süt
Ara
Activia
Aksam
1 adet uskumru fileto fırında hiç yagsiz azcık tuz var
1 tabak salata
1 büyük kupa soğan suyu
2 litre su 3 yapcam
Spor
45 dakika egzersiz
Herkes nasıl bakalım. Bugün suyu unutmuycam dün unuttum artı çıktım bugün 3'ü geçmeye çalışcam bakalım
çocuğu aldıktan sonra Pazar'a gidicem bol yeşillik alayım öğlen yemeğime şöyle güzel bi salata yapayım çok canım çekti.
Regl zamanı bnm 2 kg farkederdi ama şimdi öyle değil.Benim de reglim bu sefer garip geçti genellikle reglden sonra 1 kg civarı kayıp olurdu bu sefer kilo kaybı yok reglinde faydası yok artık sonlara yaklaşınca kilo gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?