Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Benim de ilk 3 hafta 4 kilo gitti. Simdi gidim gidim gidim. Niye boyle oldu ya gunde 50-100 gr verilir mi? Halbuki kacamaklari da biraktim. 2 hafta daha dukana devam. Duzelmezse karatay falan bakicam artik.
Böyle olması çok normal canım başta ödem gidiyor o yüzden Hızlı daha sonra yavaş gidiyor yani olay karatay veya başkası değil

Ben hic haftada 1 kilo verdgmi bilmem. Malesef boyleym. Ama moralimi bozuo.hatta tum hafta spor yapio sabit ciktgm gunleri bile bilirim.
Kujum metabolizman yavaş sanırım hızlandırmak için kürler yapsan

Benim de ilk 3 hafta 4 kilo gitti. Simdi gidim gidim gidim. Niye boyle oldu ya gunde 50-100 gr verilir mi? Halbuki kacamaklari da biraktim. 2 hafta daha dukana devam. Duzelmezse karatay falan bakicam artik.

İlk başta ödemden verdin çünkü çabuk gittti şimdi yağdan veriyorsun bu kiloları 1 günde almadık sonuçta haliyle yavaş yavaş gidecek önemli olan sabretmek

Kızlar spor listesi böyle eksik olan bildirsin lütfen gözümden kaçmış olabilir bugün son haydi spora

Öğle yemeğim biraz gecikti ama değdi.
İçinde kaç kalem malzeme olabilir tahmini olan var mı

kızlar sabah dayanamadım tartıldım ooooooo birrr artıdayımmmm kiii sormayın gitsinn
bugünkü menüm sabah sut
öğle 4 köfte ayran salata
aksam sutle smoti yapıcam bol su beyaz cay ödemi atmaya calışıcam bu arada sabahta ayağımı burktummm felaket durumdayımmm yarın biraz gec girebilirim tartı sonucunu

Marul
Maydanoz
Dereotu
Tere
Roka
Semiz otu
Nane
Brokoli
Taze nane
Taze soğan
Yeşil soğan
Çeryy domates
Salatalık
Sirke
Zeytin yağ
Limon
Havuç
Turp
Minik de Himalaya tuzu.
Tüh 20 olmamış 19'da kalmış

Geçmiş olsun

Marul
Maydanoz
Dereotu
Tere
Roka
Semiz otu
Nane
Brokoli
Taze nane
Taze soğan
Yeşil soğan
Çeryy domates
Salatalık
Sirke
Zeytin yağ
Limon
Havuç
Turp
Minik de Himalaya tuzu.
Tüh 20 olmamış 19'da kalmış

Ne kadar çok uğraşmışsın öyle maşallah afiyet olsun kalorisi az olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…