Bugün daha ikinci gün ama ben niye zorlanıyorum
Bende sevmem ama mecbur. Streçleyip kaldırcam. Çok olmuşDurmuş salata sevmem ama bilemedim
Aaa 20'ymiş sirkeyi yazmamışımMarul
Maydanoz
Dereotu
Tere
Roka
Semiz otu
Nane
Brokoli
Taze nane
Taze soğan
Yeşil soğan
Çeryy domates
Salatalık
Sirke
Zeytin yağ
Limon
Havuç
Turp
Minik de Himalaya tuzu.
Tüh 20 olmamış 19'da kalmış
Aaa 20'ymiş sirkeyi yazmamışım
İlk bir kaç gün zorlanırsın sonra alışırsın ama yine kurabiye yemişsin böyle olmaz kii
İlk bir kaç gün zorlanırsın sonra alışırsın ama yine kurabiye yemişsin böyle olmaz kii
Dünkü paparadan sonra yemeyip ne yapayımOooo yemek yemeye baslamissin.supersin:)
haklısın canım ama yapmıştım ya bitmedi onlar atamadım da çöpevalla zorlanıyorum açım şuan
Valla hep o çöpe gitmesinler yüzünden kilo aldık canım çok mu kalmış at derin dondurucuya sonra ödül yaparın arada bir mesela :)
Acıkdıkça su içebilirsinn domates salatalık yeşillik yoğurt tüketebilirsin
Cnm hedefe bikaç kilo kala malesef ama gene bakayım bi %80 tutturman lazım belki tutuyordur bakarım biSagol canım.hedefi değiştirme şansımız oluyor mu kaptanım,veremiyorum haftalardır moralim bozuluyor
cnm cuma yazarız hatırlat geneSanırım bende hedefi 65 veya 63 yapmak istiyorum geçen sormuştum ama kimse bişey demediydi
hoşgeldin cnmSelam kızlar dünde yazdım ama ben bugün öğlen menümden başlıyım o zaman
Bir tabak çorba
yoğurt
65 kiloyum hedefim 55, ekmek yemeden durabiliyorum beni bitiren tatlı maalesef.
Ortalama hep 55 lerdeydim ne zaman bebek tedavisine başladım klomen di iğnelerdi derken iştahım çok açıldı. Ama çok mutsuzum desteğinize ihtiyacım var.
bakla yoğurt gayet uygunmuş cnmKızlar beni bi silkeleyin iş yerinde yemekte abartıyorum onun için bugünden itibaren yemeğe cikmamaya karar verdim öğle bakla ve yoğurt vardı ama yemedim çıkmadım yemeğe onun yerine yarım yağlı süt aldım yanında eti form (saman)yarım paket yedim
hoşgeldin kuzummmherkese selammmm..ben kardes takimdan merve...6.takimda yarisiyorum..nasilsiniz..bir hal hatir sorayim dedim...
hepinize bol eksiler dliyorum..kilo verme ysi nasil gidiyor..ben69 da takili kalfim..bana ne onerirsiniz..
cnm misafiri var yatılı ama gelicek tabikiii@ayulduzz nerelerdesin efsane geri dondu
canim gecmis olsun salgin var sanirim turkiyedekiler hep ayni
geçmiş olsun canım üşüttün mü acaba mideni.
Hay Allah umarım kötü bişey çıkmaz. Allah şifa versin yaa
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Çok geçmiş olsun
sağolun kızlar şükür iyiyiimmÇok çok geçmiş olsun
geçmiş olsun cnmKızlar bugün çok düzensiz yedim ya baş ağrısı yeni geçti hap aldım öyle yani.Önce sağlık gerçekten hiçbirşeyin tadı yok hastayken
Cnm hedefe bikaç kilo kala malesef ama gene bakayım bi %80 tutturman lazım belki tutuyordur bakarım bi
cnm cuma yazarız hatırlat gene
hoşgeldin cnm
suan listede takım kadrosu dolu ancak mezun olanlar olacak illaki listeye girmen biraz zaman alabilir şimdiden söyleyeyimde sonra sıkıntı olmasın cnm
bakla yoğurt gayet uygunmuş cnm
hoşgeldin kuzummm
sporrr ve protein ağırlık tabikiii
cnm misafiri var yatılı ama gelicek tabikiii
sağolun kızlar şükür iyiyiimm
geçmiş olsun cnm
süper ozamanTabi ne zaman uygun olursa liste artık
Bitti sayılır artık son birtane vardı evde eşim yesin onuda canım :)
Acaba akşam çorbayı mı içsem pırasayı mı yesem bilemedim
hiç ekmek tüketmicem inş
Pırasa yiyebilirsinn aynen ekmek tüketme :)
Evde leslie sansone yapabilirsin. Ilk 1 2 ayimi ona borcluym benCeza verdim kendime 5 dk merdiven indim çıktım çok az ama nefes nefese kaldım
Meğer ne kadar hamlamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?