- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Yaaaa ama ben senin taaa gruba ilk girdgin gunu hatirliyorm. Nasilda gecti zaman.ay duygulaniyorum sanirim.mendilim kizlarAyy çokk sevindim:) tok halim 63 zaten çokk mutlu oldum
Tamam ama bizi bırakmak kaybolmak yok birlikte koruycaz
Hiçbir yere gittiğim yok kızlar burdayım inş:) bende çok sevındım anlatamam.hep burdayım kısmetseY
Yaaaa ama ben senin taaa gruba ilk girdgin gunu hatirliyorm. Nasilda gecti zaman.ay duygulaniyorum sanirim.mendilim kizlar
Sagol kuzum darısı hepinize:)
Hayırlı olsun darısı başımıza ne kadar zaman olmuştu canımHiçbir yere gittiğim yok kızlar burdayım inş:) bende çok sevındım anlatamam.hep burdayım kısmetse
Ben de duyardim hoslanmazdim. Sebze meyve asigiyim, eti pek sevmem.
Kalori kisitlayan bir diet yapiyordum. Ekmek pilav makarna hepsini yiyip az tuketmeye clisiyordum ama pat ipin ucu kaciyordu halley falan yiyordum kalorisini sayip.
Neyse dukana baslamaya karar verdim. Kacamaklar azaldi. Ama eskiden normal olan seyler bunda kacamak simdi.
3 haftadir agzima muz patates vs girmedi. Yag yemiyorum. Bu kadar ugrasiyorum iyi veremezsem baska diyete gecicem
Haftaya telafi edersin cnmKaptanim ben yarin sabit cikicam sanki
Kızım 5 aylıkken üye olmuştum 71.5 tum yine 63.5 kadar düşmüştüm ara vermiştim.işe başlayınca geri aldım geri geldim ama süreyi haturlayamadım.çok hızlı vermedim ama yavaş yavaşHayırlı olsun darısı başımıza ne kadar zaman olmuştu canım
Ahh deme çağ kebabı demeeeMenüm
Sabah
Yarım yeşil elma
Öğlen
1 porsiyon köfte
Salata
Ayran
Ara öğün
10 badem
Aksam
Cağ kebabı (100 gramkadar)
2 kasık yoğurt
Salata
Mor lahana yogurtlu
Şekersiz Türk kahvesi
1 kupa soğan suyu
1 kupa yeşil çay
1 şişe maden suyu
2 litre su 3 litre olacak
Spor
6300 adım atmışım bugün biraz gezdik
2 mil leslie
30 saniye plank
5 dakika twister
Egzersiz hareketlerı bacak kalça karin
200 stepper
5 dakika dambıl (120dakika )
Ahh tatlimm gel beraber yeriz burda beklerim :)Ahh deme çağ kebabı demeee
Ayy erzurumun en sevdiğim yanı çağ kebabı ve kadayıf dolması
Afiyet olsunn
aayyyy neguzell darısı bizim basımızaKaptanım beni unutmayın:) bence mezun olabilirimsahgull
İnş canım:)aayyyy neguzell darısı bizim basımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?