Artık direk spora ve yediklerimize odaklanmalıyız başka çaresi kalmadıRegl zamanı bnm 2 kg farkederdi ama şimdi öyle değil.
Bencede yedıklerının mıktarını artırsan mibırazCanim ben sdce ilk 2 gun sabah yemedm.o da haftasonundan kalan odemden dolayi telas oldm.ama diyet listeme bakiyorm.gayet ordaki gibi yiyorm.belkide yedgmi zannediyorm.bilmiyormki canim
Canım en az 2 ay idaeli ayda 4 kg vermek hoşgeldinBende zaten bayağı araştırdım kilo vermek istiyorum bu sebepten inş verebilirim canım
Ne kadar sürede gider 7 8 kilo mesela
Aynen öyle. Neyse ki havaalr güzelleşti yürüyüşe başlarım.Artık direk spora ve yediklerimize odaklanmalıyız başka çaresi kalmadı
kizlar suan oglumu kontrole getirdim arabayla 2 dkikada gelecegim yere hareket olsun diye 19 dakikada 2 km tempolu yurudum donus yolumdada buyuk bir yokus var ustelik bebek arabasiylayim Allah guc versin hadi bakalim :)
Kızlar Kahvaltı peynir 3 zeytin salatalık maydanoz 1 haşlanmış yumurta
Öğle yemeği yarım kase mercimek çorbası
1 küçük kuru biber dolması 2 kaşık yoğurt
muz kalorisi yüksek bir meyve muz yerine elma kuru kayısı+ ceviz ya da meyveli yoğurt daha iyi olmaz mı ara öğün içinARA ÖĞÜN
1 adet muz
muz kalorisi yüksek bir meyve muz yerine elma kuru kayısı+ ceviz ya da meyveli yoğurt daha iyi olmaz mı ara öğün için
Yimirta haslaÖğle menümü pırasa diye yazmıştım arkadaşlar baktım içinde pirinç var hiç ekmek yemedim ama açım
Yimirta hasla
Oooo yemek yemeye baslamissin.supersin:)Kızlar Kahvaltı peynir 3 zeytin salatalık maydanoz 1 haşlanmış yumurta
Öğle yemeği yarım kase mercimek çorbası
1 küçük kuru biber dolması 2 kaşık yoğurt
Canim ben kuru kayisi aliyorm.ve karisik cig kuruyemis aliyorm tadimin. Unutmadgm surece yanima avucici kdr aliyorm gtriyorm ise. Kuruyemiste kavrulmusu yemeyin.tuz iceriyor cnku. Oyuzden cig yiyin en superi o.Yok haşlamıcam ara öğün ne yesem acaba ?
Bugün leblebiydi incirdi alayım ara öğünüm yok varda yok çokoprens var aslında ama yemicem inş :)
Ben hic haftada 1 kilo verdgmi bilmem. Malesef boyleym. Ama moralimi bozuo.hatta tum hafta spor yapio sabit ciktgm gunleri bile bilirim.Benim de ilk 3 hafta 4 kilo gitti. Simdi gidim gidim gidim. Niye boyle oldu yagunde 50-100 gr verilir mi? Halbuki kacamaklari da biraktim. 2 hafta daha dukana devam. Duzelmezse karatay falan bakicam artik.
Ben hic haftada 1 kilo verdgmi bilmem. Malesef boyleym. Ama moralimi bozuo.hatta tum hafta spor yapio sabit ciktgm gunleri bile bilirim.
Sporu zamanla çoğaltırsın canım bi anfa hepsini yapmak mümkün değilBen spor konusunda çok zayıfım akşam sadece yüz ip atladım ama bayıldım
İnşallah canım bak mesela ben 3 saattir bebe uyusun diye bekliyorum ki spor yapabileyim artık dermanım kalmadı keşke şu spor olayını çocuksuz hatta bekarken yapsaymışım en azından şimdiki gibi sinirlerim tepemdeyken yapmaya çalışmazdımAynen öyle. Neyse ki havaalr güzelleşti yürüyüşe başlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?