Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlar 5km bebek arabasiyla tempolu yurudum yarisi duz yarisi yokustu.Ayy tere battim resmen birde uzun zamandir yurumuyordum boyle. Bacaklarim agriyor hala.
Bende otobüs kartımı evde unutmuşum pazar eşyalarıyla (8kg gelmiş tarttım) çok dik yokuşlardan 3 km çıktım. Güya bugün spor az olsun dedim sabah 1 saat yaptım akşama yine aynı oldu

Ödül günleri nasıl oluyor canım
Bakalım ben pazar günü ne yapıcam mükellef pazar kahvaltısı sofrası hazırlarım da
Bende pazar günü ödül yapıyorum öğlen veya akşam dışarda yiyoruz pazar günü. Eşim kızıyo onun yanında çok kısamıyorum yemeği
Yeter hasta oldun diyo

Marul
Maydanoz
Dereotu
Tere
Roka
Semiz otu
Nane
Brokoli
Taze nane
Taze soğan
Yeşil soğan
Çeryy domates
Salatalık
Sirke
Zeytin yağ
Limon
Havuç
Turp
Minik de Himalaya tuzu.
Tüh 20 olmamış 19'da kalmış
Hay maşallah bn yıkamaya üşenrmm obca şeyi

Saleykum
Bugün sabah 3 dilim peynir, 2 dilim ekmek, domates salatalık
Ara bir portakal ve bir dilim armut kabızlık icin yedim meyveyi
Ara 10 tane kadar çiğ badem

Akşam bir avuç kadar pişmiş mantar. Bolca ayran içsem olurmu ayranın herhangi bir zararı yok değil mi. sahgull

Yok cnm ayran içebilirsin sıkıntı yok

hımm çok duydum ama ben hiç uygulamadım
Ben de duyardim hoslanmazdim. Sebze meyve asigiyim, eti pek sevmem.
Kalori kisitlayan bir diet yapiyordum. Ekmek pilav makarna hepsini yiyip az tuketmeye clisiyordum ama pat ipin ucu kaciyordu halley falan yiyordum kalorisini sayip.
Neyse dukana baslamaya karar verdim. Kacamaklar azaldi. Ama eskiden normal olan seyler bunda kacamak simdi.
3 haftadir agzima muz patates vs girmedi. Yag yemiyorum. Bu kadar ugrasiyorum iyi veremezsem baska diyete gecicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…