Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bende zaten bayağı araştırdım kilo vermek istiyorum bu sebepten inş verebilirim canım
Ne kadar sürede gider 7 8 kilo mesela
Canım en az 2 ay idaeli ayda 4 kg vermek hoşgeldin

kizlar suan oglumu kontrole getirdim arabayla 2 dkikada gelecegim yere hareket olsun diye 19 dakikada 2 km tempolu yurudum donus yolumdada buyuk bir yokus var ustelik bebek arabasiylayim Allah guc versin hadi bakalim :)

kizlar suan oglumu kontrole getirdim arabayla 2 dkikada gelecegim yere hareket olsun diye 19 dakikada 2 km tempolu yurudum donus yolumdada buyuk bir yokus var ustelik bebek arabasiylayim Allah guc versin hadi bakalim :)

Geçmiş olsunn cnm

Amin aminn hadi yürü bakalım :) bende işyerinde devamlı oturuyorum diye kalktım sağ ve sol bacaklarımı havaya indirip kaldırdım sağa saola eğilme hareketleri falan yaptım :)

muz kalorisi yüksek bir meyve muz yerine elma kuru kayısı+ ceviz ya da meyveli yoğurt daha iyi olmaz mı ara öğün için

Eşim almış seviyorum diye onlar bitene kadar mecbur yerim başka yemem bugün canım, küçüktü zaten
Aslında armutta vardı evde

Öğle menümü pırasa diye yazmıştım arkadaşlar baktım içinde pirinç var hiç ekmek yemedim ama açım

Benim de ilk 3 hafta 4 kilo gitti. Simdi gidim gidim gidim. Niye boyle oldu ya gunde 50-100 gr verilir mi? Halbuki kacamaklari da biraktim. 2 hafta daha dukana devam. Duzelmezse karatay falan bakicam artik.

Yok haşlamıcam ara öğün ne yesem acaba ?
Bugün leblebiydi incirdi alayım ara öğünüm yok varda yok çokoprens var aslında ama yemicem inş :)
Canim ben kuru kayisi aliyorm.ve karisik cig kuruyemis aliyorm tadimin. Unutmadgm surece yanima avucici kdr aliyorm gtriyorm ise. Kuruyemiste kavrulmusu yemeyin.tuz iceriyor cnku. Oyuzden cig yiyin en superi o.
Salatalik gtr yaninda.onuda yiyeblrsn. Bol su iceriyor ztn.

Benim de ilk 3 hafta 4 kilo gitti. Simdi gidim gidim gidim. Niye boyle oldu ya gunde 50-100 gr verilir mi? Halbuki kacamaklari da biraktim. 2 hafta daha dukana devam. Duzelmezse karatay falan bakicam artik.
Ben hic haftada 1 kilo verdgmi bilmem. Malesef boyleym. Ama moralimi bozuo.hatta tum hafta spor yapio sabit ciktgm gunleri bile bilirim.

Aynen öyle. Neyse ki havaalr güzelleşti yürüyüşe başlarım.
İnşallah canım bak mesela ben 3 saattir bebe uyusun diye bekliyorum ki spor yapabileyim artık dermanım kalmadı keşke şu spor olayını çocuksuz hatta bekarken yapsaymışım en azından şimdiki gibi sinirlerim tepemdeyken yapmaya çalışmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…