- 18 Mart 2017
- 939
- 987
- 18
- 35
Sporu zamanla çoğaltırsın canım bi anfa hepsini yapmak mümkün değil
Böyle olması çok normal canım başta ödem gidiyor o yüzden Hızlı daha sonra yavaş gidiyor yani olay karatay veya başkası değilBenim de ilk 3 hafta 4 kilo gitti. Simdi gidim gidim gidim. Niye boyle oldu yagunde 50-100 gr verilir mi? Halbuki kacamaklari da biraktim. 2 hafta daha dukana devam. Duzelmezse karatay falan bakicam artik.
Herşeyde olduğu gibi diyette sabır işi önce sabretmeyi öğreneceğiz sonrası zaten çorap söküğüBende öyle düşünüyorum inş zamanla ama kalıcı çözümler istiyorum
Kujum metabolizman yavaş sanırım hızlandırmak için kürler yapsanBen hic haftada 1 kilo verdgmi bilmem. Malesef boyleym. Ama moralimi bozuo.hatta tum hafta spor yapio sabit ciktgm gunleri bile bilirim.
Benim de ilk 3 hafta 4 kilo gitti. Simdi gidim gidim gidim. Niye boyle oldu yagunde 50-100 gr verilir mi? Halbuki kacamaklari da biraktim. 2 hafta daha dukana devam. Duzelmezse karatay falan bakicam artik.
Cnm fazla bir sey degil ama sali 15 dk vardi benimKızlar spor listesi böyle eksik olan bildirsin lütfen gözümden kaçmış olabilir bugün son haydi spora
Sporun her dakikası değerli canım duran bir insana göre + dasınCnm fazla bir sey degil ama sali 15 dk vardi benim
kızlar sabah dayanamadım tartıldım ooooooo birrr artıdayımmmm kiii sormayın gitsinn
bugünkü menüm sabah sut
öğle 4 köfte ayran salata
aksam sutle smoti yapıcam bol su beyaz cay ödemi atmaya calışıcam bu arada sabahta ayağımı burktummm felaket durumdayımmm yarın biraz gec girebilirim tartı sonucunu
Marul
Maydanoz
Dereotu
Tere
Roka
Semiz otu
Nane
Brokoli
Taze nane
Taze soğan
Yeşil soğan
Çeryy domates
Salatalık
Sirke
Zeytin yağ
Limon
Havuç
Turp
Minik de Himalaya tuzu.
Tüh 20 olmamış 19'da kalmış
Şuan da bitir meye uğraşıyom. Çok doydum yaa yarına kalsa ziyan olur mu dersinizNe kadar çok uğraşmışsın öyle maşallah afiyet olsun kalorisi az olsun :)
Şuan da bitir meye uğraşıyom. Çok doydum yaa yarına kalsa ziyan olur mu dersiniz
canım benim bugün 3. gün 1.5 kilo artıdayımmm ne yapayımmmm normalmiRegl zamanı bnm 2 kg farkederdi ama şimdi öyle değil.
Marul
Maydanoz
Dereotu
Tere
Roka
Semiz otu
Nane
Brokoli
Taze nane
Taze soğan
Yeşil soğan
Çeryy domates
Salatalık
Sirke
Zeytin yağ
Limon
Havuç
Turp
Minik de Himalaya tuzu.
Tüh 20 olmamış 19'da kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?